- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi itsgalatea
Şey ben şunu anlamadım nasıl iş yeri ataerkil oluyor bir adam üzerinize yürüyor. Biri öyle üstüme yürüse (biliyorum yanlış belki ama ) masada ne varsa kafasına geçiririm. Niye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ki ? Eğer öfke problemi varsa defolsun gitsin dağda yaşasın bir insanın uzerine yürümek ne ? Herkes sustugu için dayilaniyor ayıcık .
Eşe söyleme durumuna gelirsek benim agladigimi adamın birinin üzerime yürüdüğünü söylesem eşim koşarak gelirdi . Adama fiziksel şiddet uygulamaz durduk yere benden çok daha sakin bir insandır ama şöyle düşünüyorum eşim de yaşasa böyle bir durumu bende yanına giderdim is yerinden alır hava almasini sağlardim. Bir insan ömründe kaç kere böyle biriyle kavga ediyor ki eşiniz bana çok etkisiz elaman geldi
Eşe söyleme durumuna gelirsek benim agladigimi adamın birinin üzerime yürüdüğünü söylesem eşim koşarak gelirdi . Adama fiziksel şiddet uygulamaz durduk yere benden çok daha sakin bir insandır ama şöyle düşünüyorum eşim de yaşasa böyle bir durumu bende yanına giderdim is yerinden alır hava almasini sağlardim. Bir insan ömründe kaç kere böyle biriyle kavga ediyor ki eşiniz bana çok etkisiz elaman geldi