doktordan davacı olsun öyle 2 ayda niye patlasın ki.üstünde zıplamadıya göğüslerinin mutlaka doktorun bir hatası vardır öyle aklına esipte patlıyacaksa kimse yaptırmazdı.arkadaşınıza acil sifalar diliyorum.
üzücü bi durum gögsünü kaybetmesi inşallah öyle bir şey olmaz ...Ama kesin bir hata ya da komplikasyon olması lazım böyle olması için inşallah kanıtlanabilir bi durumdur ve düzelir .
cnm ayıp olan neki anlamadım?.arkadaşın göğüslerını erkek bır doktora açıp sılıkon yaptırmasıda ayıp o zaman :))...sevda demırelı hatırlamıorsun sanırım sevgılısı patlatmıştı onun sılıkonlarınıda .hayır arkadaşın bır kazada geçırmemış .emre ılhan gıbı bır doktorun ucuz malzeme kullanıp maddı kazanç elde edecegı çok düşük ıhtımal..durduk yere patlamaz cnm bunlar içi su dolu bır balon degıl.sert bı yapı.umarım anladın demek ıstedıgımı ..arkadaşının göğüzleri illa bu yuzden patlamıştır da demedım..ama olabılırmı dıye yazdm
benim bir arkadaşımda yaptırdı canım 1 senedir kullanıyor çok da memnun bende sordum patlamazmı diye ama doktoru öyle kolay zarar görücek birşey olmadığını söylemiş allah arkadasına acil sifalar versin canım çok üzüldüm inşallah göğsünden olmaz
Hic 2 ay icinde bozulanini duymamistim boyle. Doktor kabul etmiyorsa bilemiyorum. Zaten operasyon yapilmadan once izin imzalatirlar,soyle soyle riskleri vardir, doktorun sorumlulugu degildir diye. Arkadasin da imzalamistir. Simdi yapacak birsey oldugunu sanmiyorum. Gecmis olsun.
Acaba doktorun hatası mı kullanıcı hatası mı? Eğer doktorunsa tekrar yapması lazım ücret almadan
Sanırım sizin bu doktorla ilgili bir sorununuz oldu ve onu karalamaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana ,çevremde aynı doktora yaptıran çok tanıdığım var hiç bir sorun yaşamadılar,durup dururken patlayacak bişey değil ki ,eğer konu doğru ise sizin bilmediğiniz başka şeyler var,ayrıca arkadaşa ayıp filan demişsiniz ama hakkı var,yani eline alıp sıkıştırmadıysa nasıl oldu o zaman ?
Emre İlhan Kbb doktoru değilmi yahu? ne işi var meme silikonu ile??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?