öfkemi kontrol edemiyorum

Bu yorum yazanlari diren sayfadan engellem şansımiz olsa ne guzel olurdu. Siz maşallah yine sakin kalmişsıniz sayın konu sahibi beni çıldırttı bu sacma sapan yorum inanin...
amaç kışkırtmak belli ki, damara basmak. bu başlığı açma sebebim öfkemle başa çıkabilmekse bunu önce burada yapmalıyım. işin garibi bu hikayede engellenen ben oldum :KK43:

Eklentiler

• ca668940570f8839ac7a3869eaa8c852.webp
    ca668940570f8839ac7a3869eaa8c852.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
Ya niye böylesiniz siz !! Kadın derdini anlatiyor siz önce imla ya mı takiliyosunuz gercekten ?!? Birde bunada sinirlenmeyin diyosunuz. Öfke problemim var diyen bir kadını tetiklemekten başka neye yarar o zeki farkındalığınız bayan türkce ögretmeni ! Resmen insanlari iplemeyip daha fazla germek için gereksiz bir saygısızlık yapıyorsunuz. Pess vallahi pes. Bu kadının, kadını eleştirmesi, en mânasız yerde germesi yazıklar olsun sizlere......

Not :Bulun imla hatalarınıda tatmin edin egonzu biraz hadi.
bu arada işin şakası bir yana desteğiniz için çok teşekkür ederim. kadına şiddeti bitirmek önce kadının kadına uyguladığı zulmü bitirmekten geçer bence. biz birbirimizi anlayıp korumalıyız ki şiddeti kendi içimizde bitirelim, bizim içimizdeki şiddet bittiği en azından azaldığı noktada ise dünyada eminim çok şey değişecektir.

Evet ya ben de bulamadım o doktoru internetten buldum hatta hastanesine kadar ama onlar da gitti dedi nasip değilmiş görüşemedik bi daha ama olsaydı eminim sık giderdim :KK70: kesinlikle öyle pandemi, zamlar, sınavlar bütün hayatını etkiliyor. Sosyal medyada bile insanlar noldu aktif değilsin demeye başladılar :KK70: basit görünen bir durum belki ama insanın öfkelenmesine yol açıyor ister istemez. Bir de korkum şudur severek yapacağım bi iş hayal ediyorum hep böyle rutine bağlamaktan seyahat etmemi hayallerimi etkilemesinden çok korkuyorum işte o zaman depresyona girerim kesin :)))
her sıkıntı kendi içinde büyük. yani basit görünüyor ama yaşarken değil işte.
Aaa olur mu işin rutine bağlansa da hayatını rutine bağlamamak senin elinde, bir sırt çantası bir bilet, 1 gecelik boş zaman ufak bir seyahate yeter. büyükleri benim kapsama alanım dışında kalıyor :( yeter ki ekonomik gücün olsun işten bir şekilde fırsat bulursun bence.

Beklentiler karşılanmadığı takdirde genelde öfke sorunu ortaya çıkıyor.
Hayatınızın hangi aşamasında beklediğinizi bulamadınız önce bunu sorun kendinize.

kızlar merhaba. son günlerde ciddi bir öfke kontrol problemi yaşıyorum. yani nasıl desem en ufak bir şeye tahammül edemiyorum. kedim mutfak tezgahına çıkıyor onu orda görünce gözüm dönüyor. ya da eşim bana bir şey söylerken gözünü deviriyor sinirlerim tepeme çıkıyor. kaşımda aşağı doğru duran kıla bile tahammülüm yok. sürekli her şeye bağırıp sonra niye bu kadar bağırdım diye üzülüp ağlama krizine giriyorum. kan değerlerim normal yani patalojik bir sıkıntım yok bunu tetikleyen tiroid ya da şeker hastalığı gibi. Sadece daha önce de yazmıştım covid kaynaklı endişelerim var. bir de bu dönem eğitim hayatımdaki son düzlükteyim. önümüzdeki haftalarda umarım artık üniversite öğrencisi olmaktan kurtulup diplomamı elime alacağım. ama öfke krizlerim yüzünden oturup ders de çalışamıyorum. köşeye sıkışmış gibiyim ve kendimi köşeye sıkıştıran da benim. kafamın içi oldukça karışık umarım anlattıklarım anlaşılabilir olmuştur. yaşayan ve aşabilenler var mı? (psikolog ya da psikiyatrist desteği almam gerektiğini biliyorum ama şu an özel kliniğe maddi durumum el vermiyor, devlette de çözüm alabileceğimi düşünmüyorum)
Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Etkileri bir hayli benziyor

Sinirlenince yüzüne yastık bas ve bağır :KK70:
Bebekten sonra sinir krizi geldiği an bunu yapıyorum:KK70:
Bir de hap kullanmak kötü bir şey değil. Ben Solgarın bi hapını kullanmıştım, cidden çok etkiliydi.
konu sahibi kimyasal ilaçlardan bahsediyor sanırım, solgar haptan ziyade takviye-supplement sınıfında olduğu için pek aynı şey değil

