Öfke Kontrolü..

ayy ozaman bende böyle yapmaya çalışayım.. bilmiyorum başarabilecekmiyim ama denemekten bişi çıkmaz..
sendede bu anlattığım durumlar mı var tatlım

Yani bende çok abartılı bi sinir yok ama benim ani çıkışlarım var tahammülüm az, fazla soru sorulmasına falan gelemiyorum..

öfke kontorulumü sağlayamayım kendimi üzen biriyim bende...
keskin sirke küpüne zarar misali....

öfke ile başa çıkmayı başarabilen var mı aranızda yaa :44::44:

mutlu haftasonları herkese :16:
benim şöyle bir sıkıntım var..
çok çabuk sinirleniiyorum kalp atışım hızlanıyo nefesi güçlükle alıyorum sinirlendiğimde..
hemen o anda çözülsün bitsin istiyorum. daha doğrusu ne söylense ters algılıyorum.. çok kötü bi durum olduğunun farkındayım
çözüm arıyorum,başta ailemi ve sevgilimi daha fazla kırmak istemiyorum..
yok mu benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar

Çabuk sinirlenmende bir şey yok ama kalp atışının hızlanması, nefes almada güçlük seni bitirir... Ileride kalp krizi bile geçirebilirsin... Neden ettiğin her kavgayı bu kadar önemsiyorsun ki? Sanırım duygusal bir insansın.

Yasiniz 19 mu?
Eger öyleyse, belli bir dönem oldugunu hatirlatmak isterim, ben de 21 yasina kadar tam toparlayamamistim bu durumu. Cok cabuk sinirlenirdim. Sinirliyim evet bunu kabul ediyorum, hala öyleyim. Ancak yas olgunlastikca sinirlendiginiz seyler degisiyor ve sanki daha uzun bir sürec gecmesi gerekiyor sinirlenmeniz icin. Ergenlik dönemindeki gibi olmuyor.

Tavsiyem:
icinizden sayi saymayi deneyin.
kizmak yerine susun, gidip icinizi kagida dökün.

Back
X