- 25 Şubat 2017
- 37
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi edatassciiii22
-
ya 23 senedir olmayan çizgi neden bir günde çıksın? Hadi bulantı baş dönmesi psikolojik olur anlarım da kahverengi çizginin psikolojik olması çok mümkün gelmedi
:)) bizi de haberdar et canım inşallah olumlu şekilde :)Dimi yaaaa buda gol degilse artik pes edicem :))
Amin amin canim benim:)) bizi de haberdar et canım inşallah olumlu şekilde :)
Ayyyyyyyyy inşallah vardir ve testte de çıkar... Ben bile heyecan yaptım :)Yok canim bugun pazar esimi gonderdim acik eczane bulsunda alsin test diye bulursa aksam yapicam insallah :)
Olumsuz düşünme ama yine de kendini hazırla. Hem daha yasin da küçük, allahın izniyle şimdi olmazsa başka zaman olur.Ayy canim ya hic sorma ama sanko hevesim kursagimda kalcak gibi yine umidim yok hic ya
Gerçekten miMalesef yine yok
Ben gelikte bu çizgininde oluştuğunu okumuştum bir sayfadaAdetim 14 gün gecikti test yapmayada korkuyorum yine negatif cikar diye ama meraktanda ölüyrum. Bir haftadirda acayip sirt agrisi cekiyorum ve gobegimde boyle bi cizgi var bu ne simdi?? Kafam cok karisik boyle bi cizgi belirtimi kizlar
Bende o yuzden busefer umitlenmistim ama yokmus demekkiBen gelikte bu çizgininde oluştuğunu okumuştum bir sayfada
Dur hemen canını sıkma, sonuçta bu testler çok hassas değil. Kırmızı gelene kadar moral bozmak yok. Hakkında hayırlısı olsun canımBende o yuzden busefer umitlenmistim ama yokmus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?