- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
evet cnm bende aileme bu konuda kızıyorum erkk arkadaşım aileme karşı soğuduailen nıye bu kadar acele edıyo anlamadm sankı yangından mal kacırıyollar... bu işler kısmet işi... ama adam haklı daha tanısalı 2 ay olmuş... bence cok sıkıştırma adamı erkekler böle acele işleri sevmez altnda daıma bişe arar.. hem nısan öle bedava olmuyokı... yuzuktu kıyafettı pasta falan fılan derken 5 6 bını buluyo kı daha bu adamın ailesı sehır dışından gelıcek yol masraflarıda var.... bence aılen bıraz ağırdan alsın... korkmasınlar evde kalmassın... kaldın diyelim... sonuçta evletlarısınn ayyy anlam veremiyorum bu ınsanlara
canım neden benzer konuları açtığını anlayamadım ben açıkçası diğer konu başlığından da devam edebilirdin nitekiim dün gece açtığın konudan pekte farklı cümleler yazmamışsın . konularından birinin kapatılmasını isteyebilirsin bence yada zaten kapatılır fark edilince tek başlıkta devam edersen konunu takip etmek bizler içinde kolaylaşır.
gelelim problemine ailen takındığı tutum açısından çok hatalı fakat bana erkek arkadaşında da bir problem var gibi geldi. sonuç olarak madem seviyor ciddi düşünüyor ailenin dediği gibi gelir ister bir söz olur 3-5 ay sonra bir nişan olur (sonuç olarak nişanın genel maddi yükümlülüğü kız tarafındadır.) 1 sene sonrada düğün yaparsınız olur biter. yani neden söz ve nişan işine hemen sıcak bakmıyor anlayamadım. tanımak açısından dersen eğer sana şunları söyleyeyim nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini daha iyi tanımalarını sağlayan bir dönemdir bunu unutma. ailene de biraz hak ver ne kadar tutumları yanlış olsa da senin kötü olmanı istemezler . sevgilinle de ona göre konuş . ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum eğer ki diğer başlıkta dediğin kadar kötüyse sevgilinin durumu 30-40 bin bir düğün için fazla her şeyin en iyisini değil orta hallisini yaparsınız. ileri de sende çalışırsın durumunuz düzelir daha iyi eşyalar daha iyi eve sahip olursunuz . her şeyin bir vakti zamanı vardır
erkek arkadaşın haklı 2 ayda nişan mı olur.. belki anlaşamayacaksınız biraz birbirinizi tanımanızda yarar var bence . Ailende bence çok üstüne gelmemeli
ailem dışarı çıkıp gezdiğimz için bi an evvel nişan yapsın dio... hatta 2 ay bile olmadı 1 buçuk ay.... nişan yoksa dışarı çıkıp gezmek yasakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?