Merhabalar direk konuya geçmek istiyorum dün kızımın doğum günüydü küçük bir yer ayarladım arkadaşlarımı çağırdım vs eşim bir haftadır nerden çıkardın bu doğum gününü işin gücün gösteriş sosyal medya da bir tane paylaştığını görürsem elimde kalırsın gibi tehditler bin pişman oldum böyle bir şeye kalkıştığıma burnumdan geldi.Arabamız var ama arabayı kullanmama asla izin vermiyor ben işe otobüsle o arabayla gidiyor arabayı kullanmak istiyorum deyince kızıyor bağırıyor doğum günü için şunu almamız lazım diye bi kaç yere gittik şehir içi peşinde dolandırıyormuşum onu kartımı istedi benzinliye uğradı 2 bine depoyu doldurdu doğum günü için tek kuruş vermedi zaten herşeyi ben hallettim 2 bine mekan tuttum ekstra içecek falan derken 5 bine geldi insan çocuğu için bişey yapmaktan mutlu olmaz mı ya ben mi abartıyorum ilk defa böyle dışarda bir doğum günü kutladım bu arada sürekli aşağıladı kızdı bağırdı dayağı hakediyorsun dedi karşılık versem eminimki vuracaktı o söyledi ben sustum gece 4 te uyandım uyku tutmadı ağladım ağladım sabahı ettim buraya içimi dökmek istedim öyle tükenmiş öyle yorgun ve bitkinim ki