adamı öldürmediğin kalmış bi bacım![]()
yılların bırıkımı dıyelım...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamı öldürmediğin kalmış bi bacım![]()
Neden nasılsa affeder diye düşünüyor? Demek ki daha önceki hatalarına hiç bir şey demediniz. Sonra birikip birikip böyle patlak veriyor işte. Adam affetmenize alışmış o yüzden istediği gibi davranıyor. Bu durumda konuşmak da ne kadar faydalı olur diye düşünmeye de başladım.işte bende tam bu durumdayım....
ne yapsa gozume batıyo artık...
bır ısın ıcınde aılesı varsa mutlaka krız sebebımızdır...
aılesı yuzunden bana sıddet uyguladıgı bır gun bıle oldu...
yınede evladım ıcın katlandım...
kızıma yansımıs olmasıda ayrı canımı acıtan durum...
ama esımın benı nasılsa affeder edalarında kendı rahatına bakması da sınır edıyo ıste benı...
bu kadar hata yapan bır adamın kafasına nasıl sokabılırım
İnsanlar farklıdır, bazıları yapar bazıları yapmaz. Sizin yaptığınız veya yapmadığınız herşeyi yapıp yapmayacak diye bir şey yok. Sadece bu anormal bir şey değil, onu demek istiyorum.
Tabi, kavga edince kimse hiç bir şey olmamış gibi davranamaz, bu yüzden yatmadan önce sorunlarınızı çözmeye çalışın, oturun konuşun, tartışın, ama sonunda çözün sorunu. Anlaşmaya çalışın, onun istediklerini de sorun, yapmaya çalışın, hep tek taraflı olmaz, her iki taraf da karşılıklı birbirini mutlu etmeye çalışırsa, o zaman sorun çözülür.
İnşallah yoluna girer her şey. Üzülmeyin.cok tesekkur ederım yaaa....
sızın ve dıger arkadasların tum onerılerıne kulak verıcem...
ama bunun ıçın onun ılk adımı atmasını beklemem lazım....
benım yapımmı boyle bılemıyorum ama muthıs kırgınım nasıl onarılır bılmıyorum...
soz konusu parayı alan kaynımda buradan gıderken bır gule gule bıle demedı....
boyle mendebur ınsanlar ıste....
olan burada bıze oldu...
evet evet bu konuyu daha fazla buyutmesem ıyı olacak galıba....
Neden nasılsa affeder diye düşünüyor? Demek ki daha önceki hatalarına hiç bir şey demediniz. Sonra birikip birikip böyle patlak veriyor işte. Adam affetmenize alışmış o yüzden istediği gibi davranıyor. Bu durumda konuşmak da ne kadar faydalı olur diye düşünmeye de başladım.
İnşallah yoluna girer her şey. Üzülmeyin.
Para konusunda haklısın ama eşin bir şekilde kendini garantiye almış "altın ve arabayla"... Ama diğer cıkışın cok fena. Gecenin o saatinde o kadar rezillik cıkarıyorsan o adamı eve almayacaktın.
yılların bırıkımı dıyelım...:)
evet elmayra bende zaten eve gelmemesı ıcın 20 dk cebelleştım acmadım kapıyı ama olmadı ıste...
para mevzusundan kalan hırsımı bırazda o zaman cıkardım...
kendımde degıldım sankı...
bende sonradan kızımdan 4 yasındakı kızımdan cok utandım...
o bıle gecenın bır vaktı anne artık sakın ol dedı bana...
of allahım,benı bu duruma getırenler utansın.....
Resim olayı için çok büyük bir tepki vermişsiniz bu kadar takılmayın. Ama para olayını size sormadan vermesi hiç hoş değil hem de çok büyük bir miktar iken hatasını farketmeli ki bir daha size sormadan kendi başına iş yapmasın
Eğer geri adım atacaksan bu tarz cıkışlar yapma tatlım, eşini arsızlaştırırsın. Ya dik dur ya da baska türlü cöz sorunlarını.
Bir de yatak ayırma. Ciftleri iletişimden en cok uzaklaştıran seydir bu.
gerı adımdan kastın nedır tam olarak acarmısın...
yanı zaten ben cok gerekmedıkce muhatab olmuyorum...
ama esımın oyle bır ailesı varkı bana verdıgı deger hep onları rahatsız eder...
belkı bazı arkadaslar kızabılır ama bundan cok emınımkı dargın oldugumuz ve hatta bana sormadan bu parayı vermıs olmasıbıle onların hosuna gıdecekdır...
onlarda oyle hanım ve hanımların aılesı pek adamdan sayılmaz.
en azından durumdan haberdar olup da aramızı daha fazla acmamaları ıcın o geldıgınde tepkısız kalmamayı dusunuyorum...
Öfke dediğin şey yılların birikimi olmaz.
Gayet kolay anlaşılıyor ki siz sinirli, tahammülsüz, "ben" kelimesini bolca kullanan becerikli bir kadınsınız.
"affettiğiniz/anlayış gösterdiğiniz/onure ettiğiniz" örneklerde bile bi iyi niyet yok sanki, ileride ortaya dökmek için hepsini kenara yazmışsınız.
Yani, "bana böyle böyle yaptı/dedi, sinir krizine girdim" dediğiniz şeyleri, sizin ona vurmanız ve eve almamanız yüzünden yapmış.
Kadının erkeği böyle ezmesi her daim mutsuzluk doğurur. Ya erkeğin sevgisi biter ya da kadın erkeği adamdan saymamaya başlar.
Para mevzusunu/aile ilişkilerini ve bu konularda size danışma alışkanlığını ancak düzenli olarak(psikolog seansı gibi) konuşarak halledebilirsiniz. tepkiyle, kavgayla çözemezsiniz en fazla baskılarsınız. azıcık boş kaldığında gene patlar.
İnternetten bi magazin haberi izlemesine olay çıkartmanız ise sizi "sorunlu" gösterir. Adam p.rno bile izlemiş olsa öyle tepki göstermeye hakkınız yok bence.
Ne yazıkki kadın olsun erkek olsun bi taraf biraz alttan alınca karşıdaki yüklendikçe yükleniyor.
Mesela eve almayacaksan alma, konuşmayacaksan asla konuşmaya calısma. Yani basladığın seyi bitir.
Ben esini karsına almamanı da tavsiye ederim, madem öyle bir ailesi var sen de her zaman eşinin yanında olduğun mesajını ver. BU demek değil ki kocanı alnından öp, onunla güel etkili bir konuşma yap
evet ıste tamda hıssettıgım bu aslında...
bende kararlı bır taır sergılemenın daha etkıleyıcı oldugu kanaatındeyım ama kızım ıste ah kızım...
aılesı konusunda ıse para mevzusundakı tartısmamıza abısı de sahıt oldu...
galıba bu konuda hatalı davrandım...
öfke kontrolum gercekten yok....
ona nasıl guvenebılırım bu sartlarda bır onerın varmı?
yanı ıcımı nasıl rahatlatabılırım...
bu konuyu actım kı ben gercekten saglıklı dusunemez durumdayım...En önemli şey eşinin merhameti olmalı bence. Kim olsa o şartladaki kardeşine yardım ederdi, kötü de olsa, pislik de olsa kardeş. Merhametli bir eşe sahipsin. Bundan sonra daha dikkatli olursun ama onu kaybetme yoksa evliliğin cıkmaza girebilir.