- 25 Şubat 2023
- 332
- 101
- 33
- 28
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Hanımlar Merhaba daha önce çocuk sahibi olma isteğimle alakalı birçok konu açmıştım Şimdi tekrar özet geçmek gerekirse 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim henüz hamile Kalamadım 9 aylık evliyken Rahim filminde şekil bozukluğu olduğu söylendi ameliyat olmam gerekiyormuş bazı Doktorlar kalp şeklinde bazı doktorlar y şeklinde dediler infertilite doktorlarına da gittim ancak hiçbir sonuç alamadım henüz ameliyat olmadım devlet hastanesinde rahim filmi çeken Doktorlar ısrarla ameliyat olmam gerektiğini söylerken infertilite doktorları ameliyata gerek yok bu şekilde hamile kalabilirsin dediler Hatta bazıları şekil bozukluğu olmadığını söyledi kafam o kadar karışık ki adet düzensizliği de yaşıyorum önceden gittiğim tüp bebek ve ınfertilite doktoru vardı dün ona tekrar gittim muayene ettikten sonra kanlarımı falan istedi sonra tekrar gelmem için gün verdi Bir de ofis histeroskopi yapacağını söyledi daha önce yaptıran var mı çok Tedirginim çünkü rahim filmi devlete çektirmiştim inanılmaz bir ağrı ve acı yaşadım yine aynısı olur diye korkuyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ne için yapılıyor tam olarak?