offff yine sinir....

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Eşimi işe uğurladım sonra aradan bikaç saat geçince msj attım bi kaçtane...cevap yazmadı aradı dur dedim arkası gelecek tabi bu msjlar güzel neyse çocuğu uyutunca bi kaçtanedaha yazdım aradı hemrn çovuklarıı soruyor naptın uyudularmı nasıl uydular falam die bende sinir oldum bunun içinmi aradın dedim yüzünr kapadım sonrada msj attım eski konuları hatırlatan ve sonunda birbirimize girdik nie böle oluuo anlamıyorum

İşteyken size mesaj atmadı diye kavga mı ettiniz

Size tavsiye edebileceğim tek şey; bir tartışma anında tartıştığınız konuya yoğunlaşıp o konuyu çözmeye çalışmak..
Eski konuları her kavgada açarsanız, çözmek istediğiniz konuyu çözemezsiniz...
Eşinize kızmış olabilirsiniz çok doğal...
Örnek veriyorum;
''Sen bana zamanında zaten şunu şunu da yapmıştın, beni çok üzmüştün'' vs.. muhabbetlerine girerseniz evliliğiniz yıpranır...
Eşinizin ilgisizliğinden şikayetçiyseniz onun bu davranışına ne kadar üzüldüğünüzü anlatın...
Ha tabii bu da iş başında çözülecek bir durum değil...
Doğru zamanı bulmak gerekir...
Ha tabii çözmek istiyorsanız...
Durduk yere kavga çıkartıp adamı sinir etmek istiyorsanız; böyle devam edin... Doğru yoldasınız...

ben de bazen benzer şekilde davranırım malesef.sen adımı atsaydın.canım beni sormayacak mısın falan deseydin.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.hala geç değil.bi msj at.neyse tamam bu gece birbirimizi üzmeyelim kapatalım kötü şeyleri de.seni özledim falan yazçbiz kadınlara hep yapıcı olmak düşüyor

Çok doğru söylüyor sun adam ı sinir ediyorum nu saçma şeylerle yapmıycam yapmıycam öf öfff durduk yere saçmaladım

Aradım konuştuk senin söylediklerini o söyledi üzmeyelim birbitimizi bu saçma şeylerlr dedi. ..şu saçma sapan düşüncelerden kurtulmak lazım

Çok doğru söylüyor sun adam ı sinir ediyorum nu saçma şeylerle yapmıycam yapmıycam öf öfff durduk yere saçmaladım

Düzeltmek elinizde arkadaşım...
Evlenmişsiniz, çoluk çocuğunuz var, böyle lise triplerine girerseniz zararlı çıkarsınız diye düşünüyorum..
Adam çocuğunu sormakta haklı.. Merak etmiş.. Ne güzel işte, eviyle çocuklarıyla ilgilenen bir eşiniz var..
Boşuna bu gibi sebepler yüzünden yazık etmeyin evliliğinize, mutluluklar diliyorum.. :)

bak ne güzel işte.eşin ne güzel yaklaşmışbu bile aslında üstü kapalı seni seviyorum demektir.sen de uzatma artık.hemen güzel bi msj at.bi daha da eski kötü şeyleri konuşma.erkeklerin en nefret ettiği şeylerden biridir.kendi evliliğimden biliyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…