offfffffffffffff offfffffffff arkadsımın basına gelenler :(

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
arkadaslar arkadasım meme estetigi oldu ama silikonları patlamış 8000tl yaptırmıstı dr .İlhan SERDAROĞLU 2ay kulanabilmis cok kötü durumda ikinci kez ameliyat olma sansı yokmus maddi acıdan cok üzülüyor ve silikonlar memeye zarar vermis kanamsıda olmus özel hastane de 3 gündür yatıyomus meme bezlerine zarar vermis göğsü alınabilirmis kendisi elazıgda yasıyor esinden dolayı kendi doktoruna görünemiyor..

Son düzenleme:
2 ayda silikon patladıysa herhangi bir darbe vs olmadan o doktordan neden davacı olmuyor yahut tekrarını talep etmiyor?

Acaba doktorun hatası mı kullanıcı hatası mı? Eğer doktorunsa tekrar yapması lazım ücret almadan

Acaba doktorun hatası mı kullanıcı hatası mı? Eğer doktorunsa tekrar yapması lazım ücret almadan

aramıslar canım ama doktor kendisini sorumlu tutmuyor yani darbe almadıgını söylüyor zaten kanamsıda lmus 3 gün hastanede göğsü alınabilr damarlar zarar görmüs özel hastanedeki suan yattıgı hastanedeki doktoru öle demis

üzücü bi durum gögsünü kaybetmesi inşallah öyle bir şey olmaz ...Ama kesin bir hata ya da komplikasyon olması lazım böyle olması için inşallah kanıtlanabilir bi durumdur ve düzelir .

Son düzenleme:

Hic 2 ay icinde bozulanini duymamistim boyle. Doktor kabul etmiyorsa bilemiyorum. Zaten operasyon yapilmadan once izin imzalatirlar,soyle soyle riskleri vardir, doktorun sorumlulugu degildir diye. Arkadasin da imzalamistir. Simdi yapacak birsey oldugunu sanmiyorum. Gecmis olsun.

kötü olmuş ya yazık inşallah biran önce sağlığına kavusur güzellik uğruna mı yaptı bilemiyorum ama bu işlerin garantisi yok maalesef :/

cnm ben kuzenımden bılıorum oda yaptırmıştı..senelerdir kullanıor hatta bır ara sormuştum.patlamazmı dıye ..ancak aşırı sıkılırsa patlarmış..yanı durduk yere patlaması düşük ıhtımal.arkadaşın evlimi bilemem ama kocası veya sevgılısı sanırım baya hırpalamış arkadaşının göğüslerını ..üzüldüm geçmş olsn

doktordan davacı olsun öyle 2 ayda niye patlasın ki.üstünde zıplamadıya göğüslerinin mutlaka doktorun bir hatası vardır öyle aklına esipte patlıyacaksa kimse yaptırmazdı.arkadaşınıza acil sifalar diliyorum.

kocası sevgilisi hırpalamış ne demen ya ne ayıp.yeni nesil silikonlar neredeyse ömür boyu kullanılabilir dedi tv de doktor ara ara kontrollere giderek çok uzun zaman sorunsuz kullanılabiliyormuş.atıyorum çok ağır bi kaza geçirirsin allah korusun ancak ozaman zarar görür silikon ve belki vücuduna da zarar verir.bence doktor hatası hatta iyi bir şey kullandığını söyleyip kötü bir silikon takmış ta olabilir

cnm ayıp olan neki anlamadım?.arkadaşın göğüslerını erkek bır doktora açıp sılıkon yaptırmasıda ayıp o zaman :))...sevda demırelı hatırlamıorsun sanırım sevgılısı patlatmıştı onun sılıkonlarınıda .hayır arkadaşın bır kazada geçırmemış .emre ılhan gıbı bır doktorun ucuz malzeme kullanıp maddı kazanç elde edecegı çok düşük ıhtımal..durduk yere patlamaz cnm bunlar içi su dolu bır balon degıl.sert bı yapı.umarım anladın demek ıstedıgımı ..arkadaşının göğüzleri illa bu yuzden patlamıştır da demedım..ama olabılırmı dıye yazdm

Son düzenleme:

canım gercekten bu dıurumda olan bi insanla dalga geciyosun sanki ayıp ediyosun empati kur ..

bence kesinlikle doktorun hatası var ama kabul etmiyodur
ben tv de çok dinledim bunlar istesende kolay kolay patlamaz
o kadar insan yaptırıyo birşey olmuyo senin arkadaşın ne hale gelmiş
durup dururken patlaması çok saçma geldi bana
tam olarak nası olmuş ki olay sana ayrıntılı anlattı mı

ben olsam davacı olurdum kesinlikle
peki şimdi gittiği doktorlar birşey demiyo mu bilgi vermiyo mu doktor hatası var mı yok mu diye

evet canım cok kötü durumda kadının pisikolejisi bozulmus aglıyor her aradıgımda pisman yaptıgı icin patlamsının sebebi dikis iyi atılmamıs gögüs altıdaki karısık iste durumu hic deyil

çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm

inşallah göğüsleri alınmaz

canım gercekten bu dıurumda olan bi insanla dalga geciyosun sanki ayıp ediyosun empati kur ..

ya nasıl okuyorsunuz yorumları anlamıorum..hasta olan bır ınsana neden uzuleyım ben sadece konuyu açan arkadaşa tebessüm ettım cnm..hanı bu nedenle patlamış olabılırmı dıye yazdım ..sanırım dalga konusu gıbı gelen yorumumun sonuna smiley koymam..yanlş anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…