- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Öfke insanı yıpratıyor hayatımdaki diğer şeylere odaklanamıyorum. Unutmak istiyorum tamamenBoyle birine karsi ofkeniz geçmese daha iyi olur. Allah kurtarmış sizi
Değmez ama çok canım sıkılıyor kafamda sürekli hak etmedin cümlesi dönüyor. Nefret geliyor hem ailesini hem onuUnutursunuz daha gençmişsiniz böyle biri için kendinizi üzmeye değmez. Daha fazla zaman kaybetmediginiz için çok şanslısınız. Bir de bu pencereden bakın olaya.
Evet, sonra barıştık vs vs olaylar oldu ama annesi noktayı koydu sağolsun o da gayet anneci çıktı. Resmen yanıma gelmesine annesi izin vermedi önce o buraya gelsin yanımıza demiş. O da anneciğini dinledi. Onca fedakarlığımı görmediNeye bu kadar sinirli olduğunuzu anlamadım? Sizi o mu terk etti?
E alsın annesini koynunda uyutsun. O mutlu olamaz ki zaten. Hayatına kim girse anne faktörü olacak ve hep huzursuz, mutsuz ilişkiler yaşayacak. Bu onun saçma tercihi. Bunu düşünüp belki rahatlarsın. Tabi ki iyi insanlar var. Yaklaşık 3 milyar erkek nüfusu var dünyadaEvet, sonra barıştık vs vs olaylar oldu ama annesi noktayı koydu sağolsun o da gayet anneci çıktı. Resmen yanıma gelmesine annesi izin vermedi önce o buraya gelsin yanımıza demiş. O da anneciğini dinledi
Ben nasıl goremedim nasıl annesine böyle aşık olduğunu fark edemedim. Kendime de kızıyorum açıkçası. Ben ailemin rizasi olmadan onun yanina gitmiştim ama o annesinden izinsiz barışmak için yanıma gelemedi. Şaka gibi ben nasıl göremedimE alsın annesini koynunda uyutsun. O mutlu olamaz ki zaten. Hayatına kim girse anne faktörü olacak ve hep huzursuz, mutsuz ilişkiler yaşayacak. Bu onun saçma tercihi. Bunu düşünüp belki rahatlarsın. Tabi ki iyi insanlar var. Yaklaşık 3 milyar erkek nüfusu var dünyada
Hahahahah ne bileyim bırak seneliği sinirimden küfür yazmamışım iyi kiBana kızmayın lütfen, 1 senelik nedir ya? Senet imzalamış gibi
Üzülmeyin. Sinirlerinize, öfkenize hakim olun. 1 sene hiçbir şey değil. Annesinin dili ile hareket eden erkekler çekilmez.
Amaaan. Geçmişi düzeltebilecek misin? Olan biten hakkında yapabileceğin herhangi bir şey var mı? Yok, boşver gitsin. Geleceğinden yemenin ne gereği var değiştiremeyeceğin şeyler için? Ona harcadığın her saniyeye yazık değil mi sence?Ben nasıl goremedim nasıl annesine böyle aşık olduğunu fark edemedim. Kendime de kızıyorum açıkçası. Ben ailemin rizasi olmadan onun yanina gitmiştim ama o annesinden izinsiz barışmak için yanıma gelemedi. Şaka gibi ben nasıl göremedim
Sövüp, seviyenizi bile düşürmeyin lütfen. Fedakarlıklarınıza, emeklerinize, geçen vakitlerinize üzülün ama şükredin 1 seneden daha fazla olsaydı kötü olabilirdi. Arada sadece 1 senenin alışkanlığı var, kendinizi oyalayın, meşgul edin beyninizi meşgul ettiğiniz sürece zaman ilaç gibi gelecek geriye dönüp baktığınızda güleceksiniz kendinize.Hahahahah ne bileyim bırak seneliği sinirimden küfür yazmamışım iyi kiKesinlikle bu forum gözümü çok açtı ama zoruma gidiyor. Ailesine de ona da hakkımı helal etmiyorum deyip duruyorum
Erkeklerden şimdilik midem bulanıyor ve geleceğim için endişeleniyorum. Bunlarin hepsi mi anasina düşkün anlamadim kiSövüp, seviyenizi bile düşürmeyin lütfen. Fedakarlıklarınıza, emeklerinize, geçen vakitlerinize üzülün ama şükredin 1 seneden daha fazla olsaydı kötü olabilirdi. Arada sadece 1 senenin alışkanlığı var, kendinizi oyalayın, meşgul edin beyninizi meşgul ettiğiniz sürece zaman ilaç gibi gelecek geriye dönüp baktığınızda güleceksiniz kendinize.
Yeni yeni insanlarla tanışın, konuşun hiç beklemeyin. Hayat beklemek için çok kısa.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sanki yolun başındasınız diye düşünüyorum. Elbette bir erkek ailesine düşkün olacak kendi ailesine nasıl düşkünse eş kişisinin de ailesine o değeri verecek. Fakat sürekli anne sözüyle hareket ediyorsa, o iş olmaz.Erkeklerden şimdilik midem bulanıyor ve geleceğim için endişeleniyorum. Bunlarin hepsi mi anasina düşkün anlamadim ki
Kurtulduğunuza sevinmek varken hala daha barışma ısrarınızı anlamıyorum gerçekten. Evlenseniz de boşanacaksınız emin olun. En son ayrıldığınızda da siz kesin barışırsınız demiştim. Yok yapmam diyordunuz. Kariyer yapıyorsunuz ne diye bu tarz bir adamda ısrarcı oluyorsunuz? Gerçekten kurtulduğunuzun mutluluğunu yaşayınBen nasıl goremedim nasıl annesine böyle aşık olduğunu fark edemedim. Kendime de kızıyorum açıkçası. Ben ailemin rizasi olmadan onun yanina gitmiştim ama o annesinden izinsiz barışmak için yanıma gelemedi. Şaka gibi ben nasıl göremedim
Kendiniz de söylemişsiniz öfke yıpratır ve sadece kendinizi cezalandırmış oluyorsunuz, o insanlar siz öfke duydukça eksilmiyor kimseye bişey olmuyor, zararı sadece size. Mutlaka unutacaksınız ama böyle öfkelendikçe bu süreç uzar.Öfke insanı yıpratıyor hayatımdaki diğer şeylere odaklanamıyorum. Unutmak istiyorum tamamen
Kurtuldum orası amenna ama zoruma gitme kısmını atlatamadımKurtulduğunuza sevinmek varken hala daha barışma ısrarınızı anlamıyorum gerçekten. Evlenseniz de boşanacaksınız emin olun. En son ayrıldığınızda da siz kesin barışırsınız demiştim. Yok yapmam diyordunuz. Kariyer yapıyorsunuz ne diye bu tarz bir adamda ısrarcı oluyorsunuz? Gerçekten kurtulduğunuzun mutluluğunu yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?