Açıkçası asla değiştiğini düşünmüyorum psikiyatristin ilacında Çok işe yarayacağını zannetmiyorum yaradığı vaka varsa da istisnadır Çünkü değişen tek bir kişi gördüm O da ilaç ya da psikiyatrist de değişmedi Okkalı bir Osmanlı Tokadı değiştirdi onu benim liseden Can bir dostum Düğünden bir gün önce benim ve eşinin ailesinin yanında Öyle bir dayak yedi ki aile hiç müdahale etmedi adamın elinden Ben kurtardım soğuk su dolu küvetin içine yatırdım morarmasını diye Bütün Gece yalvardım evlenme diye ama Ertesi sabah gitti evlendi sonrasında şiddet artarak devam etti Bir Defa savcılığa suç duyurusunda bulunmak için kolundan tutup götürdüm kapıda vazgeçti ilk çocuğu hamileyken bir hafta yanlarında kaldım 2 Gün sonraki akşam geç saatte dondurma istedi diye tartışma yaşandı bu yine kızın üzerine yürürken öyle bir Osmanlı Tokadı indirdim ki parmaklarımın izi kaldı adam çıktı gitti 3 saat sonra eve geri geldi kapıyı açtı Eğer bu Tokadı bana vuran Başka biri olsaydı Kadın madın dinlemem onu öldürürdüm ama sana saygım sonsuz dedi ve odadan çıktı Sonra bu konu hakkında hiç konuşmadık çok uzun sürede eşiyle görüşmedik Yıllar Sonra Bir sabah hep beraber kahvaltı ettik bana dedi ki iyi ki bana o Tokat atmışsın eşimin kıymetini anladım Şu an iki çocukları var sık sık görüşüyorum eskiden onların yanında dururken ne zaman hangi �pe sapa gelmez nedenle birbirlerine girerlerdi kestiremez dik çok şükür artık o patlamaya hazır dinamit havası yok Gerçi yine de Kapalı kapılar ardında ne yaşandığını Allah'tan başka hiç kimse bilemez ama Görünürde gerçekten Mutlular Allah'ta bozmasın ama bu gerçekten çok çok istisna bir durum