öfke kontrol problemi- Boşanmalı mıyım ?

2niz de bir-birinize kufur edip, siddet uyguluyorsunuz.
Bu evliliyin sonunu gormuyorum malesef.

Valla şekeriniz de varmış bu böyle iki olur üç olur dorduncuye olmasa da onuncuya şekeriniz firlayiverir 400e kör olursunuz mazallah. Hem şeker hastalığı hem bu adam çok zor

Merhabalar, yaklaşık 3 yıldır üyeyim. İlk kez danışma fırsatım oluyor. Yaklaşık 1 yıllık evliyim. Eşim nedensiz yere sinir krizleri geçiriyor. Örneğin napıyosun dediğimde müşteriye bişey götürdüm diyor ben de bişey ?? ( insan merak eder ben yargılamak için sormuyorum)diyorum sırf bunun için bile bana hakaretler, küfürler bazen de olay büyüyor tartaklıyor . Bende aynı dönemden geçtim ona saldırdım, küfürler ettim ama guatr ve şeker hastalığım çıktı, tedavi oluyorum sinirimi ve öfkemi kontrol altına aldım artık ağzımdan s..l..k kelimesi bile çıkmaz . Kendisine doktora gitmesini söylediğimde tamam diyor ama geçiştiriyor. Aylardır sürekli kavga gürültü şeklinde yaşıyoruz. ilk yıl böyle olur diyorlar ama ben artık yoruldum. Ya kendimden vazgeçeceğim ya ondan. Çünkü şekerim de stres yüzünden çıktı. Resmen yavaş yavaş intihar ediyormuş gibi hissediyorum...
Valla daha yeni psikiyatri randevusu aldım kendime.
Öfkeden gözlerim dönüyor son 1 aydır....
Öfke kusacam o derece.
Sinirden yemek bile yiyemiyorum.
Sebepsiz bir sinir.
Tövbe yarabbi eşim napıyorsun dese adamı boğacak gibi oluyorum öfkeden.berikş dokunsa oturup ağlıyorum.
Saçma salla bi hal
Dahiliyelik bir mesele değil bakıldı her şeye.

Tedaviye ikna edin.
Ben öfkelenince baya gözüm dönüyor kulaklarımda öfke fışkırıyor gibi oluyor.
Bu normal değil.
Tamam sinirli bir yapın var da ya çni bu kadarı fazla.
Artık sakinleştirici mi verirler klinik vaka bu deyip elimi bacağımımı bağlarlar bilmem ama teslim oldjm artık...

Önce o fark edecek bu durumu.
Fark ettirin.

''DAHA ÖNCE'' KENDİM DE BÖYLEYDİM DEDİM. Şeker ve guatrım çıktı . Tedavi oluyorum düzeldim. Etrafınızda hiç şeker hastası yok sanırım.
Etrafimda 1-2 seker hastasi ve guatri olanlar gordum. Hic birinde siddet kufur gormedim. Hepsi sakin sessiz insanlardi. Ben siz kufurbaz ve ya kavgaci birisiniz de demedim. Esiniz size bagirip cagirip kufur ediyor, siz de dayanamayip karsilik veriyorsunuz. Saglam olsaniz bile karsilik vermeniz normal. Ben de susmam yapistiririm cevabi. Sorun aranizda sayginin kalmamasi. Siz sakinlesip cevap vermeseniz bile esiniz duzelmez. Huyu o. Esiniz karakterde bir tanidik erkek vardi. Hic duzelmedi. Sonu boşanmayla bitti.

Eşiniz durduk yere birdenbire mi bu hale geldi?
Evlenmeden önce nasıldı?
Bu soruların cevabı önemli.

benim kardeşim böyleydi şimdi ilaç kullanıyor biraz daha iyi gibi ama tam etkisini görmek için uzun süre kullanmak gerekiyormuş.fiziksel bir rahatsızlığı yoksa bir pskiatriste gitsin belki ruhsal bir sorunu vardır.mecburen gidecek yoksa siz giceksiniz.

Etrafimda 1-2 seker hastasi ve guatri olanlar gordum. Hic birinde siddet kufur gormedim. Hepsi sakin sessiz insanlardi. Ben siz kufurbaz ve ya kavgaci birisiniz de demedim. Esiniz size bagirip cagirip kufur ediyor, siz de dayanamayip karsilik veriyorsunuz. Saglam olsaniz bile karsilik vermeniz normal. Ben de susmam yapistiririm cevabi. Sorun aranizda sayginin kalmamasi. Siz sakinlesip cevap vermeseniz bile esiniz duzelmez. Huyu o. Esiniz karakterde bir tanidik erkek vardi. Hic duzelmedi. Sonu boşanmayla bitti.
Şekeri düşen ve guatrı olan bi insan emin olun gayet saldırgan, sinirli ve bilinçsizce davranabiliyor. Denk gelmemiş olabilirsiniz.

Back
X