offfffffffffffff offfffffffff arkadsımın basına gelenler :(

benim bir arkadaşımda yaptırdı canım 1 senedir kullanıyor çok da memnun bende sordum patlamazmı diye ama doktoru öyle kolay zarar görücek birşey olmadığını söylemiş allah arkadasına acil sifalar versin canım çok üzüldüm inşallah göğsünden olmaz

üzücü bi durum gögsünü kaybetmesi inşallah öyle bir şey olmaz ...Ama kesin bir hata ya da komplikasyon olması lazım böyle olması için inşallah kanıtlanabilir bi durumdur ve düzelir .

ins canım cünkü cok pisman yaptıgı icin gögüs altındaki dikislerde patlamıs cok pisman

doktora göğsünü açmak niye ayıp olsun ya ortada sonuçta bi durum var kocası sevgilisimi hırpaladı diosun sevda demirel olayı 20yıl oldu silikonlar değişti hemde belki de sevgilisi patlatmadı sevdanın silikonlarını neyse konu bu değil allah şifa versin de bilemezsin doktor dandik malzeme mi kullandı ameliyatta mikropmu kaptı noldu.hemen birimi ellemiş hırpalamış hoş olmadı.

ins canım cünkü cok pisman yaptıgı icin gögüs altındaki dikislerde patlamıs cok pisman

Sanırım sizin bu doktorla ilgili bir sorununuz oldu ve onu karalamaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana ,çevremde aynı doktora yaptıran çok tanıdığım var hiç bir sorun yaşamadılar,durup dururken patlayacak bişey değil ki ,eğer konu doğru ise sizin bilmediğiniz başka şeyler var,ayrıca arkadaşa ayıp filan demişsiniz ama hakkı var,yani eline alıp sıkıştırmadıysa nasıl oldu o zaman ?

zaten bu sözlesme yüzünden elinden bise gelmiyor doktoruyla daha görüsmedi suan özel hastanede elazıgıda 3 gündür yatıyor

bak eylül sen beni tanımıyosun ben seni benim doktorla ne derdim olacak ya bugune kadar estetik yaptırmamıs insanım 20 gün sonra burun tedavim var o zaman giricem arkadasımda ilkez memeden oldu kücüktü hic yok derecesinde ne yalan söylecem adamı deli etme bak isine ... düsene tekme vuran cok olur zaten ...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin canım yaaa,çok üzüldüm.
Ama Allah'ın verdiğini değiştirmek niye.Sorgulamak bana düşmez ama can bu sağlık beden bu bir değil 1000 düşünmeli insan.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur arkadaşın.

Konuda doktor ismi geçiyor ve sağlık sorununu yaşayan konu sahibi değil.

Ameliyatı yapan doktorun ismini yazdığınız için kendisine söz hakkı doğuruyorsunuz, eğer arkadaşınız doktor hatası yüzünden böyle birşeye maruz kaldıysa yargıya başvurmalı, anlattıklarınız iddiadır, yargıya intikal etmesi gereken bir konunun buraya taşınması uygun değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular/430544-forum-kurallari.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…