Evet canım malesef içine girince öğreniyoruz malesef ilaçlar kilo yaptı bol su içmeye calisiorum etkilenmeyen yoktur hakkımızda hayırlısıni versin Allah imDuymamistim canim 3 cizgiyi duydugum iyi oldu .
çift embryo istiyorum bende insallah olur
Neler atlatiyoruz neler hemen olacak bitecekbirsey mis gibi geliyor ònce sonradan ek cikacaklari dusunemiyoruz ki
Asiri kilo da aldim ilaclardan herhalde pskolojik olarak da cok etkileniyor insan
Geçmiş olsun. Ben de olacağım inşallah. Sonrasında çok ağrınız oldu muMerhabalar tüp bebek sürecindeyiz.
ofis histereskopi olali 19 gün oldu adetimj bekliyorum hala olmadim.
Lekellenme seklinde kanamam oluyor çok az sürekli
Günümden 3 gün geçti .
Lekelnme seklinde kanama olması normal mi o kadar gün geçti
Histereskopiyi rahimde darlık,yapisiklik için oldum .
Rahime de çizik atılmıs .
Aynen canim rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.bekleyen herkesin kucaklari dolsunEvet canım malesef içine girince öğreniyoruz malesef ilaçlar kilo yaptı bol su içmeye calisiorum etkilenmeyen yoktur hakkımızda hayırlısıni versin Allah im
Odaya çıkar çıkmaz Baya ağrı hissetim. hemsireyi cağircaaktim kendisi iğneyle geldi odaya kalçadan 1 tane agrı kesici yapti sonra pek ağrım olmadı .Geçmiş olsun. Ben de olacağım inşallah. Sonrasında çok ağrınız oldu mu
Ne icin olacaksiniz?Geçmiş olsun. Ben de olacağım inşallah. Sonrasında çok ağrınız oldu mu
Mart ayında 5,5 aylık doğum yaptım, bebeğim vefat etti. Doktor, rahim çok kötü durumda, toparlayıp düzgün dikemedim dedi. Son durumu için bakılacakNe icin olacaksiniz?
Rabbim tekrardan hayirlisini nasip etsin insallah çok üzüldüm .Mart ayında 5,5 aylık doğum yaptım, bebeğim vefat etti. Doktor, rahim çok kötü durumda, toparlayıp düzgün dikemedim dedi. Son durumu için bakılacak
İnşallah teşekkür ederim. Sizin için de en hayırlısını diliyorumRabbim tekrardan hayirlisini nasip etsin insallah çok üzüldüm .
Insallah Kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz
yok canım onunla İilğisi yok olursun merak etme,ben 5 kere rahim duvarı kalınlaşmsından dolayı para aldırdım,3 kere de yapışıklık vardı:)) yukarda sayıyı yanlış yazmısım:)Insallah canim bekliyorum bir sorun olmasin da
Histereskopiden sonra hic dinlenemedim hep kosturmaca gecti dinlenmem mi gerekiyordu artik o yuzde mi boyle oldu diye dusunuyorum bi yandan .
Sen neyden olmustin canim?
Cok sagol canim sana da şifalar diliyorum birdaha olmazsin insallahyok canım onunla İilğisi yok olursun merak etme,ben 5 kere rahim duvarı kalınlaşmsından dolayı para aldırdım,3 kere de yapışıklık vardı:)) yukarda sayıyı yanlış yazmısım:)
ay bilmiyorum valla başka hastalıklıklardan henüz kontrole gidemedim tekrar tüp bebeğe başlamam gerekCok sagol canim sana da şifalar diliyorum birdaha olmazsin insallah
Histereskopi bana da dendi.Cok korkuyorum.Siz bir sıkıntı yaşadıniz mi genel anestezi ile mi olduMerhabalar tüp bebek sürecindeyiz.
ofis histereskopi olali 19 gün oldu adetimj bekliyorum hala olmadim.
Lekellenme seklinde kanamam oluyor çok az sürekli
Günümden 3 gün geçti .
Lekelnme seklinde kanama olması normal mi o kadar gün geçti
Histereskopiyi rahimde darlık,yapisiklik için oldum .
Rahime de çizik atılmıs .
Rahat gecti birsey hissetmedim genel anesteziyle oldugu icin.Histereskopi bana da dendi.Cok korkuyorum.Siz bir sıkıntı yaşadıniz mi genel anestezi ile mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?