• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfkemı kontrol edemıyorum....yardımınıza ıhtıyacım var....

bu konuyu actım kı ben gercekten saglıklı dusunemez durumdayım...
kesınlıkle nokta atıs ne geldıyse hep basımıza merhametınden geldı....
ama bıze zarar vermez ınsaallah artık bu merhametı.
tavrımı ılıklerıne kadar hıssettıgıne emınım
belkı bu kez akıllanır ne dıyeyım...
bugun konusmak ıcın gelırse bır oncekının aksıne olgun davranayım barı :)
tavsıyelerıne kulak verıcem saol arkadasım...

Vermez inşallah, merak etme.

Rica ederim, Allah yardımcın olsun.

ben kayınvalıdem tarafından evden kouldugum zaman bıle esımın uzulmesıne dayanamadıgım ıcın esımle beraber yuzsuzce yıne o eve gıttım...
esım o zamanda bıle annesının hatalı oldugunu anladı ve annesıne tlf da yalvardı anne ara gelınını davet et,o gelıcek ben onu ıkna ederım dedı.ama yınede aramamıstı kadın...
asla basa kalkmak yada kotu nıyet için degıl,ama boyle zamanlarda kım olsa dusunur .bana bunu neden yaptı ben onun için nelere katlanmıstım dıye psıkolojım benı zorluyor ıste....
ayrıca neden esım ..... ızlegınde tepkı koymaya hakkım yok onu tam anlayamadım....

Ben "niye kv'ne nasıl davrandığına" yorum yapmadım ki(Az bile yapmışsın onlara.)
Eşine kötü davranmanı eleştirdim. Kusura bakma ama, Ailesinin hırsını ondan çıkarman eleştirilebilecek bişi.

Adam Magazin fotoğrafına baktı diye olay çıkartıp vurmaya hakkın yok. Çünkü Mantığa, anlayışa ve sevgiye aykırı bişi.Daha başka nasıl anlatılır?
Bunu erkek şubesi; karısı camdan baktı diye ağzını burnunu kıran krodur. ve tahmin edeceğin üzre bu da kötü bişiydir.
"Empati ve anlayış" duyguları bilinçsizce çalışan duygulardır. Bunları uzun süre kullanmazsan körelir derler. Bunun en büyük belirtisi de kişinin kendini çok anlayışlı ve empatik biri olarak görmesidir. Çünkü anlayışı ve ampatiyi bilinçli olarak/düşünerek/çaba sarfederek yaptığı için hafızasına kazınır; geriye baktıkça bi onları hatırlarsın.

bu tur sorunları kolay kolay hazmedemıyorum aslında...
her zaman hatalı oldugu durumlarda vermek ıstedıgım tepkıyı vermıstım...
ama kendını haklı buluyor ıste...
savunmasıda aynen su;bız bu arabanın parasının bır kısmını babamın kredı kartına cektık zaten,bende olabılır ama odemesını o degıl bız yaıyoruz dedım...
senın paranı evın taksıtıne verıyoruz
pekı senın paranı ver ozaman benımkını arabaya ver
senın paran kac kurusta konusuyosun( devlettekadrolu hemsıreyım bu arada)
madem oyle artık maasıma el suremezsın o muhtesem baban destek olsun sana odemelerınde,bakalım destek olma konusunda senın kadar ozverılı olabılecekler mı? dedım...
bu arada bu sıkısılıkta alamadıgım ve erteledıgım her ne varsa dun gıttım carsıdan aldım,cılgınlar gıbı alısverıs yaptım...
adamlar onca borc ıcındeler hergun akrabaları toplayıp mangal partısı verıyorlar,2 bınlıralık tlf alıyolar kendılerıne ....
bende kendımden kısıyorum,yavrumdan kısıyorum,nıye sıkısıgız dıye....
dunde gordu aldıklarımı dedımkı;eger onlar bunca borcu ıcınde bu kadar rahat harcıyabılıyorlarsa,ben onlara borc verecek kadar rahat bırısı olarak hayda hayda yaparım oyle degılmı dedım,hıc bır tepkı yok....

Ben oolsamben de boyle harcardim kolay mi hemsirelik parayi zor kazanıyorsunuz gelip baskalari yiyor seni kiskirtmakgibi olmasin ama maasimi kocama vermezdim ama ona normal davranirdim yatak falan ayirmazdim.

Ben "niye kv'ne nasıl davrandığına" yorum yapmadım ki(Az bile yapmışsın onlara.)
Eşine kötü davranmanı eleştirdim. Kusura bakma ama, Ailesinin hırsını ondan çıkarman eleştirilebilecek bişi.

