Tüp Bebek Merkezleri offff umut mu,jinemed mi,ferticenter mı???kafam allak bullak yardım lütfen

gxuxgxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
122
4
96
İstanbul
yaa kızlar,ben umutta karar kılmıştım ve raporumun çıkmasını bekliodum.ama bi arkadaş kalamış jinemed i şiddetle önerdi bi başkasıda ferticenter ıbenneyaptımki.inanın kafam şuan allak bullak napcam ben yaaaa...:çok üzgünüm:

bende aynı durumdayım karar vermek çok zor gercekten ama ben umuta sıcak bakıyorum nettekı araştırmalarımda dolayı hayırlısı bakalım

ben şu anda memorial'de tedaviye başladım...ama ben hazırlık aşamasındayım aralıkta ilaca başladım adet düzenleyici bu ay karar verilecek...tüp bebek mi yoksa daha ilaca devam mı diye...bende kalamış jinemedi araştırdım...memnun olan ve hamile kalan çok kişi var kk'da..

arkadaşlar yeni açılan bir yer IVI tüp bebek merkezi, şiddetle tavsiye ediyorum. gerçekten çok detaylı çalışışıyorlar ilk iki denememi jinemed de yapmıştım olmadı. 3. çok şükür tuttu. allah herkes için hayırlısını versin

Teşekkürler. 2 başarısız deneme oldu. Bir klinik yeni testler yaptırmamızı önerdi. Fiyatı da epeyi tutacakmış. Ancak testleri kendi kliniklerinde yapmak istiyorlar. Senin Jinemed de 2 denemen oldu . Senden 3. deneme öncesi test yaptırman istendi mi ? Hangi testleri yaptırdın ve ne kadar tututtu ? Testleri nerede yaptırdın ? Bilgilendirirsen sevinirim.

gügü kesinlikle umut tüp bebek merkeziii.....
nasılsın canım bu arada ne zamandır görüşemiyoruz neler yapıyorsun raporunu ne zaman alıcaksın???sen yine umutda karar kıl yada ilk görüşmeye git memnun kalırsan umuta gidersin...diğer kafana takılan hastanelerede git görüş en iyi kararı öle kendin verirsin....

Jinemed de istenilen tetkikleri başka hiç bir yerde istemediler. İyi mi kötü mü bilemiyorum. Bir taraftan adamakıllı ilgileniyorlar diye düşünüyorsun diğer taraftan acaba boşu boşuna tetkik yaptırıp masraf mı ediyorum diyorsun. Bende çok fazla soru işareti yarattıkları için gitmedim. Ama oraya gidenler yazarlarsa sevinirim.

Jinemed de istenilen tetkikleri başka hiç bir yerde istemediler. İyi mi kötü mü bilemiyorum. Bir taraftan adamakıllı ilgileniyorlar diye düşünüyorsun diğer taraftan acaba boşu boşuna tetkik yaptırıp masraf mı ediyorum diyorsun. Bende çok fazla soru işareti yarattıkları için gitmedim. Ama oraya gidenler yazarlarsa sevinirim.

canım hala bir yere gitmediysen IVI tüp bebek merkezini öneriyorum. mecidiyeköyde. gerek doktorlar gerekse hastane çok iyi her bakımdan. ben jinemed ten çok memnun kalmadım( negatif sonuç almamdan değil) ticari düşündüklerini hissediyorum. gene de sen bilirsin tabiki. allah herkesin gönlüne göre versin.....

Back
X