erkek arkadaşa durumu kibarca anlatıp rica etseniz yer değişse sizle. tam karşısına gelecek şekilde oturuverin. biz işte yer sıkıntımız olunca böyle çözüyoruz.
Kesonu sola alıp, keson tarafına ona ters şekilde pc'yi koyun.
İmkan varsa arkadaşınızla yer değiştirin yoksa aranıza çiçek koyun..
nasıl o seni görüyor da sen onu görmüyorsun?
o ne şekilde yerleştirdiyse sen de aynını yap madem.
senden gördüm çok güzel oldu de üstüne
bizim ofiste adam saatlerce film izlermiş hem de amiri ile aynı odada
bilgisayarı öbür taraf yerleştirince oturup kalkarken de görünmüyor
bir de gece 21.00 22 kadar kalıp fazla mesai yapıyorum diye iş ile ilgili şeyler paylaşırdı
ofiste çoğu yere erişim kısıtlı olduğu için de i tunes vs ile yaparmış bunu
ortaya çıkınca atıldı ama aylarca ben çok çalışıyorum modunda fazladan zam bile almıştır
ben olsam o adamın işini gücünü yapıp yapmadığını kontrol etmeyen amiri ile de görüşürdüm ya neyse
yarın başınız ağrır özetle iş saatinde iş yapın nete evden girin
Nası ortaya çıktı ? Ben verilen bütün işleri yapıyorum valla geri kalan zamanda takılıyorum sadece bi tek bende değilim bunu yapan. Napıyım kendi kendime iş çıkaramam ki bitmişken :/
masanın şekli itibariyle baktım zaten 4 eşit parça var öyle hemen dalmadım konuna.yok onun masası daha kötü arkasında 50 kişi var :)
Çok güzelmiş bu alıcam sanırım teşekkür ederimm :)
masa üstü bilgisayar olduğu için o tarafta kablolar ve sabit telefon var.
görsele bakın anlarsınız benim onu görme imkanım yok masanın şekli itibariyle.
masanın şekli itibariyle baktım zaten 4 eşit parça var öyle hemen dalmadım konuna.
ikiniz de kesonsuz yere koysanız ikiniz de görürsünüz birbirinizi.
onun dışında o nasıl koyduysa öyle koy diyorum.
her yerde gördüğümüz ofis grup masalarından.
Böyle bir dosya rafı alıp bilgisayarın sağına koyabilirsin
Bilgisayar uzmanı bulmuş işte girilen siteleri
Gazeteler bile kapalı idi bildiğiniz günlük gazete ama Ada'm nerelere girmiş
Hatta koyun ile ilgili bir şeye bakalım dedik açmıyor kuzu yazınca açıyor koyun içinde oyun olduğu için kapalıymış vs
Bir de 8-10 yıl önce bu tüneller arkadan dolaşmalar vs ayağa düşmeden kimse çok da anlamazken bu işlerden
İkimiz de aynı şekilde koyuyoruz zaten benim onun ekranını görebilmem için keşon tarafına koyması lazım orda da sabit telefon var koyamaz,ben o tarafa koyamam , neyse tam anlatamadım ama o zaten bana dönük oturuyor benim onu görmem fiziksel olarak imkansız
Teşekkür ederim buna da bakıcam
vayy be :d bilgisayar uzmanı herkesin mi bilgisayarını inceliyodu? Neden onunkini inceleme gereği duymuş?
Bide özel bi soru forumda çok sık görüyorum ada'm kelimesini neden ada kısmını ayırarak yazıyorsunuz çok saçma değil mi
Boşver çiçeği falan kısa çözüm kadını KK üyesi yapman başını kaldırıp senle uğraşmaz böylece
şemsiye şeklinde abajur aklıma geldi benimde
koyduğun görselde kesonlar sırt sırta bakıyor da GÖRSELE BAKTIĞIMDAN öyle bir yorum yapmıştım.İkimiz de aynı şekilde koyuyoruz zaten benim onun ekranını görebilmem için keşon tarafına koyması lazım orda da sabit telefon var koyamaz,ben o tarafa koyamam , neyse tam anlatamadım ama o zaten bana dönük oturuyor benim onu görmem fiziksel olarak imkansız
Teşekkür ederim buna da bakıcam
vayy be :d bilgisayar uzmanı herkesin mi bilgisayarını inceliyodu? Neden onunkini inceleme gereği duymuş?
Bide özel bi soru forumda çok sık görüyorum ada'm kelimesini neden ada kısmını ayırarak yazıyorsunuz çok saçma değil mi
Bence o ekrana baktığı sirada word e falan ne bakıyon b... mu var yazbiseyde diyemez bir dahada bakamaz onun baktigini farketmeden arkadasina yazdin sonucta
koyduğun görselde kesonlar sırt sırta bakıyor da GÖRSELE BAKTIĞIMDAN öyle bir yorum yapmıştım.
kolay gelsin.
Bence o ekrana baktığı sirada word e falan ne bakıyon b... mu var yazbiseyde diyemez bir dahada bakamaz onun baktigini farketmeden arkadasina yazdin sonucta
Ben ise giderken cantama ek baska bir canta daha alip icine su, kuruyemis vs. koyuyordum. Benim gibi iki çanta goturuyorsaniz masanin o kismina ust uste koyun, goremesin sizi hem dusuk maliyetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?