• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf ne giysem mi diyorsunuz?

kakttuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
6
0
86
İzmir
evet biz de 'of yarın ne giysem ya!' demekten,gardrop önünde dakikalar hatta saatler geçirmekten bıktık usandık.sonra baktık olacak gibi değil,dolapta ne var ne yok hepsini çıkarıp bunlardan kaç tane kombinasyon çıkar diye hesapladık (evet hesapladık),sayıyı şimdi yazmayayım :) onun yerine bakalım dolapta neler varmış ;)

bloğu bir arkadaşımla olusturduk sık sık güncellemeye çalışacağız:) bi bakın derim;)

dolapta ne var?

sık kullanılanlara ekledim canım...zevkle inceleyeceğim...ama nasıl yorum yapılır onu bilmiyorum bak...bana yol gösterirsen yaparım yorum:66::66:

cok isabet olmus :16: bilgi ve fikir edinebilcegim bi blog

evet biz de 'of yarın ne giysem ya!' demekten,gardrop önünde dakikalar hatta saatler geçirmekten bıktık usandık.sonra baktık olacak gibi değil,dolapta ne var ne yok hepsini çıkarıp bunlardan kaç tane kombinasyon çıkar diye hesapladık (evet hesapladık),sayıyı şimdi yazmayayım :) onun yerine bakalım dolapta neler varmış ;)

bloğu bir arkadaşımla olusturduk sık sık güncellemeye çalışacağız:) bi bakın derim;)

dolapta ne var?

Harika tam bana göre :64:

daha ilk sayfaya baktim ama cok hos gibi direk ilk sayfadan site organizayon ve renk secimleriyle etkiliyor zannediyorum incelemeye devam edecegim :34:

Back
X