- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
doktor ilaç tedavisini bitirip sadece b12 ve d vitaminine devam etmesini söylediilaçla nereye kadar, doktora git demişsiniz ama ilacı da doktor yazmadi mı? durumunu kabullenip tedavi görmesi şart, hem kendine hem çevreye zarar. bu tip insanların genelde en yakınlarına tahammülü olmaz. onun o haline en çok iyi niyet gösterip alttan alan kim varsa en çok onu üzerler, o da siz oluyorsunuz sanırım. bu saatten sonra nasıl ipleri eline alırsınız bilmiyorum ama bi sarsılıp kendine gelmesi şart. boyle giderse sizi de hasta edecek. naif kırılgan biri olduğunuzu düşünüyorum zaten hep oyle insanları ezerek öfkelerini çıkartıyor bu tipler. kendilerinden daha baskın, daha üstün gördükleri insanların yanında evdeki kaplan hallerinden eser kalmayip kedi oluverirler bir anda. d vitamini ve b12 takviyesine ek sari kantaron kapsüllerini de tavsiye ediyorum sakinlesmesine yardimci olur, tabi antidepresan kullanmaya devam etmiyorsa
aynen dediğiniz gibi iş çevresine kedi gibi.
evde bana ve oğluma kök söktürüp pişman oluyor da iş işten geçiyor...
ben bir kaç aydır ayrılsam nasıl hissederim diye düşünüyorum ama onunla paylaşmadım daha bu düşüncemi
geçenlerde baş başa dışarı çıktık geçmiş hayatından bahsetti öyle durumlarda kıyamıyorum zaafımı bilip ordan vuruyor
gamsız olsaymışım keşke ama olmuyor
kendime olan saygımı kaybetmek istemiyorum çünkü yaptıklarını haketmiyorum