Darp raporu aldım şikayetçi oldum 1 Yıldır hiçbirşey yapamıyor. Hala dava Sürüyor.
yavruma kıyamadım bahanesi beni benden alıyo ya:)5 Yıldır Evliyim. Eşim daha önce amcasının torunuyla evlenmiş ondan bir kız çocuğu var. Benimle evlenmeden 3 yıl önce ayrılmış Benden de bir oğlumuz var. Nişanlılık dönemimizden şu zamana kadar 5 Yıldır sorunlarımız hiç bitmedi. Yeni evlendiğimizde onların Bulundukları şehirden ev alacam dedi beni kabullendirmek için her yolu denedi kovdu dövdü sövdü başa çıkamadım Aldı daha sonra evi dayayıp döşüyecez sende geleceksin çocuğuma bana hizmet edeceksin sürekli gidip gelecez Kardeşleri kaynaştırmamız lazım kızımla ilgilenmemiz lazım dedi ben de ben gitmem ama sen gidebilirsin dedim yine en kötü hakaretleri küfürleri aşağılamaları yaşadım kabul etmek zorunda kaldım Çocuğum olduğu için fedakarlık yaptım. Sonra biz sürekli Bulunduğumuz yere 1200 km olan bu Şehire gidip kızıyla ilgilendik eve eşyalar aldık her gittiğimizde 1 ay kalıp döndük.çocuğumla ilgilendiğim kadar onun çocuğuyla ilgilendim. Kendi oğlum 45 günlükken başladık dizimde yastık elimde biberon gece gündüz demeden her rezilliğe boyun eğdim. 3 yıl böyle geçti. Ama eski Karısı çok fazla rahatsız etti. Kapıma gelmeler. Gittiğim markete arkamdan gelip taciz etmeler buna benzer Saçma sapan olaylar. Şimdi de eşimin talebi o aldığımız ve bizim gidip Kaldığımız evde artık kızım ve annesi yaşayacak. Onlara araba alacağım. Tövbe Allah olsan beni vazgeçiremezsin diyo bende artık tükendim yavruma kıyamadığımdan ayrılmadım. Ama artık bıktım ne yapmalıyım sizceçaresizim kimseye söyleyecek sözüm yok
5 Yıldır Evliyim. Eşim daha önce amcasının torunuyla evlenmiş ondan bir kız çocuğu var. Benimle evlenmeden 3 yıl önce ayrılmış Benden de bir oğlumuz var. Nişanlılık dönemimizden şu zamana kadar 5 Yıldır sorunlarımız hiç bitmedi. Yeni evlendiğimizde onların Bulundukları şehirden ev alacam dedi beni kabullendirmek için her yolu denedi kovdu dövdü sövdü başa çıkamadım Aldı daha sonra evi dayayıp döşüyecez sende geleceksin çocuğuma bana hizmet edeceksin sürekli gidip gelecez Kardeşleri kaynaştırmamız lazım kızımla ilgilenmemiz lazım dedi ben de ben gitmem ama sen gidebilirsin dedim yine en kötü hakaretleri küfürleri aşağılamaları yaşadım kabul etmek zorunda kaldım Çocuğum olduğu için fedakarlık yaptım. Sonra biz sürekli Bulunduğumuz yere 1200 km olan bu Şehire gidip kızıyla ilgilendik eve eşyalar aldık her gittiğimizde 1 ay kalıp döndük.çocuğumla ilgilendiğim kadar onun çocuğuyla ilgilendim. Kendi oğlum 45 günlükken başladık dizimde yastık elimde biberon gece gündüz demeden her rezilliğe boyun eğdim. 3 yıl böyle geçti. Ama eski Karısı çok fazla rahatsız etti. Kapıma gelmeler. Gittiğim markete arkamdan gelip taciz etmeler buna benzer Saçma sapan olaylar. Şimdi de eşimin talebi o aldığımız ve bizim gidip Kaldığımız evde artık kızım ve annesi yaşayacak. Onlara araba alacağım. Tövbe Allah olsan beni vazgeçiremezsin diyo bende artık tükendim yavruma kıyamadığımdan ayrılmadım. Ama artık bıktım ne yapmalıyım sizceçaresizim kimseye söyleyecek sözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?