- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Adetim evlendiğim ay düzensizleşti hiç korunmadım 1.5 yıldır.hiç bir problem yok herşey normal ama olmadı. Bu yönteme bakcazCanim hic kullanmadim ama cok guzel bir ilac olduguna inaniyorum gorumcem 5 gun icti hamile kaldi:)
Klomen yumurtanin buyumesini saglayan bir ilac, catlama ignesi de adi ustunde gelisim saglandiktan sonra yumurta catlasin diye yapilir.
Pco filan varmi sende? Ne zamandir cocuk calismasi yapiyorsunuz? Adetlerin duzenli midir?
Kızlar klomen folik asit ve çatlatma iğnesi tedavisine bu ay başalayacağım ve nedir ne değildir bilmiyorum
Sonuç ne oldu pekiEndişe etme canım bende klomen ve folik asit kullandim
Sonuç ne oldu peki
Amin. Peki ne zamandır korunmuyordun ne zaman başladım bu klomene ve aynı ay sonuç aldın mı. Allah sağlıklı sıhatli kucağına akmayı nasip etsşn hamilesin dua kabul olur bizlere de dua etHamileyim şuan çok şükür Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Amin. Peki ne zamandır korunmuyordun ne zaman başladım bu klomene ve aynı ay sonuç aldın mı. Allah sağlıklı sıhatli kucağına akmayı nasip etsşn hamilesin dua kabul olur bizlere de dua et
Ben 3 aydir kullaniyorum bi sonuc alamadm bu ay ara vercm akisina birakcm bi sorunumuzda yok bir sene oldu ins senin olur stres ypmaKızlar klomen folik asit ve çatlatma iğnesi tedavisine bu ay başalayacağım ve nedir ne değildir bilmiyorum
Aynı ben gibi hikayen inş bende sonuc alırım1 buçuk senedir korunmuyordum adet duzensizligim vardı bebek istiyorduk ama adet duzensizliginden dolayı ihtimal vermiyordk doktora gittim tahllillerim yapıldı tahlil sonucuna göre klomen ve ino folic başladım ve aynı ayda sonuç aldım çok şükür her daim evlat sahibi olmak isteyenler duam da canım Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin insallah
dr işe yaramazsa aşılAma yapcak sana böyle önermedi miBen 3 aydir kullaniyorum bi sonuc alamadm bu ay ara vercm akisina birakcm bi sorunumuzda yok bir sene oldu ins senin olur stres ypma
Bnim bu ay klomen kist yapma durumu vardi allahtan yapmadi suan adet donemindeym canm bi dha ki ay igne yapmayiz hsg cektireblrz dedi ama bn dusunmuyorm bi iki ay kendi akisina birakcam senin ilk denemen degil mi nasil hemen asilama diyor ki hemen yapmiyorlar asilamayi bazilarnda klomen bi kac denemeden snra etki gosteriyordr işe yaramazsa aşılAma yapcak sana böyle önermedi mi
Bilmem sanırım dr çok uzatmak istemedi zaten normal doz ile başlamadı direkm100 ml başladıBnim bu ay klomen kist yapma durumu vardi allahtan yapmadi suan adet donemindeym canm bi dha ki ay igne yapmayiz hsg cektireblrz dedi ama bn dusunmuyorm bi iki ay kendi akisina birakcam senin ilk denemen degil mi nasil hemen asilama diyor ki hemen yapmiyorlar asilamayi bazilarnda klomen bi kac denemeden snra etki gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?