sadece içim içimi yediği için ve kımseye anlatamadıgım için yazıyorum buraya eski açmış oldugum konularımdada belırttıgım gıbı sözlüydüm sözlümle cinsel ilişkiye gırmıstım cok sevıyordum onu bır şekılde sözü atmak zorunda kaldım ve attım 2,5 aydır görüşmüyoruz ben yaptıgım şeyden cok pişmanım için içimi yiyor istem dışı kılo verıyorum sadece bu hatam yüzünden hayatımın mahvolmasını ıstemıyorum napıcam ben yaaa meslekle ilgili hayallerım var polis olmak ıstıyorum ama tam ders calısmaya falan baslıyorum aklıma gelıyor her seyı bırakıyorum oldugu yerde oturup düşünmeye baslıyorum en son telefonda görüştüğümde baskasıyla devam etmek ıstıyorum ewlenmek ıstıyorum dedıgımde sen bana mecbursun ben ne zaman gel dersem gelmek zorundasın dedı o kadar zoruma gıttı kı ben artık aşık olamıycak mıyım sevemıycek mıyım kımseyı bu hayatımda yaptıgım hata benı intihara mı sürüklıycek tamm diyorum unut dıyorum unutmam en fazla yarım saat sürüyor kendımı o adama mecbur hıssedıyorum napıcam ben
hepiniz cok haklısınız bunun farkındayım olan her seyın tek olmadıgımın ama sankı bu halımle kımse benı sevmıycek gıbı gelıyor artık bır aklım dıyorkı ewlenmeye karar werdıgın zaman bunu eşin olucak ınsana söyle bır aklım dıyorkı sakın böyle bır hata yapma dıger tarafım ömrunce ewlenme cıkmazdyım sankı
hepiniz cok haklısınız bunun farkındayım olan her seyın tek olmadıgımın ama sankı bu halımle kımse benı sevmıycek gıbı gelıyor artık bır aklım dıyorkı ewlenmeye karar werdıgın zaman bunu eşin olucak ınsana söyle bır aklım dıyorkı sakın böyle bır hata yapma dıger tarafım ömrunce ewlenme cıkmazdyım sankı
sen simdi bu evlilik mezularini niye düsünüyorsunki, okumicakmisin polis olmicakmisin.
önce bitir meslegini zamani gelince düsünürsün bunu
hem belkide karsina seni zardan ibaret görmeyen biri cikicak ?? demi bilemessinki
söylersin tabi ne var bunda karsindaki kabul ederse eder etmeyene yolu acik olsunbayanssulusmile
bukadar basit düsünüceksin, biraz feminist düsün yoksa atlatman zor olucakolumunekankayizsmile
saçmalama lütfen.. tamam yaşadığın çok zor ve ağır bişey... ama bunu isteyip de yaşamışsın. evleneceğinin garantisi mi vardı. hayır.. bunu biliyordun da. o zaman pişman olmak niye? ben de bunu anlamıyorum.....
kimseye mecbur değilsin. bence görünmez ol, arama konuşma telefonlarına çıkma, yoksa seni kullanır. canı istediği zaman gel der. tehdit etmeye çalışabilir. taviz verme. bi kere gidersen sonra kurtulamazsın elinden.
sınavına çalış, kafanı da takma. olan olmuş zaten. bundan sonra seçtiğin insanlar hakkında daha dikkatli olursun. yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?