• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf napıcam ben yaa :(

ne biçim insanlar var yaaa... 12 yaşında erkek çocuk... tamda ergenliğe girerken... bir değil iki değil... hergün hergün... aynı evde nasıl olacak... sen yeni evlisin... nasıl bunları düşünemiyorlar.... en son çare babana söyle.... bir erkek olarak ne düşünülmesi gerektiğini layığıyla düşünüp gerekli tavrını koyacaktır... eşinide karşısına alıp söyleyecektir... ve eşinde kendi ailesine bu şekilde iletecektir....

ne biçim insanlar var yaaa... 12 yaşında erkek çocuk... tamda ergenliğe girerken... bir değil iki değil... hergün hergün... aynı evde nasıl olacak... sen yeni evlisin... nasıl bunları düşünemiyorlar.... en son çare babana söyle.... bir erkek olarak ne düşünülmesi gerektiğini layığıyla düşünüp gerekli tavrını koyacaktır... eşinide karşısına alıp söyleyecektir... ve eşinde kendi ailesine bu şekilde iletecektir....

evet artık en son çare bende babama söylemeyi düşünüyorm eşimin bana arka çıkacagını biliyorm ama onlarda ellerınden gelenı yaparlarsa artık bende babama söylerım napyım :(

evet artık en son çare bende babama söylemeyi düşünüyorm eşimin bana arka çıkacagını biliyorm ama onlarda ellerınden gelenı yaparlarsa artık bende babama söylerım napyım :KK43:
baban eşine gerekli açıklamayı yaptıktan sonra.... eşinde bu açıklamayı ailesine ilettiği zaman.... emin ol babanla yüz yüze gelmemek için yaptıklarının yanlış olduğunu kabul edip... geri adım atacaklardır....

baban eşine gerekli açıklamayı yaptıktan sonra.... eşinde bu açıklamayı ailesine ilettiği zaman.... emin ol babanla yüz yüze gelmemek için yaptıklarının yanlış olduğunu kabul edip... geri adım atacaklardır....

inş ya onlara göre benim eşimle başbaşa ayrı bir evde oturmamı çok görüyolar sankı yatlar katlar istiyorm altı üstü ayrı ev. ama bir sürü sorun cıkarıyolar önümüze .. dha şimdiden bıktırdılar resmen kendi kv eskiden kvdesiyle birlkte yasadı bagda bahcede köyde oturdu dye benıde öyle istiyo ben eşimi cok severek evlendm ve eşimdende cok memnunum onun sevgsınede ınanrım ama sevgı ask yetmıyomus mutlu olmaya :(

Benim annemde babamın kardeşlerine bakmış zamanında. Simdi annemi çok severler. İnsana insan gerek geç olunca ogrenirsiniz.
Köyde çocuğa gelecek vermek zordur. sayenizde güzel yerlere geldiginde bir çocuk daha kurtulmuş olacak. Bunun grururu tarifsizdir bana kalırsa.

Neys e siz yinede çocuk bakiciligi yapmak istemiyorsanız yapmayın.

Anası babası siler diye korkmayın.

Benim annemde babamın kardeşlerine bakmış zamanında. Simdi annemi çok severler. İnsana insan gerek geç olunca ogrenirsiniz.
Köyde çocuğa gelecek vermek zordur. sayenizde güzel yerlere geldiginde bir çocuk daha kurtulmuş olacak. Bunun grururu tarifsizdir bana kalırsa.

Neys e siz yinede çocuk bakiciligi yapmak istemiyorsanız yapmayın.

Anası babası siler diye korkmayın.

köyde okumayacakkı ilçede okuyacak burdada ilçede okuyo şehirlerin ismi farklı sadece böyle mı hayatı kurtulcak içinde okuma hevesi olan dağdada okur zaten yer problem değil. annesi babası sağ sadece keyif için bakmıyoyen ben evliliğimin en güzel yıllarında mutsuzmu olayım bumu mantık

köyde okumayacakkı ilçede okuyacak burdada ilçede okuyo şehirlerin ismi farklı sadece böyle mı hayatı kurtulcak içinde okuma hevesi olan dağdada okur zaten yer problem değil. annesi babası sağ sadece keyif için bakmıyoyen ben evliliğimin en güzel yıllarında mutsuzmu olayım bumu mantık

O size kalmış işte. İstemiyorsanız bakmayın. Oturun konuşun ailesi ile.

Ya bir insana yardımcı olmak güzel ama sen zaten bıkmışsın bide bunu zorlatmaları hiç hoş değil.Bir başbaşa bıraksalar sizi ....

Back
X