Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 4.368 Emoji Skoru 2.659 Puanlar 48 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #41 edatassciiii22 .!.: Bende o yuzden busefer umitlenmistim ama yokmus demekki Genişletmek için tıkla... Test yaptınmı 14 gün gecikmişsin çünkü kan testi verebilirsin
edatassciiii22 .!.: Bende o yuzden busefer umitlenmistim ama yokmus demekki Genişletmek için tıkla... Test yaptınmı 14 gün gecikmişsin çünkü kan testi verebilirsin
E edatassciiii22 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 37 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #42 KirmiziBasliksizKiz .!.: Dur hemen canını sıkma, sonuçta bu testler çok hassas değil. Kırmızı gelene kadar moral bozmak yok. Hakkında hayırlısı olsun canım Genişletmek için tıkla... Amin amin canim ne diyelim hayirlisi
KirmiziBasliksizKiz .!.: Dur hemen canını sıkma, sonuçta bu testler çok hassas değil. Kırmızı gelene kadar moral bozmak yok. Hakkında hayırlısı olsun canım Genişletmek için tıkla... Amin amin canim ne diyelim hayirlisi
E edatassciiii22 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 37 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #43 Rabisscyln .!.: Test yaptınmı 14 gün gecikmişsin çünkü kan testi verebilirsin Genişletmek için tıkla... Smdi test yaptim iste tek cizgi. Kan vermeyi dusunmuyorum yok belli
Rabisscyln .!.: Test yaptınmı 14 gün gecikmişsin çünkü kan testi verebilirsin Genişletmek için tıkla... Smdi test yaptim iste tek cizgi. Kan vermeyi dusunmuyorum yok belli
Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 4.368 Emoji Skoru 2.659 Puanlar 48 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #44 edatassciiii22 .!.: Smdi test yaptim iste tek cizgi. Kan vermeyi dusunmuyorum yok belli Genişletmek için tıkla... Belki rahim duvarın kalındır ve bebeğin biraz kendisini geç belli edicektir bir de bir sayfada okudum testinin üzerinde 20mlU/ml testinin daha hassas olsuğunu daha çok gösterirmiş. 40mlU/ml ise hassas olmadığı için göstermeyebiliyormuş
edatassciiii22 .!.: Smdi test yaptim iste tek cizgi. Kan vermeyi dusunmuyorum yok belli Genişletmek için tıkla... Belki rahim duvarın kalındır ve bebeğin biraz kendisini geç belli edicektir bir de bir sayfada okudum testinin üzerinde 20mlU/ml testinin daha hassas olsuğunu daha çok gösterirmiş. 40mlU/ml ise hassas olmadığı için göstermeyebiliyormuş
E edatassciiii22 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 37 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #45 Ne biliyim kuzum yine hayallerim yikildi hakkimizda hayirlisi sabredicem bakalim
Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 4.368 Emoji Skoru 2.659 Puanlar 48 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #46 edatassciiii22 .!.: Ne biliyim kuzum yine hayallerim yikildi hakkimizda hayirlisi sabredicem bakalim Genişletmek için tıkla... Kan testi yaptır derim eğer devamlı böyle aksaklığın olmuyosa oluyosada göster doktorada. Kan testi herşeye çözüm bazen testler yanlış oluyor.. İnşallah hamilesindir
edatassciiii22 .!.: Ne biliyim kuzum yine hayallerim yikildi hakkimizda hayirlisi sabredicem bakalim Genişletmek için tıkla... Kan testi yaptır derim eğer devamlı böyle aksaklığın olmuyosa oluyosada göster doktorada. Kan testi herşeye çözüm bazen testler yanlış oluyor.. İnşallah hamilesindir
E edatassciiii22 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 37 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #47 Rabisscyln .!.: Kan testi yaptır derim eğer devamlı böyle aksaklığın olmuyosa oluyosada göster doktorada. Kan testi herşeye çözüm bazen testler yanlış oluyor.. İnşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Eger yine olmamaya d3vam ederse ozaman gidicem canim
Rabisscyln .!.: Kan testi yaptır derim eğer devamlı böyle aksaklığın olmuyosa oluyosada göster doktorada. Kan testi herşeye çözüm bazen testler yanlış oluyor.. İnşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Eger yine olmamaya d3vam ederse ozaman gidicem canim
Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 4.368 Emoji Skoru 2.659 Puanlar 48 26 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #48 edatassciiii22 .!.: Eger yine olmamaya d3vam ederse ozaman gidicem canim Genişletmek için tıkla... Öyle yap canım inşallah hamişsindirde göbüşünde güzel bir bebişin var.
edatassciiii22 .!.: Eger yine olmamaya d3vam ederse ozaman gidicem canim Genişletmek için tıkla... Öyle yap canım inşallah hamişsindirde göbüşünde güzel bir bebişin var.
E edatassciiii22 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 37 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 27 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi edatassciiii22 #49 Offf insallah canim benim