Beklentiler karşılanmadığı takdirde genelde öfke sorunu ortaya çıkıyor.
Hayatınızın hangi aşamasında beklediğinizi bulamadınız önce bunu sorun kendinize.
mezun olmam gereken yerde mezun olamadım, hala okuyorum. kendi beklentimi kendim karşılayamadım diyebilirim yani

nefes egzersizi için instagramda bir sayfa buldum burda yazmak reklam olarak algılanır mı bilmiyorum, merak eden olursa mesaj olarak söyleyebilirim. dün biraz denedim ordaki egzersizleri çok faydası oldu

İlk sayfa dışında ki yorumları okumadım. İlk mesaja istinaden yazıyorum, önerilerim yazılmış olabilir.

Melisa yada papatya çayınızı için.
Buhurdanlığa sevdiğiniz kokuların yağlarını koyun. Yoksa bir mum yakın yada sevdiğiniz bir tütsü
(buhurdanlık edinmenizi tavsiye ederim, odaya verdiği koku bile ruh halinize iyi geliyor)
Sakinleştirici bir meditasyon müziği açın.
Diğer yandan nefesinizi 15 sn içinde alın ve verin. 5 sn nefes al. 5 sn tut, 5 saniyede geri ver gibi.
Bunu uyumadan son iş yada sabah ilk iş olarak yapmaya çalışın.
Uykuya daha huzurlu geçecek yada güne motive ve sakin başlayacaksınız.

Timus bezi uyandırma videolarını izleyin , öfkeli yada stresli hissettiğinizde mutlaka yapın.
Dilinizi damağınıza değdirip 15-20 sn bu şekilde kalırsanız buda timus bezini harekete geçirecektir.

Adaçayı tütsüsü ile evinizdeki enerjiyi yenileyin. Güzel anlatım videoları var nette.

İlk sayfa dışında ki yorumları okumadım. İlk mesaja istinaden yazıyorum, önerilerim yazılmış olabilir.

Melisa yada papatya çayınızı için.
Buhurdanlığa sevdiğiniz kokuların yağlarını koyun. Yoksa bir mum yakın yada sevdiğiniz bir tütsü
(buhurdanlık edinmenizi tavsiye ederim, odaya verdiği koku bile ruh halinize iyi geliyor)
Sakinleştirici bir meditasyon müziği açın.
Diğer yandan nefesinizi 15 sn içinde alın ve verin. 5 sn nefes al. 5 sn tut, 5 saniyede geri ver gibi.
Bunu uyumadan son iş yada sabah ilk iş olarak yapmaya çalışın.
Uykuya daha huzurlu geçecek yada güne motive ve sakin başlayacaksınız.

Timus bezi uyandırma videolarını izleyin , öfkeli yada stresli hissettiğinizde mutlaka yapın.
Dilinizi damağınıza değdirip 15-20 sn bu şekilde kalırsanız buda timus bezini harekete geçirecektir.

Adaçayı tütsüsü ile evinizdeki enerjiyi yenileyin. Güzel anlatım videoları var nette.
buhurdanlık ve timus bezi ile ilgili önerilerinizi daha önce söyleyen olmamıştı. Adaçayı tütsüsü kedimi huzursuz eder mi diye emin olamadığım için yapmadım ama onu başka bir odaya alıp evin belli kısımlarında deneyeceğim

buhurdanlık ve timus bezi ile ilgili önerilerinizi daha önce söyleyen olmamıştı. Adaçayı tütsüsü kedimi huzursuz eder mi diye emin olamadığım için yapmadım ama onu başka bir odaya alıp evin belli kısımlarında deneyeceğim
Evrende herşey enerjidir, enerji kendisine benzeyen enerjiyi çeker.
Siz öfkeliyim derseniz öfkeye sebep olacak şeyler yaşarsınız.
Ettiğimiz dualar bile güzel olanı hayatımıza çekmek için insanoğluna tavsiye edilmiştir.
Dil büyüdür inanın, öfkeliyim demek yerine "mutluyum, huzurluyum ve daha iyi olacağım" deyin mesela.
İnanarak söyleyin bunu dilinizden çıkana kalbiniz ve bilinçaltınızda inansın.
Ben kuantum ve çekim yasası ile ilgili şeyler okumaya başladığımdan bu yana ruh halimi daha kontrol edebilir hale geldim.
Bi söz okumuştum "olayları yaşarken ki hislerimiz tamamen bakış açımızla ilgilidir. Eviniz, eşiniz, çocuklarınız bir ay/bir sene öncekiyle aynı. Ama yaşadığınız ruhsal değişimler tamamen sizin baktığınız yerle alakalı" gibi bir şeydi.

Back
X