• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offfff

[sıze=3]bence çok yanlış düşünüyorsunuz hadi ben elalemi geçtim insan sözlendiğinden de bişey anlamaz bu adam daha yüzük almaktan çekiniyorsa ilerde düğün alışwerişinde neler neler çıkarır canım.. Hadi durumum yok dese anlarsınız ama insanın durumu olmasa da gümüş de olsa ne bilim bi bişey takılmalı diye düşünüyorum...[/sıze]

yani bende o şekilde konuşuyorum bakalım ne olacak hayırlısı olsun ..

ben maddi değeri çok yüksek birşey istemiyorum ki isterse bi demir tel taksın ama ondan olsun

Maddiyat derken bunu kastetmemiştim :) Demek istediğim "madde"ydi. Yani bana göre eşimle aramdaki bağı maliyeti ne olursa olsun isterse binlerce lira olsun isterse 1 kuruş olsun hiçbir madde simgeleyemez.

Bana göre de siz çok yanlış düşünüyorsunuz :) Manevi şeylerin karşılığı olmaya bazen maddiyat yetmez.

tabikii manewiyat maddiyatla ölçülmez ama burda ciddi bir durum söz konusu.. insan ne olursa olsun sewdiğine o yüzüğü çok görmemeli.. kız 4 yıl beklemiş hayallerini yıkmamak gerekir..

böyle adamlarla pek anlaşılmaz.. hani derler yaa insanlar alışwerişte beli olur bu da öyle birşey işte.. şimdiden yüzük tartışmasına giren adam ilerde her türlü tartışmaya girer..

tabikii manewiyat maddiyatla ölçülmez ama burda ciddi bir durum söz konusu.. insan ne olursa olsun sewdiğine o yüzüğü çok görmemeli.. kız 4 yıl beklemiş hayallerini yıkmamak gerekir..

böyle adamlarla pek anlaşılmaz.. hani derler yaa insanlar alışwerişte beli olur bu da öyle birşey işte.. şimdiden yüzük tartışmasına giren adam ilerde her türlü tartışmaya girer..

Beni anlayamadınız :) Eğer cimriliğinden almıyorsa tamam. Ama benim gibi yüzüğü bir simge olarak görmüyorsa o konuda haklısınız diyemem.

nerde benim yüzüğümmmm :47:

Süpriz yapacaktır belki insan sevdiğinin yüzüğünü takmak istiyor hak veriyorum inşallah sizede nasip olur:38:Ama en önemlisi içten gelmesi yüzük bir bağ değil sadece işin farklı bir yanı en önemlisi mutlu,huzurlu olmak:16:

Bir kere şunu bir yere iyice not edin hiçbir erkeğe zorla bişey yaptıramazsınız

Ya soyleme bile birak seviyorsa ciddi dusunuyorsa alir zaten kacan kovalanir bacim ustune gittikce yapmaz hem senin demenle yapicaksa ne anlami varki? Hic yapmasin daha iyi 4 sene olmus kendinin dusunmesi lazim. Uzme canini sen :50:

Back
X