Offf off

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar. Eskilerden birisi tam 15 yıldır bana takmış durumda.oncelikle orta sonda başladı duygusu.eskiden düğünlere cok gidilirdi küçük yerde oturuyorduk. Bana gözlerini diker put gibi kimildamadan beni seyrederdi.benden 3 4 yasa büyük kendisi.lise bire geçtim okulumun çıkışına gelir arkamdan yürürdü.tanişiklik olduğumuz icin eskiden ev telefonları meşhurdu ev telefonundan arardı ben açınca sesimden bilir ve seni seviyorum derdi. Daha sonra lise 1 yaz tatilinde biz bunla mesajlaşmaya başladık yine lisedeyken ailesine bu kızla ben evlenmek istiyorum diye annesini yollatmis.annemde babama deyince babm cok kizdu.benim kizimin kafasini niye karistiriyor diye kizimdan uzak dursun benim kizim okuyacak demis.derken bağlantı koptu.ben uni ye geçtim. Yine beni buldu sosyal medyadan ekledi yine yazıştık .arkadasinn olarak yaninda olmak istyrum vs diyordu.ama sevdiğinide söylüyordu. .yani cok cabaladi benim icin ama olmadi.Derken ben 10 yil once esimle tanıştım.ve onada dedimki ben biriyle cikiyorum artik gorusmeyelim.sonucta senin duygun var bana doğru olmaz.dedi kimdir necidir mutsuz olmani istemen. Herseyini anlattim.tamm mutluluklar dilerim dedi ve yazmadı 2 3 yıl.daha sonra evlenecek haberleri yayıldı.2 3 yıl sonra. Ve tel çaldı arayan oydu.dediki evlenme dersen evlenmicem dedi.ve son kez de yuznyuze oturduk cafede.ve ben benden sana yar olmaz dedim.ben senin oyle göremiyorum o gözle bakamiyorum.kaldiki şuan gorustgum kişi var dedim.ve evlendi. Aradanda yollar gecti.ondan 5 yil sonra bende evlendim.okumak niyetinde yoktu benle gorusurken normal serbest çalışıyordu. Şimdi okumuş uni bitirmiş .. Ve en son geçen aylarda memlekete gitmiştim. Awm de karsilastik.erkek kardeşimde yanımdaydı.ve hoc çekinmeden yanıma geldi tokalaştı kardeşime dediki niye selam vermiyorsunuz görmedik dedik.ben şok oldum.bana dediki tek mi geldiniz evet dedim.sonra vedalaşıp gitti.karsilasamamizdan 6 7 ay sonra olan dün de bana twitterden bildirim geldi. ahmet sizi takip etti diye.aradan 10 dk geçti takip isteğini geri çekti. Benim twitter sayfam herkese açık her paylaşımım görünüyor ona rağmen stalklasa da olurdu ama neden takip isteği atti bilmiyorum.bende dün akşam esime dedim böyle böyle diye.esim zaten bastan beri bu kisiyi biliyordu.bayaga tartistik bana kustu sanki sucum varmis gibi. Keşke anlatmasaydım ama içinde rahatbetmezdi.bos yere esimin canini sıktım

Son düzenleme:
Adam takip isteğini geri çekmiş. Eşine neden hemen söyledin ki ? Bazı şeyler gizli kalmalı dedikleri durumlardan bir tanesi.
Gereksiz yere huzursuz olmuşsunuz.
Canım geri çekti ama bildirim kısmında duruyordu.olurda esim görürde niye söylemedin der diye söyledim.

O kadar ugrasmis keske bi sans verseydiniz.vermediniz madem neden bulusmaya
O kadar ugrasmis keske bi sans verseydiniz.vermediniz madem neden bulusmaya gidiyorsunuz.sosyal medya hesaplarinizi kapatin yada gizleyin bulamasin bari
Yakın akrabam sayılır canim oyuzden buluşuyordum.benim icin kıymetli kıramıyordum.ayrica yüz yüze 2 defa ancak buluşmuştuk.ondada benim yanımda illaki başka akrabmda oluyordu

Evlenme arifesindeki adamla son kez yüzyüze görüşmek neden?? Umut vermişsiniz adama o da takıntı yapmış.
Ayrıca şu an adam evli. Siz evli. Niye bu kadar aklınızı kurcalıyor?
Bu işin sonu iyi yerlere gitmez bence. Hiç bir şekilde irtibat kurmayın. O kurarsa da istek atmak gibi geri çevirin engelleyin.

o kadar zaman sonra biraz fazla evhamli geldiniz bana. tv dizisi mi bu sezonlarca olay yasansin.
uzak durursunuz olur biter. neyin ne olduğu anlasilmadan ese anlatma taraftari da değilim

Şu anda birşey yok yaptığı, Siz kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz. Zengin olunca pişman oldunuz sanırım

o kadar zaman sonra biraz fazla evhamli geldiniz bana. tv dizisi mi bu sezonlarca olay yasansin.
uzak durursunuz olur biter. neyin ne olduğu anlasilmadan ese anlatma taraftari da değilim
[/QU
Amacı neyse ne yahu
Ne yapacaksın yine görüşüp akrabayız biz ve artık evliyiz mi diyeceksin?
Kendine gel bence
Görüşmek istesem şuan burda konu açmazdım canim.ben şuan bitkisinin bana bela oklarından korkuyorum.kaldiki o isteği çektikten sonra hesabimi kökten sildim. Engelleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…