Ofke kontrolu

Hmyrasntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
21
3
36
30
Bebegim 5 aylik gunduzleri ara ara uyuyor geceleri uzun uyuyordu fakat birkac gundur gece uyutuyorum uyaniyor tam uyutuyorum islerimi halletmeye basliyorum uyaniyor boyle bir problem yoktu fakat bu istemedende olsa sinirlenmeme sebep oluyor o uyudugunda tam tamam uyudu dinlenicem diyorum uyaniyor uyumasi icin her turlu ortami hazirliyorum fakat ofke kontrolunu nasil yapwbilitim cok uzuluyorum yapmamam gerektigini biliyorum ama ne yapilabilir

Bebegim 5 aylik gunduzleri ara ara uyuyor geceleri uzun uyuyordu fakat birkac gundur gece uyutuyorum uyaniyor tam uyutuyorum islerimi halletmeye basliyorum uyaniyor boyle bir problem yoktu fakat bu istemedende olsa sinirlenmeme sebep oluyor o uyudugunda tam tamam uyudu dinlenicem diyorum uyaniyor uyumasi icin her turlu ortami hazirliyorum fakat ofke kontrolunu nasil yapwbilitim cok uzuluyorum yapmamam gerektigini biliyorum ama ne yapilabilir
Kabullenmek. Ben öyle yapmıştım. Büyüyene kadar istediğim gibi dinlenemeyeceğimi, eskisi gibi keyif yapamayacağımı, işlerimi zamanında yetiştiremeyeceğimi kabullendiğimde daha sakin olmaya başlamıştım. Belki sizde de işe yarar. Ki bende 3,5 yaşında ve 1,5 yaşında iki adet minik var. Ayrıca çalışan anneyim. Düşünün halimi.

Zaten bende çalışan bir anneyim fakat dogum iznindeyim bu izni onunla değerlendirmek yanında olabilmeye çalışıyorum uyuyor uyanıyor sürekli bu sürekli oluyor uyuyor yatiriyorum hemen uyanıyor yoksa keyif falan hiçbirşey istemiyorum sürekli onunlayim

Zaten bende çalışan bir anneyim fakat dogum iznindeyim bu izni onunla değerlendirmek yanında olabilmeye çalışıyorum uyuyor uyanıyor sürekli bu sürekli oluyor uyuyor yatiriyorum hemen uyanıyor yoksa keyif falan hiçbirşey istemiyorum sürekli onunlayim
Yok yanlış anladın :) demek istediğim onun devamlı uyuyup uyanacağını kabullenmek. Hem de 5 aylık bebişin. Artı algıları açılmaya başladı, dişleri ufaktan rahatsız etmeye başlamıştır.. Uyumadığında daha eğlenceli birşeyler yapabileceğini keşfetmiştir.. Merak etme geçici bir dönem. Şu an yoruluyorsun ama şu andaki gerçeğin bu :) Bunu kabullenirsen daha az sinirlenirsin.

Sanırım dönemsel olarak huy değiştiriyor çocuklar .. benim bebeğimde 6 aylık . 5 aylık olana kadar gece uykuları çok güzeldi (gündüz uykusu doğduğundan beri çok az , en azından gece uyuyor diye teselli ediyordum kendimi ) 5 aylık olduktan sonra gece 10 kere filan uyanmaya başladı. Bir kaç gündür tekrar düzeliyor . Demem o ki arkadaşlar doğru demiş kabullenmek .. ben şu anda bile çalışıyorum , ama biliyorum ki geçecek .. hepimize kolay gelsin ❤️

Hep böyle değildi diyorsunuz.o zaman bu günler geçici merak etmeyin.büyük ihtimal dış çıkarıyordur.o dönemlerde 2 3 hafta devam eder bu durum.
Bunun geçici bir durum olduğunu düşünerek sakin kalabilirsiniz.

Kabullenin durumu. O bir bebek ve zaman zaman degisken ruh haline girebiliyor. Evin isi kaliyorsa kalsin canim sizde elinizden geldigi kadar ustunden ve hizli bir sekilde bitirin isinizi

Belki ses alıyordur pedegog onaylı müziklerden açın.Kızım 16 aylık gunduz uykusunda hala açarım sese uyanıyor cunku

Benim kızım 8 yaşında hala gece yalnız uyuyamıyor.Biz yatırıyoruz o kalkıp yanımıza geliyor.Sabaha kadar git gel😊Kısacası bir kere doğdu mu doğru dürüst pek uyku yok bir süre.Ben de yok kırkı çıksın düzelir yok şu yaşa gelir düzelir diyenleri dinleye dinleye bu yaşa kadar geldik😊

Back
X