Adam Magazin fotoğrafına baktı diye olay çıkartıp vurmaya hakkın yok. Çünkü Mantığa, anlayışa ve sevgiye aykırı bişi.Daha başka nasıl anlatılır?
Bunu erkek şubesi; karısı camdan baktı diye ağzını burnunu kıran krodur. ve tahmin edeceğin üzre bu da kötü bişiydir.
"Empati ve anlayış" duyguları bilinçsizce çalışan duygulardır. Bunları uzun süre kullanmazsan körelir derler. Bunun en büyük belirtisi de kişinin kendini çok anlayışlı ve empatik biri olarak görmesidir. Çünkü anlayışı ve ampatiyi bilinçli olarak/düşünerek/çaba sarfederek yaptığı için hafızasına kazınır; geriye baktıkça bi onları hatırlarsın.

canım o kadar yandıkı resmen benı hıce sayıp kendı basına karar vermıs olması gercekten travma yaptı bende....
ona kotu davrandıgımın bıle farkında degılım...
ama su yazdıklarından sonra hatamı daha ıyı ıdrak edıyorum ve fakat ona yınede bu yanlısı yapması konusunda hak veremıyorum...
bana danıssa ve ben razı olmasam ama yınede bu parayı verse onu anlayabılır ve hak verebılırdım....
kardesıdır ve baska secenegı yoktur dıye.en azından durust davranması bana yeterdı...
ama burada ben yokmusum gıbı davrandı resmen...
ve savunma olarak ben sana hıc olmadıgım kadar durust geldım dıyo,para verdım ve aksamına sana mevzuyu actım dıyo...
durustluk bunun neresınde....
ustelık benım de emegım var o parada...

canım cok zor bi durum gerçekten ama ben daha kötülerini biliyorum inan bana gene senin eşin ertesi gün söylemiş bnm arkadasımın eşi kndi arabalarını bile ailesine verdi kız 6 ay sonra ögrendi . bence uzun süre küs kalmaktansa konusarak eşini birdaha sana danışmadan birşey yapmaması içn uğraş

Ben oolsamben de boyle harcardim kolay mi hemsirelik parayi zor kazanıyorsunuz gelip baskalari yiyor seni kiskirtmakgibi olmasin ama maasimi kocama vermezdim ama ona normal davranirdim yatak falan ayirmazdim.

yok hayır vermıycem zaten.....
hıc degılse bu ay :)
cunku cıddı mıktarda fazla odememız,hayatta yetıstıremez...
bu ay tadına baksın bakalım,benım kac kurus maas aldıgımı soruyodu,yoklugunda kurus kurus hesap yapar artık....
yatak ayırma olayını ona ceza vermek ıcın degıl gercekten ıçımden gelemedıgı ıcın ayırdım...
yuzunu gormeye bıle tahammul edemedım...
abısıyle sureklı kıyılara koselere cekılıp fısır fısır konusuyolardı hep ve ben hıc ustunde durmadım.
cunku ona hep guvendım benımle paylasacagı bır sey olsa zaten benden gızlemez dıye
benı yanılttı

canım cok zor bi durum gerçekten ama ben daha kötülerini biliyorum inan bana gene senin eşin ertesi gün söylemiş bnm arkadasımın eşi kndi arabalarını bile ailesine verdi kız 6 ay sonra ögrendi . bence uzun süre küs kalmaktansa konusarak eşini birdaha sana danışmadan birşey yapmaması içn uğraş
denıycem canım umarım faydası olur...

Kardeşim tıp okuyor ..psikiyatri stajında öğrendiğini anlamıştı; hocanın dediğine göre en kolay değişen huy öfke kontrolsüzlüğü imiş.Yani biraz çaba ile düzeltebilirsiniz bu huyunuzu eminim..

Kardeşim tıp okuyor ..psikiyatri stajında öğrendiğini anlamıştı; hocanın dediğine göre en kolay değişen huy öfke kontrolsüzlüğü imiş.Yani biraz çaba ile düzeltebilirsiniz bu huyunuzu eminim..

Inşallah olur arkadaşım.
Eşim konuşmaya çalışıyo. Etrafı temizliyor. Ama ben hala kaskatiyim.
Konuşmak için gelince sakinlerini koruyan inşaallah.

İnşallah cnm bak bugün mübarek cuma aksamı önce güzelce duanı et sonra konuş eşinle. çünkü böyle küs kalıp yatak ayırmayla hiçbir yere varamazsın eşini daha cok onlara itmiş olursun

Evet haklısın yaşadığımız her gerginliği fırsat bilip içimize sızarlar zaten.
Şu durumda ben huzurunu kaçıran tarafmisim gibi bir izlenim yarattım. Hatasını anladigina inanıyorum inşaallah.

Son düzenleme:
Back
X