Offf off

Aradan geçmiş kaç sene , ne mantıkla anlattınız eşinize anlam veremedim . Hani sizi rahatsız etse anlarım bir yerde. Ama durduk yerde anlatmanız çok gereksiz olmuş ...
kıskanılmak mı istediniz. Durduk yere huzursuzluk ..

Yakın akrabam sayılır canim oyuzden buluşuyordum.benim icin kıymetli kıramıyordum.ayrica yüz yüze 2 defa ancak buluşmuştuk.ondada benim yanımda illaki başka akrabmda oluyordu
Yakın akraba olması neyi değiştiriyor? Neticede size ilgisi olduğunu bile bile adam evlenme arifesindeyken buluşmanız doğru olmamış.
Amacı halen neyse ne? Bir önemi var mı? İkinizde eşlerinizden boşanıp evleneceksen iz bilemem tabi de bunca yıl sonra siz neden bu denli irdeliyorsunuz bu ilginç.

Neyi irdeliyorum acaba canim sadece sizin duusncenizi merak ettim.bela.olur mu diye
Birde görüşmenin sebeb9 aşırı ısrarc olmasıydı.ve ozman ben bekardım.10 yıl.once falan yani

Bence hoşuna gitmiş böyle yapması, hatta eşin kıskansın diye de anlatmış olduğunu düşünüyorum. Ama bence o adam sizi unutmuştu, avm de görünce bi bakayım demiştir. Kendinizi pek bişey sanmayın yani. İnş adam evliliğinde de çok mutludur

Ortada bir yaşanmışlık yoksa siz neden bu kadar panik oldunuz onu anlamadim. Üstüne adama psiko aşık damgayı önceden vurmuşsunuz esinizin gözünde. Ne olur ne olmaz gibisi

Tamm canim haklisin kendimi bisey sanmıyorum zaten

Biz ondan daha zenginiz suan.adam hırs edip okudu bnce

her başarılı erkeğin arkasında bı kadın vardir. demekki karısı deger verdi beraber yoktan var ettiler herşeyi.
her zaman herkesin herşeyi olamazsiniz. dünya sizin etrafinizda dönmüyo. aradan kaç yıl geçmiş. yakin sayilacak akrabayi birak en yakınım olsa tek kalemde silerim. öyle sevgi kelebeği gibi ama olmaz benim için degerlisin falan diye konusma yapmam.
ne münasebet akraba diye sapığına sahip çıkıp onun iyiliğini istemek falan. çok mu türk filmi izlediniz

Neyi irdeliyorum acaba canim sadece sizin duusncenizi merak ettim.bela.olur mu diye
Birde görüşmenin sebeb9 aşırı ısrarc olmasıydı.ve ozman ben bekardım.10 yıl.once falan yani
Aşırı ısrarcı olsa ne olacak siz istemedikten sonra?şu an yine ısrarcı olabilir yinemi görüşeceksiniz o zaman. 10 yıl önce siz bekardınız ama o evlenmek üzereydi.
Bela olur mu? Siz bu adama hiç kesin net bir sınır koyamamışsınız. Bence ilgisi hoşunuza gitmiş. Bu şekilde devam ederseniz evet olur. Kesinlikle istek mesaj falan atarsa hiç bir şekilde cevap vermeden engelleyin.

Canım konuyu tam sigaramdım.kisa yazmak.icin.yanlis aktarmış olablrim

Yok canim engelledim.zaten hesabında kökten.kapattim.zaten esimede anlattım ki içim rahat olsun diye.

Son düzenleme:
Beni seven uzun yillar pesimden kosan biri vardi evlendgim gun hayirli olsun insallah mutlu olursun diye mesaj atti. Esime soylemedim soyleyemedim boyle seyler huzur kacirir yok yere tartiscaz ortalik kariscakti. Bence soylemeseydin bi daha ulasacak olursa cok sert bi dille esine soylemekle tehdit ederdin sonra da yazmazdi zaten bi daha. Kapanir gider endise etme.

Evet canım.haklisin
Söylemem gerekir diye düşündüm.ve şuan pişman oldum

Canım konuyu tam sigaramdım.kisa yazmak.icin.yanlis aktarmış olablrim

yani sizi rahatsız edecek adam dizi filmler gibi kaleyi içten fethedip sizi bosatip rahatsız etmez.

adam sapıklık yapsa şikayetçi olsaniz isleri bile sarsılır. niye riske atsin kendini. o demekki unutmus artık bi an istek yollamis sonra da yanlıs anlarsiniz diye geri cekmistir olamaz mi.

bence kurcalamayi bırakıp önünüze bakın. herkesin unuttuğu biseyi de ortada bisey yokken annenize babaniza esinize zorla hatirlatmayin. adam manyaklik yapacak olsa on sene önce yapardi. okuyup iş güç para sahibi olup bir zamanlar fakir ama gururlu bi genç vardi diye karşınıza çıkmaz.

Haklisin canim .bende pipişmaoldum şuan esime anlattgima

Boşu boşuna eşine anlatmışsın. Bitmiş gitmiş.. Benim de vardı beni yıllarca takip eden biri ama doğru düzgün benimle konuşmaya çalışması ya 1 ya 2 dir. Hala daha face den ekliyor sonra geri alıyor arkadaşlık isteğini.. Ben arada engelliyorum. Hiç konuşmadım onunla ama.

Adamın bişey yaptıgı yok ki
Yalnız siz bi anlık heves uğruna evliliğinizi zedeleyecek bişey yapmayın cok kaptırmışsınız kendinizi adamın yeni statülerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…