Offff offfff

Onlyyou1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
16
6
86
5 Yıldır Evliyim. Eşim daha önce amcasının torunuyla evlenmiş ondan bir kız çocuğu var. Benimle evlenmeden 3 yıl önce ayrılmış Benden de bir oğlumuz var. Nişanlılık dönemimizden şu zamana kadar 5 Yıldır sorunlarımız hiç bitmedi. Yeni evlendiğimizde onların Bulundukları şehirden ev alacam dedi beni kabullendirmek için her yolu denedi kovdu dövdü sövdü başa çıkamadım Aldı daha sonra evi dayayıp döşüyecez sende geleceksin çocuğuma bana hizmet edeceksin sürekli gidip gelecez Kardeşleri kaynaştırmamız lazım kızımla ilgilenmemiz lazım dedi ben de ben gitmem ama sen gidebilirsin dedim yine en kötü hakaretleri küfürleri aşağılamaları yaşadım kabul etmek zorunda kaldım Çocuğum olduğu için fedakarlık yaptım. Sonra biz sürekli Bulunduğumuz yere 1200 km olan bu Şehire gidip kızıyla ilgilendik eve eşyalar aldık her gittiğimizde 1 ay kalıp döndük.çocuğumla ilgilendiğim kadar onun çocuğuyla ilgilendim. Kendi oğlum 45 günlükken başladık dizimde yastık elimde biberon gece gündüz demeden her rezilliğe boyun eğdim. 3 yıl böyle geçti. Ama eski Karısı çok fazla rahatsız etti. Kapıma gelmeler. Gittiğim markete arkamdan gelip taciz etmeler buna benzer Saçma sapan olaylar. Şimdi de eşimin talebi o aldığımız ve bizim gidip Kaldığımız evde artık kızım ve annesi yaşayacak. Onlara araba alacağım. Tövbe Allah olsan beni vazgeçiremezsin diyo bende artık tükendim yavruma kıyamadığımdan ayrılmadım. Ama artık bıktım ne yapmalıyım sizce çaresizim kimseye söyleyecek sözüm yok

Yavruya Kıyamama olayını önce bir geçeceksin.
Eşin kardeşleri kaynastirma konusunda haklı olabilir ama evinizi falan vermeniz kabul edilebilir değil.
Zaten dövme sovme hiç girmiyorum rezillik.
Tamam kızına tabiki sonuna kadar destek olacak ilgilenecek bunda bir sorun yok ama uyguladığı yöntemler kabul edilemez.
Sen kabul ettikçe artarak devam etmiş. Bunun bir ilerisi haftanın bir iki günü kızım la kalcam o evde bile der.
Yavrum için ayrilmiyorum kusura bakma hiç inanmam bu lafa. Kendime guvenemiyorum desene.cocugu alet etme.

siz bu ikisinin arasindaki iliskinin tamamen bittigine emin misiniz?
bu kadar inat ve hakaret nedir?

Onu kadın Gözüyle görmediğini sadece çocuğunun annesi OLDUĞUNU söylüyor. Bir bakıcı tutsam çocuğuma annesi gibi ilgilenip bakmaz sende o gözle bak çocuk hiçbir şeyden etkilenmeden yara almadan büyüsün diyo.

Darp raporu aldım şikayetçi oldum 1 Yıldır hiçbirşey yapamıyor. Hala dava Sürüyor.

Şiddet davası devam ediyor ve siz hala ayni evde normal karı koca gibi yaşıyorsunuz
Ee ne anlamı kaldı davanın
Bir şey yapıyorsunuz onu da beceremiyorsunuz
Boşanma davası açarlar hala 7/24 gorusurler
Uzaklaştırma kararı alırlar ama hala telefonda gorusurler
Sonra da ben Bosanmayi da denedim her şeyi denedim ama olmuyor diye ortada gezerler
Nasıl olsa burada söylenenleri uygulamayacaksibiz
Aman boşverin böyle yaşamaya devam nolacak sanki o da eski karısı

eski karısını çok seviyorsa boşanmasaymış. Tamam tazminat verirde araba almakta neyin nesi. keşke nişanlıyken ayrılsaydın.

Sorunlar taa nişanlıyken geliyorum demiş

Boşanıcaksın baksana evli olmanın hiç bir kıymeti yok gözünde demekki boşanınca kıymete biniyor.Bari çocuğunda sende rahat edersin.Sizede alır bir ev bir araba rahat rahat oturursun ne şiddet görürsün nede hakaret.

yavruma kıyamadım bahanesi beni benden alıyo ya:)

Eğer durumunuz çalışmaya müsaitse hemen ayrılın mutlaka. Ayrılmamak çocuğunuza kıymaktır asıl. Bu adam babalık yapmıyor ki.

Cocuguma kiyamiyorum lafini bi fec bence cok mu ilgili bi baba sen her agladiginda her hakaret duydugunda dayak yediginde o cocugun neler hissediyo heleki akli iyice yetince ne ozguveni kalacak ne mutlu bi cocuk olucak sen gercekten cocugu dusunuyosan bu adamdan kurtulmaya bak kimse degismez kendini 5 yildir heba etmisin bari cocuguna boyle bi ortamda bunlari yasatma

Senin yavrunun babası iskele babası.
Ayrıl gitme bi yere. Defolsun gitsin o amca torunuyla koyun koyuna yaşasın.
Amcanın torunuyla dost hayatı yaşıyor seni de hizmetçisi etmiş haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…