• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfkemı kontrol edemıyorum....yardımınıza ıhtıyacım var....

Canım bence internet konusuna fazla takma

bırak ınterneti sokakta bile gazatelerde dergilerde neler görüyoruz

şimdi 7 den 70 bakıyorlar öyle resimler

evet bizler kadın olarak sindiremiyoruz ama doğanın kanunun

bırak o onun günahı olsun

kv konusuna gelince anlamıyorum eşini hiç anlamıyorummm

sen yeme içme sıkıntı borç içinde yüzz birde seni saymadan adamın yaptığına bak hele

inan ne diyeceğimi bilmiyorum

senin tek yapacağın şey sakinliğini korumak

dikkatini ilgini bütün sevgini kızına ada cnm

evet bol bol dua et en güzel terapi budurrr

yasemın delırıcem bılıyomusun...
bundan 2 hafta once 8 kısılık bır grup halınde geldıler kaldılar...
kayınvalıden eltım ve gorumcemde var ıçlerınde ama yemınle soyluyorum,ısten eve gelıyorum,tezgahın uzerınde gun ıcınde yenen yemeklerın bulası kurumus vazıyette duruyo,yemek yedıklerı ortunun ıcınde kırlı catallar ayran dokulmus ortuye oylece pislşik ıcınde toplayıp,mutfak sandalyesının uzerıne bırakmıslar.
ınan kırlettıklerı tuvaletı bıle aksam ısten gelınce ben temızledım....
öfkeden ellrım tıtrıyo....
onlar gıttı,halasıgıl geldı busefer onları agırla gonder...
onlar gıttı dıger halası geldı ......
oda gıttı bu borclanan kaynım geldı,dıger kanım zaten bızımle burada bılıyosun...
aılemın yuzunu goremıyorumkı....
buarada bazı arkadaslar sen aılenın yanında ıken ıyı demısler....
sız bılıyosunuz neler cektıgımı...
tek katlanma nedenım esımdı oda bana oyle bır ders verdıkı....

Para işini bilemem hayır diyememiştir belki ama bi fotoğraf için bunu yapıyorsan adam iyi katlanıyor sana bence yok eteğinin açıldığı görüntülere bakmış eminim prensesde duymuştur baktığını eşini ingiltereye aldırır ya neyin kafası bu arkadaş ben bilgisayarda bakarım erkek kadın merak ederim bende zannettimki adam başkasıyla yazışmış onu bulmuş allah korusun öyle bişey olsa sen adamı vurursun çok itici hareketler böyle yaparak eşini ne korkutabilir nede saygı ve sevgisini kazanırsın kendinden soğutursun adam evlendi diye esirmi be.

sız evlımısınız....?

hıc sorma vefa....
Bugune kadar esım aılesı yuzunden bana cok acı cekdırdı....
Artık rahat bır nefes alıyorum,esım de bızım bır aıle oldugumuzu anladı derken,su lanlara bak...
Kızım zaten elımı kolumu baglıyo.....
Bana dıyokı,anne sen babamla ne zaman barısıcaksın,barıs ne olur hanı benım kardesım olacakdı dıyo....

eğer eşin ailesine para veriyorsa en güzeli çalışmamakkk..ben olsam işten izin alırım eşimede istifa ettim derim bakalım ne yapacakk nasıl ödemelerini yetiştirecek...

Bende geçtim merak etmeyin bu yollardan ama siz benim katlandığımın onda birine katlanamazmışsınız yazdıklarınızdan bunu okudum,

