Offff offff sinirden patlamak üzereyim

Insallah normal maasiniz iyidir , yoksa bu is ve adam hic cekilecek turden degil. Sizin adiniza uzuldum. Umarim haklarinizi veren, calisma sartlari uygun bir is cikar karsiniza. Insanlarin mecbur oldugunu bilip, istedigini yaptiriyor adam.

Insallah normal maasiniz iyidir , yoksa bu is ve adam hic cekilecek turden degil. Sizin adiniza uzuldum. Umarim haklarinizi veren, calisma sartlari uygun bir is cikar karsiniza. Insanlarin mecbur oldugunu bilip, istedigini yaptiriyor adam.
2-3 kişilik iş yapıyorum ve 1800 tl maaş alıyorum canım

Ben yıllarca özel sektörde, memur zihniyetiyle çalıştım. Saat 17:59 olunca paltomu giydim, çantamı aldım, iyi akşamlar dedim ve çıktım. Kendinizi kullandırmayın.

Ben yıllarca özel sektörde, memur zihniyetiyle çalıştım. Saat 17:59 olunca paltomu giydim, çantamı aldım, iyi akşamlar dedim ve çıktım. Kendinizi kullandırmayın.
Bende istiyorum böyle yapmayı ama şartlar müsait olmayınca sessiz kalmak zorunda kalınıyor

ayni ben işin kötüsü ben tüp bebek icin kontrollere filan giderken de sıkıntı yaşıyordum. sonuç mu? en sonunda verdim istafayi çıktım. şimdi tek maas ev kredisi ödüyoruz. biraz zor oluyor ama huzurum yerinde, üstümden büyük bir yük kalkmış gibi. bebek işini bi halletsek yeni bir iş arayışına gireceğim.

siz de mesai bitimi çıkın gidin istediğini yapsin. işten atarsa tazminat vermesi lazim, bi süre işsizlik maaşı ile de idare eder o ara yeni bir iş arasiniz. inanin bu stresli hayatta hamile kalmamizi zorlaştırıyor bence.

Saat 6 oldumu x bey biz hazırız çıkıyoruz iyi akşamlar diyip çıkın bir gün yapar iki gün yapar üçüncü gün bakar görür yapacak bişey yok kendiside 6 da gider

Yok şimdi o konuda hakkını yiyemem rahatsızlanınca bi tlf açıp 2-3 gün işe gitmediğim olur tüp bebekte 5 hafta izin verdi olmadı geldik gerekirse tekrar gideceksin ben idare ederim dedi

Mobbing yapıyor. Dava etsen kazanırsın. Ayrıca ek mesaiye ücret ödeniyor sgk ya da şikayet edebilirsin. Ama güzellikle cözmeye calış bi yandan d delil topla mesela kamera kaydı var mı giriş çıkış ya da 20:0 0 da çalıştığına dair bi kayıt vs varsa sakla. Olmadı hep birlikte dava edeceğiz dersiniz

20.00 yazın oluyor kışın genelde 19.00 ama bilen çok

Hele bir de tüp bebeğe başlamışsınız bu stressli süreçte patronununuz sacmaliklariyla stresiniz daha da artacak.hic kolay bir dönem değil tüp bebek kendinizi hazirlayin ve şimdiden patronunuzu çıkma saatinize alistirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…