Amin canım valla ben yarın karşıma alıp konuşmayı düşünüyorum benimki izin konusunda idare eder çok gerçi hastalıkta bir nevi mecbur idare etmeyeBenim esimin patronunu anlatmissiniz sözde giris cikislar belli ama hic saatinde cikarmaz .Once ctesi tatil değildi bu yil ctesiyi yarim gun yapti 2 ye kadar ama esim hic zamaninda cikamiyor .Hep cikacak vakit is cikariyor .Is bulamazsa yoldayken arayip anahtarimi evde unuttum senin anahtari getir diyor Allah merhamet versin
Surat yapıyor günlerce herşeye azarlıyor insan içinde bin pişman oluyoruzTüm arkadaşlar saat 18 olunca iyi aksamlar deyip topluca çıksanız nasıl olur? Durun gidemezsiniz diyemez muhtemelen. Tepkisini tahmin edersiniz az cok
Esim soyle yapiyor .Eger eve misafir gelmeyecekse isimiz yoksa biraz goz yumuyor .Bazen cok fazla hastaneye gitmemiz gerekiyor .Arayip ben hastaneye gidiyorum yarim gun yokum diyor .Bir sey diyemiyorlar .Amin canım valla ben yarın karşıma alıp konuşmayı düşünüyorum benimki izin konusunda idare eder çok gerçi hastalıkta bir nevi mecbur idare etmeye
borçlarınızı kapatana kadar dişinizi sıkın bir taraftan da yani işlere bakın derim ben o kadar saat çalıştırılır mı üstelik saatler konusunun da sözünde durmamış.Slm hanımlar benim derdim patronumla bundan 8 yıl önce şuanki iş yerime girdim mesai saati 09.00-18.00 olarak söylendi bekarken genelde de böyle oldu ama 2 senedir evliyim ve 2 senedir doğru düzgün hiç saatimde çıkamadım yazın 21.00 hatta 22.00 yi buldu çıkışım ve buna Cumartesi’de dahil özel sektör ve geneldede ayakta olup koşturduğum bir iş geçen hafta konuştuk patronla diğer arkadaşlarda şikayetçiydi bu durumdan tamam 18.00 de çıkarız dedi hatta iş yeri girişine giriş çıkış saatinin yazıldığı pano astık ki iyice netleşsin diye birkaç günde uydu ama şimdi yine başladı müşterilere 19.00 a kadar buradayız gelin diyor hatta müşteri yoksa bile 18.00 de oyalanıyor iş çıkartıyor sırf göndermemek için artık yoruldum.bana evlenince söz vermişti kışın 17.00 de yazın 18 .00 de çıkarsın müşteri bile olsa diye ama hiç uymadı işide bırakamıyorum tüp bebeğe gittik bir sürü borç var deliricem artık eve zor düşüyorum yemek içmek ev işi hak getire vertigo başladı sık sık atak yapıyor iyice çıkmazdayım sizce ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim??
O bizdede oluyor eşim geç gelecekse eve birşey demiyorum ama o da taviz vermek oluyor sonuçta sizin eşiniz erkek eve geldiğinde yemeği hazırdır ev işini siz yapmıssınızdır ama ben bayanım eve gidiyorum yemek yap ev topla tmm eşim destek oluyor ama büyük çoğunluk bende oluyor hele birde misafir varsa Allah muhafazaEsim soyle yapiyor .Eger eve misafir gelmeyecekse isimiz yoksa biraz goz yumuyor .Bazen cok fazla hastaneye gitmemiz gerekiyor .Arayip ben hastaneye gidiyorum yarim gun yokum diyor .Bir sey diyemiyorlar .
Ben cekmiyorum lafımı gerçi işe yaramıyor ama en azından içimde kalmıyorBen de yillarca bu sekilde calistim bilirim ne demek oldugunu.
Yapacak birsey yok.
Patrona da kafa tutulmuyor.
Sıksam ne olacak ki bir kaç ay sonra yine tüp bebeğe gitmem gerekecek zor çok zor mecburiyetborçlarınızı kapatana kadar dişinizi sıkın bir taraftan da yani işlere bakın derim ben o kadar saat çalıştırılır mı üstelik saatler konusunun da sözünde durmamış.
O zaman orgutlenip hepiniz aynisini yapacaksınız. Sadece siz yaparsaniz kotu olursunuz ama herkes cikarsa belki adam insafa gelir .Ben hamileyim isten gelince yatiyorum esim gelene kadar ac ac bekliyorum mutfaga giremiyorum .O bizdede oluyor eşim geç gelecekse eve birşey demiyorum ama o da taviz vermek oluyor sonuçta sizin eşiniz erkek eve geldiğinde yemeği hazırdır ev işini siz yapmıssınızdır ama ben bayanım eve gidiyorum yemek yap ev topla tmm eşim destek oluyor ama büyük çoğunluk bende oluyor hele birde misafir varsa Allah muhafaza
Vallahi artık diğer arkadaşlar da umrumda değil yarın açık açık konuşacağım bakalım hayırlısı sizede Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin darısı bizlere inşallahO zaman orgutlenip hepiniz aynisini yapacaksınız. Sadece siz yaparsaniz kotu olursunuz ama herkes cikarsa belki adam insafa gelir .Ben hamileyim isten gelince yatiyorum esim gelene kadar ac ac bekliyorum mutfaga giremiyorum .
Allah size de nasip etsin insallah .Konusun bemce hadi gule gule demez derse de tazminat kazanirsiniz .Her türlü kârlı cikarsiniz .Vallahi artık diğer arkadaşlar da umrumda değil yarın açık açık konuşacağım bakalım hayırlısı sizede Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin darısı bizlere inşallah
Amin inşallah dileyen isteyen herkese hayırlısıyla.Aynen öyle hayırlısı bakalımAllah size de nasip etsin insallah .Konusun bemce hadi gule gule demez derse de tazminat kazanirsiniz .Her türlü kârlı cikarsiniz .
ust kat musaitse orada yatin eve gitmekle ugrasmayinSlm hanımlar benim derdim patronumla bundan 8 yıl önce şuanki iş yerime girdim mesai saati 09.00-18.00 olarak söylendi bekarken genelde de böyle oldu ama 2 senedir evliyim ve 2 senedir doğru düzgün hiç saatimde çıkamadım yazın 21.00 hatta 22.00 yi buldu çıkışım ve buna Cumartesi’de dahil özel sektör ve geneldede ayakta olup koşturduğum bir iş geçen hafta konuştuk patronla diğer arkadaşlarda şikayetçiydi bu durumdan tamam 18.00 de çıkarız dedi hatta iş yeri girişine giriş çıkış saatinin yazıldığı pano astık ki iyice netleşsin diye birkaç günde uydu ama şimdi yine başladı müşterilere 19.00 a kadar buradayız gelin diyor hatta müşteri yoksa bile 18.00 de oyalanıyor iş çıkartıyor sırf göndermemek için artık yoruldum.bana evlenince söz vermişti kışın 17.00 de yazın 18 .00 de çıkarsın müşteri bile olsa diye ama hiç uymadı işide bırakamıyorum tüp bebeğe gittik bir sürü borç var deliricem artık eve zor düşüyorum yemek içmek ev işi hak getire vertigo başladı sık sık atak yapıyor iyice çıkmazdayım sizce ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim??
Üst kat yok ama yakında iş yerindede yatacağız sanırımust kat musaitse orada yatin eve gitmekle ugrasmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?