Öncelikle vakit ayıracaklara şimdiden teşekkürler .
Annem ile babamın anlaşamadığını diğer konumda söylemiştim zaten .
Stresimde ve sinirlerimde hiç bir değişim yok ! Hatta ara ara gelen daha yüksek dereceli patlamalarım var .
Annem ve Babam anlaşamıyorlar.
Babam ben kendimi bildim bileli bir alkol kullanıcısı .
Bize param yok diyip tüm parasını gözü kapalı yatırır bunlara .
Gelin gelelim son zamanlardaki streslere .
Annem hasta bir kadın ve erken menapozlu . Kist oluşmuştu onunda stresten ve henüz 32 yaşındayken menapoza girmişti .
2 halam var , biri dışarıdan geldi .
Büyük olan halam bencilin kendini beğenmişin tekidir .Ama babam onu ilah gibi görür abartı değil .
Annem gelen küçük halamla dertleşmiş baya bu böyle yapıyor alıcam çocuklarımı gidicem ben demiş. İşte bi konuşun onunla düzelsin felan filan .
Velhasıl bunlar daha beter seni istemiyolar diye doldurup annemin üzerine yollamışlar . Defolun gidin dedi bize .
Ve bunlar bayramdan önce olan şeyler .
Babam çalışmaz öyle herkese emirler yağdırır durur evde . Ben kendimi bildim bileli böyle .
Başladığı işlerde ortaklıklarda 2 aydan fazla kaldığını 17 senelik ömrümde görmedim.
Bayram ertesi bize küs ve biz annemle ne bayramlık almışız ne bişey yapmışız
Bayramın ilk gününü iki gözümüz iki çeşme geçirdik .
Hayır halamlar böyle doldurmadan öncede aramız kötüydü ve ben 2 senedir babamla aynı odada 20 dkdan fazla kalmış dğeilim. 20 dkda annemin zoruyla yemek masası .
Şimdi annem diyor ki kardeşin babana söylesin gidin halanlara ellerini öpün. Ben istemiyorum tabi.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız . Gerçekten yardıma ihtiyacım var .
Daha çok şey var ama zaten yeterince uzun oldu .. Okuduysanız teşekkür ederim.
Annem ile babamın anlaşamadığını diğer konumda söylemiştim zaten .
Stresimde ve sinirlerimde hiç bir değişim yok ! Hatta ara ara gelen daha yüksek dereceli patlamalarım var .
Annem ve Babam anlaşamıyorlar.
Babam ben kendimi bildim bileli bir alkol kullanıcısı .
Bize param yok diyip tüm parasını gözü kapalı yatırır bunlara .
Gelin gelelim son zamanlardaki streslere .
Annem hasta bir kadın ve erken menapozlu . Kist oluşmuştu onunda stresten ve henüz 32 yaşındayken menapoza girmişti .
2 halam var , biri dışarıdan geldi .
Büyük olan halam bencilin kendini beğenmişin tekidir .Ama babam onu ilah gibi görür abartı değil .
Annem gelen küçük halamla dertleşmiş baya bu böyle yapıyor alıcam çocuklarımı gidicem ben demiş. İşte bi konuşun onunla düzelsin felan filan .
Velhasıl bunlar daha beter seni istemiyolar diye doldurup annemin üzerine yollamışlar . Defolun gidin dedi bize .
Ve bunlar bayramdan önce olan şeyler .
Babam çalışmaz öyle herkese emirler yağdırır durur evde . Ben kendimi bildim bileli böyle .
Başladığı işlerde ortaklıklarda 2 aydan fazla kaldığını 17 senelik ömrümde görmedim.
Bayram ertesi bize küs ve biz annemle ne bayramlık almışız ne bişey yapmışız
Bayramın ilk gününü iki gözümüz iki çeşme geçirdik .
Hayır halamlar böyle doldurmadan öncede aramız kötüydü ve ben 2 senedir babamla aynı odada 20 dkdan fazla kalmış dğeilim. 20 dkda annemin zoruyla yemek masası .
Şimdi annem diyor ki kardeşin babana söylesin gidin halanlara ellerini öpün. Ben istemiyorum tabi.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız . Gerçekten yardıma ihtiyacım var .
Daha çok şey var ama zaten yeterince uzun oldu .. Okuduysanız teşekkür ederim.