Offff!!! Kenarda beş kuruş olmadan yaşamak...

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar benim sorunum eşimin bir türlü yoluna giremeyen işleri.neredeyse beş yıllık evliyim ve 2 yaşında kızım var ama hiç birikim yok.eşim 7 yıldan beri parasını kaptırıp ortak olacağı işten hiç fayda görmedi. nereye kadar bu belirsizlik diyorum bu yıl son deyip duruyor.ya kızlar yalnızca karın tokluğuna nereye kadar diye düşonüyorum.sizin de fikirlerinizi alabilir miyim?...

bu zamanda karnınızın doyduğuna şükredin..
evini geçindiremeyen erkek çokk..
illa kenara bişey atalım diyorsanız sizde çalışın ..
hayat gitgide zorlaşıyor tek gelirle bişey olmuyor artık

Parasını kaptırmışsa, bundan sonra daha akıllı adımlar atabilir eşiniz. O zaman kenara para koyabilirsiniz.
Siz çalışmıyorsanız, mesleğiniz varsa bir iş bakmayı deneyin. Tek maaşla bu zamanda geçinmek zor. iki maaş, çocuk yok, bazı aylar biz de zorlanıyoruz.
Beraber oturup gelir gider nedir, hesaplayın. ona göre gereksiz harcamaları kısarsınız.
Çocuğunuz büyüdükçe, eğitim masrafları da işin içine girer. Şimdiden küçük küçük kenara para koymaya çalışın.
Eşiniz iş konusunda gerekeni yapıyorsa, adamı fazla zorlamayın. kızınızın ve sizin geleceğiniz için, daha risksiz adımlar atmasına ikna edin.

bu zamanda karnınızın doyduğuna şükredin..
evini geçindiremeyen erkek çokk..
illa kenara bişey atalım diyorsanız sizde çalışın ..
hayat gitgide zorlaşıyor tek gelirle bişey olmuyor artık

ben de çalışmak istiyorum aslında ama eşim kızıma kıyamıyor.

eşim parasını kurtarmadan başka bir işe girmek istemiyor.ben eşimin çok sıkıntılı old. Görüyorum fazla üstüne gitmesem de onu sıkıyorum.ne yapmalıyım? Sabırlı olmalıyım diyorum ama aradan yıllar geçti değişen 'hiç...'

Son düzenleme:
bence kanaatkar olumalısın. evini geçindirip,sizi kimselere muhtaç etmediğinden dolayı hem sabırlı hemde ona minnettar olmalısın şu devirde çoluk çocuğuna tembelliğinden yada karaktersizliğinden ellere muhtaç aden bir yığın adam var.
sen sabıreyle zaman gelecek inşallah birikimde yapabileceksinizdir.

karnınız doyuyor
çocuğunuza kendiniz bakma lüksüne sahipsiniz o yüzden çok sorun yok bence

nice insanlar var o karın tokluğunu yaşamak için her ikisi de çalışıyor kadın evladına bakamıyor bile
eğer ki çok sıkıntı yapıyorsanız sizde çalışın daha rahat edin

bunun başka çözümü yok bence

Evet eşim bizi kimseye muhtaç Etmedi.ama bu belirsiz gidiş ne zaman bitecek diye kendimi sıkıyorum.ikinci çocuk istiyorum ama iyi bir gelecek sunamazsam diye yapmıyorum.

Düzelir inşallah canım sabret ben 10 yıllık evliyim 3 yıldır herşey yoluna girdi. tam yoluna girdide sayılmaz ama çok şükür ne istesem nereye gitmek istesek o gün olmasa bile mutlaka yapıyoruz çok şükür. bizde çok sıkıntı çektik bence eşin zaten sıkılıyodur sende daha fazla ustune gitme yoksa işler daha çok çıkmaza girer sabret...

ben de aslında şöyle bir şey düşünüyorum.kuaförlüğü öğrenip evime yakın bir işyeri a.ayım istiyorum.böylece birikim yapabilirim diyorum.acaba çok para lazım olur mu bir yer açsam?kızlar şükrediyorum da neden bu yıllar boşa geçiyor diye sıkılıyorum.hepiniz sağolun...

sizin adınıza sevindim allah daha fazlasını size ve herkese gösterir inşallah...evet fazla sıkılıyorum ve eşimi de sıkıyorum...

kenarda 5 kuruşumuz olsun die kızımı 1 yaşında bırakıp işe başlayacağım.

herşey erkeklerden beklenmemeli!!!

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…