• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf yardımcı olun lütfen :(

deno2008

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
40
1
16
Konya
Benim sorunum erkek arkadaşım.aslında kararsızlığım bir yanda içen beni üzeceğini bildiğim ama sevdiğim aileminde istemediği erkek arkadasım bir yanda da gerçekten bana cok değer veren her haliyle beni seven saygılı dürüst mesleğiyle karakteriyle toplumda yer ve kariyeri olan ailemiin desteklediği biri ne yapcam ben :(

ben çok anlayamadım nasıl bir ikilemde kaldığını bir erkek arkadaşın var bir de talibin mi :1:

seni üzeceğinden eminsen ve seviyosan o sevmek değildir bence takıntı ya da hevestir insan bile bile lades demez.
ama sana illa ailen istiyor diye günümüz şartlarında iyi bir adamla birşey yaşa diyemem mantıkla çok da mutlu olamazsın ama ona karşı birşey hissediyorsan seni mutlu edebilecek bir adamsa deneyebilirsin bence:34:

Benim sorunum erkek arkadaşım.aslında kararsızlığım bir yanda içen beni üzeceğini bildiğim ama sevdiğim aileminde istemediği erkek arkadasım bir yanda da gerçekten bana cok değer veren her haliyle beni seven saygılı dürüst mesleğiyle karakteriyle toplumda yer ve kariyeri olan ailemiin desteklediği biri ne yapcam ben :(

zor bir durum canım sevgi çok önemli tabi ama birazda mantıklı düşünmen lazım seni üzeceğini biliyosun bile bile kendini yakma derim ilerde bide çocukla babanın evine dönersen diğeriyle bi konuş derim ...

Herseyden önce ilişkini noktalamalisin
Bu ikileme düştüğüne göre, aslında erkek arkadaşına karşı yogun duyguların yok
Sevmek değil o, sadece alışkanlık
Ayrica bir süre de yalnız kal, acele kararlar verme

Evet diğeri talibim ama gerçekten cok iii bir insan ilk iş galiba erkek arkadaşımdan ayrılmak olacak çünkü çok içki içiyor durmak bilmiyor cevresi hep zibidi artık bende neyin peşindeysem :( adamdan hayır yok biliyorum ama illa da o diyorum bitmeli ...çünkü erkek arkadaşımın ailesi de bir afralar tafralar bıktım artık neyi çekiyorsam artk...

Evet diğeri talibim ama gerçekten cok iii bir insan ilk iş galiba erkek arkadaşımdan ayrılmak olacak çünkü çok içki içiyor durmak bilmiyor cevresi hep zibidi artık bende neyin peşindeysem :( adamdan hayır yok biliyorum ama illa da o diyorum bitmeli ...çünkü erkek arkadaşımın ailesi de bir afralar tafralar bıktım artık neyi çekiyorsam artk...

senin bunu evlenmeden önce farkedebilmen çok güzel biran önce noktala çok içenden hayır mı gelir ortamıda kötüymüş kmse vazgeçilmez değildir

ıkı kısı arasında kalmıs olabılmenın nedenı erkek arkadsının yetersız olması..alkol alması falan ..ılerde evlndıgınde cok sorun yasarsınn.....

arkadaşım sakın sözümü yabana atma !

Evlendikten sonra hayata o kadar çok farklı bakacaksın ki bu yüzden ailenin ve mantığının onay vermediği bir evliliği yapma derim.sevgiline güvenin bile yok nasıl onunla bir ömür yaşıcaksın ? tabi bu arada hiç ilgi duymadığın sırf kariyer ve mantıklı diye biriyle evlenmende sağlıklı değil.bence sabırlı ol ve acele etme.ve en önemlisi kendi ayakların üstünde dur.

adam demek ki çirkin istediği kadar iyi olsun yani tamam düzgün adam ama evlenince koynuna alacağın kişi önemli yakışıklı bi şey olsa severdin zaten şu anki erkek arkadaşın ayyaşın önde gideni olabilir ama işte yakışıklı biri demek ki ne yapsan boş diğer adamı sevemezsin.

aklın yolu birdir. ailenin bulduğu için bir şey diyemem ama şu an birlikte olduğun insanın doğru olmadığı kesin. o halde??
yani illa birini seçmek zorunda mısın? :51:

Yoooo seçmek sorumluluğum yok yani zorlamıyorlar ama zaten ailemin istediği adamın resmini göstermem yetiyor inanmıcaksınız ama kızlar sevdiğim adam önceden çıktığım adamdı 168 boyunda espirisi neşeli ama gırtlağa kadar da borçlu içkisini artık zaten hiç söylemiyorum uçuk kaçık antalyalarda büyümüş bütün gece klüpleri onu tanıyor ... 178 boyunda çok efendi oturaklı namazını kaçırmayan herseye mantıklı yaklaşan hiç içki felan kullanmamış ailesi de çok kendi halinde insanlar ayrıca bnm boyun 1.74 iş arkadaslarım erkek arkadaşımı zaten bana yakıştırmamışlardı ve neredeyse hepsiyle aram açıldı onun yüzünden

Canım evleneceğin insan hem aklına hem ruhuna hitap etmelidir. Eskisi ruhuna ediyor ama aklına etmiyor, yenisi aklına ediyor ama ruhuna etmiyor. Sonuç her iki adamdan da sana koca olmaz...

Back
X