Canım geri çekti ama bildirim kısmında duruyordu.olurda esim görürde niye söylemedin der diye söyledim.Adam takip isteğini geri çekmiş. Eşine neden hemen söyledin ki ? Bazı şeyler gizli kalmalı dedikleri durumlardan bir tanesi.
Gereksiz yere huzursuz olmuşsunuz.
O kadar ugrasmis keske bi sans verseydiniz.vermediniz madem neden bulusmaya
Yakın akrabam sayılır canim oyuzden buluşuyordum.benim icin kıymetli kıramıyordum.ayrica yüz yüze 2 defa ancak buluşmuştuk.ondada benim yanımda illaki başka akrabmda oluyorduO kadar ugrasmis keske bi sans verseydiniz.vermediniz madem neden bulusmaya gidiyorsunuz.sosyal medya hesaplarinizi kapatin yada gizleyin bulamasin bari
Niye istek atattozman.amaci ne bunun.ve karışlarında görmezden gelseydi.bu da mi kuruntuBence adam birsey yapmiyor siz biraz kuruntu yapiyor gibisiniz
Ben tanımıyorum hoc görmedim kendisini .ne yonden benzerlik acabaO değilde adamın Karısını meraK ettim şimdi bakOda sana mı Benziyor acaba
Biz ondan daha zenginiz suan.adam hırs edip okudu bnceEngelleseydin eşine neden söyledin ki
Sen yıllar boyunca hiç kapıları kapatmamışsın
Adam ilgiye boğmuş seni bu da hoşuna gitmiş
Şimdi de okumuş zenginleşmiş dikkatini çekmiş resmen
Dürüst olmak istedim canimo kadar zaman sonra biraz fazla evhamli geldiniz bana. tv dizisi mi bu sezonlarca olay yasansin.
uzak durursunuz olur biter. neyin ne olduğu anlasilmadan ese anlatma taraftari da değilim
Amacı neyse ne yahuNiye istek atattozman.amaci ne bunun.ve karışlarında görmezden gelseydi.bu da mi kuruntu
Ben tanımıyorum hoc görmedim kendisini .ne yonden benzerlik acaba
o kadar zaman sonra biraz fazla evhamli geldiniz bana. tv dizisi mi bu sezonlarca olay yasansin.
uzak durursunuz olur biter. neyin ne olduğu anlasilmadan ese anlatma taraftari da değilim
[/QU
Görüşmek istesem şuan burda konu açmazdım canim.ben şuan bitkisinin bana bela oklarından korkuyorum.kaldiki o isteği çektikten sonra hesabimi kökten sildim. Engelleyip.Amacı neyse ne yahu
Ne yapacaksın yine görüşüp akrabayız biz ve artık evliyiz mi diyeceksin?
Kendine gel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?