Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Offffff offffff 39. haftada bu olmazki amaa yaa :(
kızlar çok kötü hastalandımm ben sanırım üşüttüm nezle grip en kötüsüde öksürük bütün kemiklerim sızlıyo öksürürken ıhlamur içip duruyorum ballı limonlu ama acilen kurtulmam lazım bu öksürükten yoksa bu şekilde doğrurucam çok kötüyümmm :çok üzgünüm:
olur canım bende 39 haftalıkken çok ağır hasta olmuştum doğuma 1 hafta kala iyileşememekten korkuyodum ama geçti çok şükür
doktoruna git ilaç verir vitamin alırsın bol bol meyve tüket inş. atlatırsın canm
dogum yaptigimda bende ayni sizdeki sikayetlerle hastaydim..allah im insallah böyle hasta hasta dogurmam diyodum ama kizim 11 gün acele edince hasta hasta dogum yaptim..dogum sirasinda bol bol su ictim tek kötü yani normal dogum olmasina ragmen öksürük cok siddetliydi ve öksürdükce dikislerim aciyodu..kizima gecmeden atlattik sükür
teşekkür ederim arkadaşlar inşallah geçer hemencecik. Elifcim kızına geçmeden atlatmışsın ama tahmin edebiliyorum ne kadar canın yanmıştır. umarım benim öyle olmaz şuan bile her yerim acıyo öksürdükçe bide dikişlerim olunca gerçekten çok kötü (
geçmiş olsun canım
bende doğuma giderken öksürerek gittim çok kötü griptim doktorum antibiyotik vermişti onu kullandım vitaminler bitki çayları falan biraz hafifledi ama yinede geçmemişti doktor kesinlikle genel anestezi alamazsın bu durumda epidural yapacağız dedi sende sezaryan olacaksan belden uyşturmaı ol derim ilaç kullanmam deme mutlaka al bu saatten sonra bebeğe birşey olmaz inşallah
tekrar geçmiş olsun allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bende dogum yaptıgımda cok agır bı grıp gecırıyodum. 17 gun erken dogdu kızım. sezeryandan sonra bı dunya antıbıyotıklı ıgne oldum ama en kotusu o dikişlerle geçirilen oksuruk nobetlerıydı. kızıma gecmedı hastalık ben sütün koruduguna ınanıyorum.
gecmıs olsun umarım bı an once atlatırsın. hasta hasta dogum yapmak gercekten zor...
Geçmiş olsun.Bol bol meyve tüketin ayrıca limonu ince ince dilimleyip kabuğuyla birlikte yemenizi öneririm bende işe yaramıştı umarım sizede faydası olur.
öksürük için bol bol su içmek gerekiyormuş balgamı atabilmek için. birde zeytinyağına birkaç damla limon damlatıp içmekte yumuşatıyor boğazı ve bir süre rahatlatıyor. ama tamamen geçirecek bir şey yok malesef öksürüğü 1 hafta kadar sürecektir. c vitamini alarak iyi dinlenerek bu süreyi kısaltabilirsin belki.
Zencefil gerçekten kesiyor öksürüğü ,hamilelikte kullanımı erken dönemde sakıncalı ama sanırım size pek zararı olmaz, doğumunuz yaklaşmış..acil şifalar dilerim..