Eşler ayrı yatınca melekler sabaha kadar lanet eder diye kuran da bile geçiyor neden hep yatak silah olarak görülür ben de not anlamıyorum kavga bile edeceksen yatak odanda et derdi annem bu yatak ayırmalar yavaş yavaş çiftleri birbirinden uzaklaştiriyo gibi geliyor bana....eşiniz size sormadan yapmış bu konuda hata etmiş olabilir ama bir de diğer tarafından düşünün benim eşim de benim bi tanıdığıma sıkışık olduğumuz bir anda 2000tl kredi kartından çekmiş adam zor durumdaydi o yüzden verdim geri gelmese de üzülmem da arayıp istemem dedi ben de tamam dedim ve öyle geçti bu mali konular da açılan o kadar çok başlık var ki....Allah hepimize tahammül gücü versin çok sabırsız bir nesil olduk herşey bizim istediğimiz gibi olsun diyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence fazla büyütmüşsünüz her olayda ayrı yatmak anne evine gitmek filan sanki sizi aldattı. Tamam size söyleyebilirdi ama karşılıksız vermemiş ki sonuçta bu parayı arabayı almış ayrıca altın almış daha ne olsun. Biraz düşünmeye ihtiyacımız var filan hoş şeyler değil ailesi sonuçta atamaz ki bir ihtiyaçları olduğunda kendi çapında yardım edebilir sürekli olmuyorsa bir seferlik hoş görebilirsiniz. Daha önce de tartışmışsınız ailesine karşı uzak durunca barıştık diyorsunuz ama siz kendi ailenize yakın oturmayı biliyorsunuz sürekli ailenizle berabersiniz. Eşiniz bunu kabul etmiş çok az erkek bunu kabul ediyor bir de aynı şehirde yaşasanız neleri sorun edersiniz kimbilir. Size karışan yok eden yok evliliğinize müdahele eden yok kırk yılda bir böyle bir istek oldu diye annenizin evine gitmek hiç yakışık alan bir şey değil oturur konuşur bir daha gizli para göndermemesini istersiniz ki eşinizde izin vermeyeceğiniz biliyormuş zaten. Fotoğrafa gelince o fotoğrafa ben bile baktım bir haber sonuçta bakında aldatmış mı oluyor anlamadım her erkek bakar merak eder yani nasıl bir fotoğrafmış diye bundan alı koyamazsınız zaten tv lerde gazetelerde böyle yüzlerce resim var. Tv de izletmeyin o zaman gözlerini kapamasını isteyin aranızda da kişisel başka soru yok ki. Sorun yaratıyorsunuz boşuna.

sureklı aılemle oldugumuda nereden cıkardın arkadasım...
aksıne ben sureklı esımın aılesı ıle beraberım....
her ne kadar arada 2 saatlık mesafede olsa gelıyorlar sureklı...
hemde yatılı mısafır olarak...
oylde alel ade agırlanmakdanda hoslanmazlar,ısten gelsende fark etmez olabıldıgınce agır yemekler ısterler onlerınde...
bız 3 haftada bır esımın memleketıne gıderız ve her gıdısımızde esımın aılesınden bırısı bızden para dılenır....
kayın pederın nısanlılıkla beraber 6 yıllık bırlıkdelıgımızde tek bır kurusunu bızım ıcın harcadıgını bılmem.
ben bır sene nısanlı kaldım,esımın aılesı ellerıne bır tek allahın cıcegını alıp gelmedıler...
paraları cok kıymetlıdır.enson gıttıgımızdede esımın kendınde yasca kucuk kardesı kendıne ek ıs kuracakmıs,bızden maddı destek ıstıyor...
esım hala kıbarlıgını bozmuyor,kardesım benden sana her turlu manevı destek var ama maddı durumum ortada resmen kredı kartıyla yıyoruz ıcıyoruz dıyo...
adamın verdıgı cevap sadece maddı destege ıhtıyacım var...
bıze bunu dıyen adamın yanında da esı oturuyo kolları bılezık ıcınde...
su an bıle ofkeden ellerım tıtrıyo....
6 yıldır ılk defa para mevzusunda dıle geldım aılesınekarsı ve dedımkı maddı destek tamda yanında oturuyo....

