- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgisayyar ekranlarinicin oyle ekran koruyucular var. internetten siparis et. onu ekranina taktiginda sagdan soldan vb ekran gorunmuyorkızlar ofiste ekte yüklediğim görseldeki gibi bi masa düzeninde oturuyoruz, ben 1 numaralı yerdeyim, diğer arkadaşsa 2 numaralı yerde. Ama ikimizin de bilgisayarları masanın köşelerine bakmıyor da düz şekilde duruyor ve yanımdaki kişi benim ekranımı çok rahat görüyor, ben onunkini göremiyorum tabi.
çok yoğun bi işimiz yok ,arada nete bakmaya fırsatım oluyo yani özellikle buraya:)) bu yanımdaki kadının sürekli benim bilgisayarımı gözetlediğinin farkındayım , yaşı benden baya büyük ve bunu kötü niyetli olarak kullanıyo. aynı iş yükümüz var, ben işlerimi hızlı hallediyorum yardım edilcek bişey var mı diye tek tek sorup yardım da ediyorum boş vaktim kalınca da nette takılıyorum. bu kadına batıyo ama sürekli ekranıma bakıyor ve sen boş oturuosun al bunu da yap falan die laf çarpıyo deli oluyorum. Tek internette takılan da ben değilim bu arada. Diğer erkek arkadaşlarımız saatlerce ikinci el sitelerinden araba bakıyor ama benimki batıyor nedense.
bilgisayarımı görseldeki gibi masanın köşesine doğru çevirdim 1 aydır bu şekildeyim ama sağ omzum tutuldu resmen yemin ederim sağ kürek kemiğim çok ağrıdı parmaklarıma vuruyor artık ağrısı ters oturmaktan, sırf kadın ekranı görmesin diye eziyet çekiyorumGerçekten sağ tarafım mahvolmuş durumda.
düz koymak istiyorum bilgisayarımı ekranımı görmemesi için ne yapabilirim kızlar belkii bişey gelir aklınıza diye size sormak istedim :) ekranımın uzunluğu 40 cm falan, bu boyutlarda çiçek falan mı alsam ekranın yanına koyunca görmemesi için? yada başka bi obje aklınıza geliyor mu
Bilgisayari cevirdiniz de sandalyeyi cevirmeyi mi unuttunuz acaba? Yani sandalye tam bilgisayarin karsisinda olduktan sonra ya duz durmus ha kosede olmus ne fark eder?kızlar ofiste ekte yüklediğim görseldeki gibi bi masa düzeninde oturuyoruz, ben 1 numaralı yerdeyim, diğer arkadaşsa 2 numaralı yerde. Ama ikimizin de bilgisayarları masanın köşelerine bakmıyor da düz şekilde duruyor ve yanımdaki kişi benim ekranımı çok rahat görüyor, ben onunkini göremiyorum tabi.
çok yoğun bi işimiz yok ,arada nete bakmaya fırsatım oluyo yani özellikle buraya:)) bu yanımdaki kadının sürekli benim bilgisayarımı gözetlediğinin farkındayım , yaşı benden baya büyük ve bunu kötü niyetli olarak kullanıyo. aynı iş yükümüz var, ben işlerimi hızlı hallediyorum yardım edilcek bişey var mı diye tek tek sorup yardım da ediyorum boş vaktim kalınca da nette takılıyorum. bu kadına batıyo ama sürekli ekranıma bakıyor ve sen boş oturuosun al bunu da yap falan die laf çarpıyo deli oluyorum. Tek internette takılan da ben değilim bu arada. Diğer erkek arkadaşlarımız saatlerce ikinci el sitelerinden araba bakıyor ama benimki batıyor nedense.
bilgisayarımı görseldeki gibi masanın köşesine doğru çevirdim 1 aydır bu şekildeyim ama sağ omzum tutuldu resmen yemin ederim sağ kürek kemiğim çok ağrıdı parmaklarıma vuruyor artık ağrısı ters oturmaktan, sırf kadın ekranı görmesin diye eziyet çekiyorumGerçekten sağ tarafım mahvolmuş durumda.
düz koymak istiyorum bilgisayarımı ekranımı görmemesi için ne yapabilirim kızlar belkii bişey gelir aklınıza diye size sormak istedim :) ekranımın uzunluğu 40 cm falan, bu boyutlarda çiçek falan mı alsam ekranın yanına koyunca görmemesi için? yada başka bi obje aklınıza geliyor mu
İçine çiçek doldurup yukarıda işaretlediğim kısma takın, hem sizin alanınızı daraltmaz. Eki Görüntüle 1930683
zeka bulmacası gibi olmuş:) 2 no.lu yerdeki kadının bilgisayarı düz değil de köşeye koyması manidar.. cama doğru yani. masanın altındaki çekmeceli kısım portatif mi? öyleyse yer değiştirin onu.
of 10 dakikadır beynim yandı şunu çözecem diye:)) kaç megabaytım gitti yaa :)
Gorseldeki gibi köşede dursa daha iyi değil mi?
Pardon öyle olduğu halde dikizliyormus. Eger yan bölmedeki arkadas gorse bir sey olmaz diyorsan düz koy bence de.
