• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke kontrolü

Bu nasıl insan... Neden böyle peki, hep mi böyleydi, kaç yaşında evlendiniz, meslekleriniz neler,hayatında travma mı var?? Boşanmak için gayet verimli sebepler siz isterseniz boşanırsınız kuşkunuz olmasın tüm lojman şahit zaten
Evet kendi annesi babasıda ayrılmışlar kavga dövüş karakolluk falan olmuşlar ikimizde memuruz ben 22 o 24 yaşındaydı evlendiğimizde bende işte hep sabrettim çocuklarım için hani sorunlu ailesi olduğu için böyle dedim sineme çektim ama olmuyor artık çocuklarım etkilenmeye başladı

Eğer psikolojik bir durumsa tedavi sürecinde öncelikle çocukluğuna dönmenizi gerektiren şeydir. ilk başta aile içerisindeki, rolünü ve tavrını merak ettim doğrusu. Buna birşeylerde sebep olabilir demek istediğim. Fakat yaptığı kabalık gösterisi ise :sinirli:

Evet kendi annesi babasıda ayrılmışlar kavga dövüş karakolluk falan olmuşlar ikimizde memuruz ben 22 o 24 yaşındaydı evlendiğimizde bende işte hep sabrettim çocuklarım için hani sorunlu ailesi olduğu için böyle dedim sineme çektim ama olmuyor artık çocuklarım etkilenmeye başladı
Gürültülü bir ortamda büyümüş ama bu bir sebep olamaz zaten. Küçük yaşta evlendiğiniz için sizi sindirmiş,gözünüzü açma şansınız olmamış çünkü anladığım kadarıyla fıtrat olarak idareci ve kabullenici bi tavrınız var pek sorgulamamışsınız. Ancak hala gençsiniz uzun seneleriniz var, biraz değişim gösterse amenna ama aynı tas aynı hamam bir an önce kurtulun, bu saatten sonrası kendinize yaptığınız kötülük olur.

Gürültülü bir ortamda büyümüş ama bu bir sebep olamaz zaten. Küçük yaşta evlendiğiniz için sizi sindirmiş,gözünüzü açma şansınız olmamış çünkü anladığım kadarıyla fıtrat olarak idareci ve kabullenici bi tavrınız var pek sorgulamamışsınız. Ancak hala gençsiniz uzun seneleriniz var, biraz değişim gösterse amenna ama aynı tas aynı hamam bir an önce kurtulun, bu saatten sonrası kendinize yaptığınız kötülük olur.
Yani ben ailemden o şekilde gördüm ki annem lise mezunu zamanında çalışmış bikadın hep kadın yapıcı olur tolere eder idareci olur bende bu şekilde davrandım şu an 32 yaşındayım vicdan azabı duymak istemedim çocuklarıma karşı elimden geleni yaptım gücüm yettiğince ama kendimden geçtim çocuklarım üzülüyor artık

Back
X