Eşiniz o parayı vermiş ama karşılığında belli şeyler de almış yani karşılıksız vermemiş, tabii ki burada haklısınız size söylemesi gerekirdi ama söylememiş muhtemelen sizin tepkinizi az çok bildiği için söylememiştir. Diğer konu ise insanın gazete okurken bir haber görüp bakması neden bu kadar tuhaf geldi ki size. Hepimiz insanız ve bazen bir haber görüp merak edip bakabiliyoruz. Eteği havalanmış ne var bunda bende ciddi ciddi biriyle yazışmış sizi aldatmış zannettim. Tepkileriniz o yönde olmuş çünkü. Yatağınızı ayırmanız, anneme gidiyorum demeniz, eve gelme demeniz 20 dakika zili çaldığı halde kapıyı açmamınız (ki çocuk korkmasın diye ya da üzülmesin diye demişsiniz ama belli ki çocuk uyanmış ve yeterince etkilenmiş bu durumdan) bana fazla abartılı tepkiler gibi geldi. Bir de eşinize vurmuşsunuz bunlar evlilikte emin olun ki saygıyı bitirir saygının bittiği yerde sevgi de kalmaz. Öfkenizi kontrol altına almalısınız.

Bende geçtim merak etmeyin bu yollardan ama siz benim katlandığımın onda birine katlanamazmışsınız yazdıklarınızdan bunu okudum,

ben sana bırsey dıyeyımmı,bız bundan 2 yıl once baska bır ılde gorev yapıyorduk....
ızınlerımızı yarı yarıya bolup kullanmak ıstedıgımız halde esımın aılesı sorun cıkarıyordu...
hatta bır ıznımızde 4 gunluk ıznın 3 gununu onlarda gecırdık ve gorev yapacagımız ıle donus yapıyorduk...
esımın aılesı adanada benım aılem gazıantepde gorev yapdıgımız yer ıse sanlı urfa....
ben gebeyım ve yolda donerken antep otobanında kanama gecırdım...
aracda esımın bızımle ayını yerde goerv yapan amca ogluda var...
acılen antepde bır hastaneye gırdık ve doktor asla bu durumda yola cıkamazsınız dedı...
o geceyı halıyle annemlerde gecırdım...
esımın aılesı bunu duyunca sız nasıl burada bır gun daha gecırmeyıpde oarada kalırsızınız...
sen hanım koylumu olacan basımıza deyıp,benımle ve esımle tam 5 ay konusmadılar....
esım defalarca anlattı tlf da anne boem kanama gecırdı bebegı kaybedebılırdık dıyo adamlarda tınn....
ve bu bes aydan sonra baktım esım aılesıyle dusdugu bu durumdan cok uzuluyo tuttum elını ben goturdum aılesıne...
ben sızın yerınızde olsam sadece ılk yazdıklarıman boyle acımasızca yargılamazdım....

Eşin ailesinin yanlışını yaşadıkça görecektir, önemli olan eşinle mutluluğun 5-10 milyar için eşinin sana olan sevgisini sarsma
Görüntü olayını baaaya bi abartmışsın merak edip açmıştır ne var yani bunda sanki p..no izlemiş gibi bir tepki vermişsiniz
Ayrıca erkekler evde huzur arar sizse anladığım kadarıyla bağırıp çağıran şikayetçi bir tavırdasınız,
eşinize biraz sevgi dolu ve merhametli yaklaşın ve çocuğun yanında da babasına kötü davranış ve söz sergilemeyin derim

eğer eşin ailesine para veriyorsa en güzeli çalışmamakkk..ben olsam işten izin alırım eşimede istifa ettim derim bakalım ne yapacakk nasıl ödemelerini yetiştirecek...

devlet memuruyum.
ınan zor zamanlarımızda onlarında bıze destek oldugunu bılseydım,karsılıksız verse bıle tepkı gostermezdım....

Eşin ailesinin yanlışını yaşadıkça görecektir, önemli olan eşinle mutluluğun 5-10 milyar için eşinin sana olan sevgisini sarsma
Görüntü olayını baaaya bi abartmışsın merak edip açmıştır ne var yani bunda sanki p..no izlemiş gibi bir tepki vermişsiniz
Ayrıca erkekler evde huzur arar sizse anladığım kadarıyla bağırıp çağıran şikayetçi bir tavırdasınız,
eşinize biraz sevgi dolu ve merhametli yaklaşın ve çocuğun yanında da babasına kötü davranış ve söz sergilemeyin derim

tepkılerımın cok uc tepkıler oldugunu bende farkındayım ama hem bırıkmıslık,hem esımın ustune bırde pişkın pişkın bana tavır yapmasını hazmedemıorum...
ona ben aynısını yapsam ne yaparsın dıyorum...
verdıgı cevap aldıgın maas ne kadarda konusuyosun...
belkı cok ofkeme kapılıyorum ama hıc hak etmedıgım tepkıler ve sozler bunlar...
hemde kımler ıcın...
esımın aılesının bu bencıllıklerı yuzunden zaten bu sozunu ettıgım kaynım esınden bosandı...
5 yıldır bızım ustumuzdede cok gezındıler ama ben hep sabrettım sıktım dısımı....
ama gordumkı bosa kurek sallamısım...
derdım para degıl esımın benı saymıyo olması...

