Ofis histeroskopi

umudumuzhepvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
332
101
33
28
Hanımlar Merhaba daha önce çocuk sahibi olma isteğimle alakalı birçok konu açmıştım Şimdi tekrar özet geçmek gerekirse 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim henüz hamile Kalamadım 9 aylık evliyken Rahim filminde şekil bozukluğu olduğu söylendi ameliyat olmam gerekiyormuş bazı Doktorlar kalp şeklinde bazı doktorlar y şeklinde dediler infertilite doktorlarına da gittim ancak hiçbir sonuç alamadım henüz ameliyat olmadım devlet hastanesinde rahim filmi çeken Doktorlar ısrarla ameliyat olmam gerektiğini söylerken infertilite doktorları ameliyata gerek yok bu şekilde hamile kalabilirsin dediler Hatta bazıları şekil bozukluğu olmadığını söyledi kafam o kadar karışık ki adet düzensizliği de yaşıyorum önceden gittiğim tüp bebek ve ınfertilite doktoru vardı dün ona tekrar gittim muayene ettikten sonra kanlarımı falan istedi sonra tekrar gelmem için gün verdi Bir de ofis histeroskopi yapacağını söyledi daha önce yaptıran var mı çok Tedirginim çünkü rahim filmi devlete çektirmiştim inanılmaz bir ağrı ve acı yaşadım yine aynısı olur diye korkuyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ne için yapılıyor tam olarak?

Bende histereskopi oldum ama ofis histereskopi değildi arastırma hastanesinde oldum bende perde vardı alındıktan sonra gebe kaldım bence sizde olun şekil bozukluğu gebeliğe engeldir hatta gebe kalınca düşüğe sebebi bile olabilir

Merhaba, ben oldum.
Benim de interfitilite sebebi araştırmak içindi. Bu rahim filminden tamamen farklı yalnız. Rahim filmi biraz daha röntgen gibiyken bu daha operasyon gibi. Ben operasyondan çıktıktan sonra birkaç saat hastanede kalıp ayrıldım. Benim çıkışta maalesef biraz fazla ağrım oldu ama serumla geçti ve ertesi gün hiçbir şey yoktu. Korkulacak bir şey değil merak etmeyin zaten operasyonda mışıl mışıl uyuyoruz 😊 kolaylıkla geçmesini dilerim

Bende histereskopi oldum ama ofis histereskopi değildi arastırma hastanesinde oldum bende perde vardı alındıktan sonra gebe kaldım bence sizde olun şekil bozukluğu gebeliğe engeldir hatta gebe kalınca düşüğe sebebi bile olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz icin ama sizin oldugunuz sanirim ameliyat olan histereskopi benim bahsettigim farkli bisey tam bilmiyorum bende aslında bana rahim filmi ceken doktor ameliyat olan histereskopi demisti ama bu gittigim doktor sekil bozukluğu yok diyo ısrarla ama var malesef bilmiyorum ya napicam :(

Merhaba, ben oldum.
Benim de interfitilite sebebi araştırmak içindi. Bu rahim filminden tamamen farklı yalnız. Rahim filmi biraz daha röntgen gibiyken bu daha operasyon gibi. Ben operasyondan çıktıktan sonra birkaç saat hastanede kalıp ayrıldım. Benim çıkışta maalesef biraz fazla ağrım oldu ama serumla geçti ve ertesi gün hiçbir şey yoktu. Korkulacak bir şey değil merak etmeyin zaten operasyonda mışıl mışıl uyuyoruz 😊 kolaylıkla geçmesini dilerim
Ofis histeroskopi ameliyat degilmis cok gecmis olsun bu arada siz ameliyat olmussunz ben raziyim ama doktor yapmiyo malesef benim bahsettigim anestezisiz olan bi işlem

Teşekkür ederim yorumunuz icin ama sizin oldugunuz sanirim ameliyat olan histereskopi benim bahsettigim farkli bisey tam bilmiyorum bende aslında bana rahim filmi ceken doktor ameliyat olan histereskopi demisti ama bu gittigim doktor sekil bozukluğu yok diyo ısrarla ama var malesef bilmiyorum ya napicam :(
Ofis histereskopi kamerayla bakacak canım rahmin durumuna ama hsg de şekil. Bozukluğu çıkmışsa histereskopiyle düzeltilmesi gerekir

Yukarıda yazmışsınız rahim. Filmi ceken doktor ameliyat olmam gerektigini söylemiş

Evet doktor bakti rahim filmine raporu da var ama bisey yok diyo peki neden 2 bucuk senedir gebe kalamadim kime inanacağımı şaşırdım
Bende perde vardı canım hatta rahim. Filminde gorunmedi 6 sene olmadı benim histereskopi olunca perde olduğu anlaşıldı eğer bir şüphe varsa olun histereskopi icabında başka doktora gidin

Bende perde vardı canım hatta rahim. Filminde gorunmedi 6 sene olmadı benim histereskopi olunca perde olduğu anlaşıldı eğer bir şüphe varsa olun histereskopi icabında başka doktora gidin
Yakınımda olanlara gittim ama sonuç alamadim çok üzülüyorum yaşım geçiyo artık anne olmak istiyorum

Sorun varsa ofis histereskopi de çıkar mecbur normal. Histereskopi yaparlar canım sorun çözülür inşallah

Sorun varsa ofis histereskopi de çıkar mecbur normal. Histereskopi yaparlar canım sorun çözülür inşallah
Ya inşallah çözülür acaca rahimdeki sıkıntı gözüküyormu yoksa sadece tüpleremi bakılıyor

Back
X