Öfke kontrolü

benim bir mesai arkadaşım var 35 yaşında.
Bugn sevgilisiyle benim yaşadığım sorunun aynısını yaşadı ama, tepkileri o kadar yumuşak ve sevimliydi ki.
Ben olsam ohoooo
kibar ve zarif insanlar ne kadar güzel oluyorlar diye düşündüm mesela o kadını görünce.

teraziler dengesiz ya.
ben mesela bir anda öyle sıcak bir insanım ve akabinde buz gibi oluyorum ki ışık hızı az kalmış.

bende bazen bekliyorum hemen geçiyo sinirim.
geçmeyen sinirimi de sakince konuşuyorum.
yok halledicem inşAllah bu durumu

Ne yazıkkı bende boyleyım canm ya Asırı tepkıler verıyorum kım oldugu oldugu kımlerın yanında oldugumuz onemlı degıl o an..
Bı cozum bulursan bana da soyle:2:

Bende de var bu yanı bazı ınsanlar bırıktırıp patlar ben o anlık anı tepkıler verırım. Ama haklıysam verırım haksızken susarım.

Tahammulum yok haklıyken ınsanlara bır de acıklama yapmaya.

Eger o ofkemı o anda dısarı vurmazsam kendı kendımı yıyorum

aynı sorun bende de var canım herkes söylemiş.. bende söyleyim ben çözüm bulamadım ama haklısın haklıyken haksız duruma düşmek çok kötü oluyor işte..
konuyu takipteyim.. çözümleri bende deneyeceğim..

sinielenmeden once derin bi nefes al o kisuyi gorme duyma yer degistir ben öyle yapiyorum, cunlu zamanla hakli bile olsan bagirirsan haksiz olursun dinlemezlerki seni.. zaten huyu öyle diyip gecerler en zoruda budur zaten. Ama swninki ofke kontorollu degil, nazin gecene yapiyosun diger kisilere yapmiyosun.

yalnız değilsin canım.bende aynı senin gibiyim.dışardan pek uslu ama yakınlarım içinde çok sinirliymişim ki kendimde bunun farkındayım.ne yapalım bizimde karakterimiz bu.

Hmm ozaman geceden yumusaticiya yatiralim seni

Iste kendine edersin keskin sirke kupune zarar. Gerci sana diyorum da ben de takintiliyim onun icin de olaylardan sonra arkama bakmiyorum o konuyla ilgili seyler konusmuyorum cabaliyorum yani oldugu kadariyla yapmaya calisiyorum eskiye gore bir nebze daha iyiyim.

Birine kizdiktan sonra cok uzuluyorum eminim sen de oyle oluyosun ki bu huydan kurtulmak istiyorsun. Iste o an dusunmeye calis sonra kirdigim icin uzulucegim de baska seyler dusun kisa bir sure olacak bir olay icin o kadar sinirlenmene degmez ya cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…