adam bilmeyerek açmış ama normal olarak etkilenmiş buna bişey diyemem...
para konusunda senin fikrini alması lazımdı kesinlikle ama karşılığında araba ve altın almış yani sağlama almış olayı abartmana gerek yoktu...
öncekileri bilemem ama bu konu için yatak ayırmak,kapı açmamak,hele hele vurmak fln hiç hoş değil...
öfke kontrolünü bilmemde bana çok kaprisli birazda şımarık geldin kusura bakma...

Eşler ayrı yatınca melekler sabaha kadar lanet eder diye kuran da bile geçiyor neden hep yatak silah olarak görülür ben de not anlamıyorum kavga bile edeceksen yatak odanda et derdi annem bu yatak ayırmalar yavaş yavaş çiftleri birbirinden uzaklaştiriyo gibi geliyor bana....eşiniz size sormadan yapmış bu konuda hata etmiş olabilir ama bir de diğer tarafından düşünün benim eşim de benim bi tanıdığıma sıkışık olduğumuz bir anda 2000tl kredi kartından çekmiş adam zor durumdaydi o yüzden verdim geri gelmese de üzülmem da arayıp istemem dedi ben de tamam dedim ve öyle geçti bu mali konular da açılan o kadar çok başlık var ki....Allah hepimize tahammül gücü versin çok sabırsız bir nesil olduk herşey bizim istediğimiz gibi olsun diyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bu sozu daha once duymustum ama elımde degıl ısın ıcıne guven yıkılması gırınce baska secenek kalmıyo gıbı gelıyo bana....
bu kaynım bız evlenırken karı kızla gezıp tozup cok para yedıgı ıcın de kredı borcu vardı...
bız dugun yapıyoruz allahın bır ceyregını takmadı kardesıne ....
ama soz konusu kredıler ıcın esım abısıne yıne para vermıstı....
ben essek gıbı calısayım,gece nobetlerınde yavrumu atayım kı yeterkı borclarımız bıtsın dıye...
esımde keyfını suren abısıne borcları var dıye bızım bırıktırdıgımız paraları ustelık bana danısmadan versın...
gercekten bukadar serın olamamı beklemeyın benden ne olur...

Ücretsiz izine ayrılabiliyorsan ayrıl biraz tek maaşa kalsın eşin. Ailesi de ikiniz çalıştığı için gözleri sizin maaşlarda anlaşılan,
Eşin kötü birine benzemiyor senin tepkilerine göre onunkiler az. Ama ailesinin suçunu eşine yükleme onlar düşüncesizse o ne yapsın ailesi sonuçta silemez.
Biraz çalışmaya ara ver kızınla ilgilen

adam bilmeyerek açmış ama normal olarak etkilenmiş buna bişey diyemem...
para konusunda senin fikrini alması lazımdı kesinlikle ama karşılığında araba ve altın almış yani sağlama almış olayı abartmana gerek yoktu...
öncekileri bilemem ama bu konu için yatak ayırmak,kapı açmamak,hele hele vurmak fln hiç hoş değil...
öfke kontrolünü bilmemde bana çok kaprisli birazda şımarık geldin kusura bakma...