Bilgisayyar ekranlarinicin oyle ekran koruyucular var. internetten siparis et. onu ekranina taktiginda sagdan soldan vb ekran gorunmuyor
Ekran filtresi olacakti, 3m in sanirim. Onlardan alsaniz epey is gorur. Ekran sadece tam karsisindakine görünüyor o zaman.
Ben ekranim 28 kisiye donuk boyle bir filtre ile calistim cok uzun sure benim isime yaradi![]()
Bilgisayari cevirdiniz de sandalyeyi cevirmeyi mi unuttunuz acaba? Yani sandalye tam bilgisayarin karsisinda olduktan sonra ya duz durmus ha kosede olmus ne fark eder?
Ekranin disina takilan cember gibi birsey var adi aklima gelmedi ama arkadasin yazdigi filitre olabilir onla yandan sagdan soldan bise gorunmuyor
Ama gorseli biraz karartiyor parlak ekranda calismayi seviyorsan skinti yapabilirsin
Ben cikarttirmistim mesela
müdüre her iki ayda bır yer degıstırme fikrini sun, illaha ki farklı bır yer gelecektır sana.
Yerinizi değiştirin,
Mümkün değilse bilgisayarı kendinize göre ayarlayıp, görünen kısma bi orkide koyabilirsiniz. Hafif yan çevirirsiniz.
En kötü; nette dolaşırken yanınzdakine "bakmak istediğin bişi varsa buyur? Yada yazmak istediğin bişi varsa çekinme" tarzında laf söyle.
Kadın farkında olmadığını düşünüp öylece izler..
Bazı insanlar işine yaramasa başkasının özel hayatında ne yaşadığını merak eder..
İnsan işte, tuhaf..
Ne koyabilirsiniz bilmiyorum ama direk resimde işaretlediğim yeri bir şekil yükseltseniz daha kesin çözüm olur.
Eki Görüntüle 1930681
Gizlilik filtresi veya ekran filtresi diye geciyor nette ama sorun cunku yansimali yansitmasiz falan diye ayriliyor anladigim sole biseçok mantıklı teşekkür ederim, arkadaki tırnaklarının geçeceği yer 8 cm falan o genişlikte bi saksı bulabilir miyim acaba bi bakıyım :) İçine ne eksem
kablolar var o tarafa koyamıyorum ekranı
köşede dursa daha iyi o haldeyken dikizleyemiyor ama bu seferde benim sağ kolum ağrıyor sandalyeyi de aynı şekilde çevirip düzgün oturduğum halde :/
Evet baktım da çok pahalı yamasaüstü ekran içinde göremedim hep laptop için var.
Sandalyeyi çevirmeyi tabi ki unutmadım ya:) Ama gene de sağ kolum ağrıyor her şekilde, bilgisayarla karşılıklı düz oturuyorum ama sağ kürek kemiğim feci şekilde ağrıyor onun için soruyorsan eğer ne farkeder diye
o neymiş acaba adını öğrenebilir misiniz rica etsemm? parlak ekranı sevmiyorum zaten
öle bi imkanımız yok maalesef
Yerimi değiştirme imkanım yok, orkide vs gibi şeyler mantıklı ama her şekilde ekranı görüyor gibime geliyor çünkü kadın 1.90
Aynen tek sorun oranın kısa olması zaten:) Orayı yükseltmenin de bi yolu yok sanırım sadece üstteki arkadaşlardan birinin dediği gibi saksı olabilir oraya geçirebileceğim
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mantıklı fikirler sundunuz :) Dün bi arkadaşın dediği gibi ekranın yanına post it koydum ve gece herkes çıktıktan sonra mesaiye kalmıştım, kadının masasından baktım kendi ekranıma gene kabak gibi ortada ekran ayarlayamadım bi türlü![]()
Bosuna ugrasiyorsun bence. Yapman gereken tek sey surekli kendinin ne kadar hizli oldugunu belirtip onun isi savsaklayarak yaptigi icin bir turlu bitirememekle suclamak. "Isini bitirmissin yardim et" deyince "senin isin niye bitmiyor bir turlu? Ayni isi yapiyoruz ama ben acele etmedigim halde senden once bitiriyorum. Bu iste bir is var bence. Isine yeteri kadar odaklanmadigini dusunuyorum, baska neyle ilgileniyorsun acaba" gibi bir sey demeyi dene.
Bosuna ugrasiyorsun bence. Yapman gereken tek sey surekli kendinin ne kadar hizli oldugunu belirtip onun isi savsaklayarak yaptigi icin bir turlu bitirememekle suclamak. "Isini bitirmissin yardim et" deyince "senin isin niye bitmiyor bir turlu? Ayni isi yapiyoruz ama ben acele etmedigim halde senden once bitiriyorum. Bu iste bir is var bence. Isine yeteri kadar odaklanmadigini dusunuyorum, baska neyle ilgileniyorsun acaba" gibi bir sey demeyi dene.
Benimde is yerinde bilg ekranini gorebiliyorlar ama ben hep telefondan giriyorum.. Zaten is yerindeki bilg google yr bile giremiyoruz engelli butun siteler![]()