bende esımle tartısdıgım gece uyuyup uyandıkdan sonra bıraz oz elestırı yaptım...
ve sonra sabah namazımı kıldım allaha dua ettım,allahım eger ben gercekten esımın gunahını alıyorsam ve esım bu sozunu ettıgım konularda gunahsızsa bana yesıllerle beyazlarla dolu bır ruya goster dedım,ama eger esım gercekten dusundugum kadar hatalı ıse sıyahlarla dolu bır ruya goreyım dedım.ve ıstıhareye yattım.....
ruyamda abımın 3 yasında bır oglu var ahmet adında,onu komurlere belenmıs bır sekılde gordum.....
bılemıyorum ben kendımı yatıstırmaya calıssamda esımın yuzsuzlugu ve ustune yedı yırmıdort aılesıyle telefonda konusması benı dahada yukseltıyo ıste...

bende esımle tartısdıgım gece uyuyup uyandıkdan sonra bıraz oz elestırı yaptım...
ve sonra sabah namazımı kıldım allaha dua ettım,allahım eger ben gercekten esımın gunahını alıyorsam ve esım bu sozunu ettıgım konularda gunahsızsa bana yesıllerle beyazlarla dolu bır ruya goster dedım,ama eger esım gercekten dusundugum kadar hatalı ıse sıyahlarla dolu bır ruya goreyım dedım.ve ıstıhareye yattım.....
ruyamda abımın 3 yasında bır oglu var ahmet adında,onu komurlere belenmıs bır sekılde gordum.....
bılemıyorum ben kendımı yatıstırmaya calıssamda esımın yuzsuzlugu ve ustune yedı yırmıdort aılesıyle telefonda konusması benı dahada yukseltıyo ıste...

İstişare istihareden önce gelir ve burda okuyan herkes tepkilerini aşırı buldu en azından bu iki olayda.
O yüzden eşinle aranı düzelt bir an önce, birbirimizden gizli saklımız olmasın de, kızımızı da üzmeyelim böyle şeylerle ama insanların bizi kullanmasına izin verme de

Size genelde aynı yorumlar yapılmış.
Fevri hareket edip,kapris yapıyorsunuz.
Doldum diyorsunuz,ne yaşadığınızı bilmiyorum ama eşinizin 7-24 ailesiyle konuşması sizi ilgilendirmez.
Siz ailenize nasıl düşkünseniz oda normal olarak düşkündür.
Eşiniz sizin ailenizin bulunduğu şehirde oturabiliyorsa,sizde telefon konuşmalarına karışmayın bir zahmet.

Boem kuzum bu ne şiddet bu celal..
Adamın haber dikkatini çekmiş bakmış hemen kötüye yorma..
Var öyle my nette felan ilginç şeyler..
Hem ewden de gitmen hoş olmamış, ne değişti bana söyler misin?
Daha da çok tetiklemiş gerginliği..
Sana sormadan kaynına para vermiş olmasını bende tasvip etmedim orda haklısın ama
lütfen biraz sakin ol.. Bak kızın anne ne olur açalım kapıyı diye yalvarmış sana.
Ona bunu yaşatmana gerek yok..

Of eşini kendinden soğutmak için özel bir çaba gösteriyorsun sanki.
12 gün yatak ayırmak,kapı açmamak,vurmak,hele hele fotoğraf meselesi yok artık dedirtti.
Adam eski sevgilisiyle yazışsa,arkadaşlık sitesine girse,hadi hadi ..... baksa neyse de haber olmuş bir konuya tıklamışsa bu kadar üzerine gidilmez.
Geçen de Rihanna'yı kıskanan biri vardı.Abartmayın bu kadar yahu.

Eşinin para konusundaki açıklamaları makul.Şöyle düşün,senin kardeşin dara düşseydi ne yapardın ?
Veya senin eşinin başına bir şanssızlık gelseydi ve kardeşi yardım etmeseydi ne düşünürdünüz ?
Önceden söyleseymiş iyiymiş ama sen çok tepkilisin diye söylememiş olabilir.

ilk yazdıkların seni haksız çıkarıyor ama sen o halde hakkını yedirmeyeceksin ailesine gerekirse resti çekeceksin küserse küssünler sen gitme kocan gitsin ,artık yüzlerine karşı yaptıklarını söyleyeceksin alttan almakla felan olacak iş değil bu , akıllı olacaksın eğer fotoya baktı diye eşine yüklenirsen adam seni haksız görür sen böylesin der haklı olduğun yeride kaybedersin

Back
X