öfkemi kontrol edemiyorum

Aniden başladıysa ben yine de fiziksel bir sebebi var mı diye düşündüm. Biliyorum baktırmışsınız ama. Regli döngünüz nasıl. Acaba hormonal sisteminizde bir sorun mu var.
Jinekoloğa gitseniz bir de. Adetin ikinci günü kan testi veriliyor. Bir de o hormonlarınıza bakılsa.
Hormonal öfke krizi gibi anlattıklarınız.
Geçer umarım. Okuldan mezun olursanız biraz rahatlarsınız.
reglim fazlasıyla düzenli 1 gün geciktiği yılda bir falandır. hormonal bir sorunum da yok yakın zamanda bakıldı hepsine. esas sorunum kesinlikle okul şu anda. o bitse kuş gibi hafifleyeceğim ama bu kadar sinirle okula da odaklanamıyorum :D :D

ya sırasımı şimdi şu kelime düzeltme işinin şimdi bi dur allah askına
onun da önceliği o demek ki, sanırım beni engellemiş hesabını göremedim ama açıkçası kızmıyorum da kimi iinsanlar böyle şeylerle kendilerini tatmin ediyor. başkalarının açıklarını bulmak ve onu düzeltmek bir misyon gibi oluyor.

Ne kadar süredir var bu sinir peki? Ben kendimi bildim bileli var mesela ama bi o kadar da neşeliyimdir :KK70: Aslında normal buluyorum ben hatta geçen de anneme '' bu insanlar ne kadar asabi ya anladık herkes gergin kötü dönemden geçiyoruz ama bir tek onlar geçmiyor ki bu sıkıntılı dönemden bizler de aynı derdi yaşıyoruz '' dedim kibarca soru sorduğum insan bile sanki bağırmışım gibi ukala ve sertçe karşılık veriyor bana. Genel olarak zaten halkımız da olan bir sorun bu bence. Geçen de elektrikçiyi aradım priz yanlış yere takılmış düzeltebilir miyiz dedim tövbe bismillah adam açtı ağzını yumdu gözünü '' hanımefendi biz değiştiririz tamamda ne dendiyse onu yaptık şunu da bilin bizim sorumluluğumuz değil ayrıca istediğiniz led ışığı da gidin bulun biz takarız '' dediği gibi paaat diye de suratıma kapatmasın mı yemin ederim ne kızdım ne sitem ettim ne de sinirlenmesi gereken bir şekilde konuştum ama yaşadığı stresin hıncını benden çıkardı :KK70: bende mesaj attım iş ahlakınız olsun önce yaşadığınız gerginliğin acısını müşteriden hiçbir müşterinin suratına telefon kapatılmaz bu işi hayrına değil parasıyla yapıyorsunuz diyip engelledim asdfg stres topu gibi gelen bana kızıyor giden bana sövüyor :KK70: o yüzden ben ülkecek sinirli olduğumuzu düşünüyorum işte arada benim gibiler kaynıyor :KK70: zamanla geçer ya eşinize çok sinirli olduğunuzu hissettiğinde bulaşmaması gerektiğini söyleyin de kırılmasın garibim :KK70:
dönemsel benim, ama şöyle bir şey var bu ülke geneli agresifliği bende şükürler olsun yok. ben daha çok kendi çevreme patlıyorum :D eşim bugün anladı gibi onunla bi problemim olmadığını yani anlattım artık, "bak ben gerginim, sorun sende değil bende, içimde bi volkan var bi titreşim buldu mu patlıyo" dedim. "ben yorgunum zaten hiç bulaşmıyım o zaman"dedi yattı uyudu :D öfke krizlerimi ben büyütüyorum da pek kimsenin taktığı yok yani :D

bu kadar ciddi yerlere gidebileceğini hiç düşünmemiştim ve evet haklısınız fiziksel bir rahatsızlık olsa maddiyat sorun olmazdı önümdeki bir engel maddi özgürlüğümün olmayışı fakat eşime durumu bu şekliyle açıklayacağım.
On yargılı olmamanız, bir şans vermeniz için yazıyorum. Ben eğitim araştırma hastanesinde, psikiyatriye gittim. Yarım saat konuştuk her seferinde doktorla. 3 ay, 2 haftada bir gittim aynı rutinle. Bu sürede ilaç kullandım ve bıraktım. Çok iyi gelmişti bana

dönemsel benim, ama şöyle bir şey var bu ülke geneli agresifliği bende şükürler olsun yok. ben daha çok kendi çevreme patlıyorum :KK70: eşim bugün anladı gibi onunla bi problemim olmadığını yani anlattım artık, "bak ben gerginim, sorun sende değil bende, içimde bi volkan var bi titreşim buldu mu patlıyo" dedim. "ben yorgunum zaten hiç bulaşmıyım o zaman"dedi yattı uyudu :KK70: öfke krizlerimi ben büyütüyorum da pek kimsenin taktığı yok yani :KK70:
Kabullenmiş artık :D psikolog desen konuşup para almaktan başka fayda sağlamıyorlar fayda sağlayanı da bize denk gelmiyor benim çocukken annemin götürdüğü bir psikoloğum vardı o olsaydı hep giderdim gerçekten mantıklı tavsiyeleri vardı bir de hediyeler verirdi sürekli en sevdiğim yanı oydu asdfg ama kendine fayda sağlayacak yine sensin aslında çalışıyor musunuz çalışıyorsanız eğer iş hayatın nasıl genel olarak o daha çok strese sokuyor insanları annem bazen ağlayarak gelirdi işten acısını ben çekerim mecburen :)) ya da memnun olmadığın ama dile getiremediğin başka durumlar da olabilir. Ben mesela gezgin biriydim adeta yerimden asla durmazdım sürekli seyahat ederim ama gerek zamların gerekse sınavların yarattığı mecburluktan kendimi bile azarlar oldum

On yargılı olmamanız, bir şans vermeniz için yazıyorum. Ben eğitim araştırma hastanesinde, psikiyatriye gittim. Yarım saat konuştuk her seferinde doktorla. 3 ay, 2 haftada bir gittim aynı rutinle. Bu sürede ilaç kullandım ve bıraktım. Çok iyi gelmişti bana
ön yargım değil de olumsuz deneyimim daha çok uzak tuttu beni, ama doktordan doktora da çok şey farkediyor sonuçta. temel sorunu anlamadan bir ilaca başlatma, yan etkilerini görmezden gelip dozu arttırma, ilaç yüzünden daha büyük sorunlar yaşamak, ilacı bırakmak istediğimde başlı başına ayrı bir prosedür uygulanması, ilacı bırakırken yaşadığım acılar... off şöyle yazarken bile buz gibi oldum. o dönemde beni dinleyip yol gösterebilecek bir Dr karşıma çıkmış olsa şu anda bu kadar tepkili olmazdım sanırım

Kabullenmiş artık :KK70: psikolog desen konuşup para almaktan başka fayda sağlamıyorlar fayda sağlayanı da bize denk gelmiyor benim çocukken annemin götürdüğü bir psikoloğum vardı o olsaydı hep giderdim gerçekten mantıklı tavsiyeleri vardı bir de hediyeler verirdi sürekli en sevdiğim yanı oydu asdfg ama kendine fayda sağlayacak yine sensin aslında çalışıyor musunuz çalışıyorsanız eğer iş hayatın nasıl genel olarak o daha çok strese sokuyor insanları annem bazen ağlayarak gelirdi işten acısını ben çekerim mecburen :)) ya da memnun olmadığın ama dile getiremediğin başka durumlar da olabilir. Ben mesela gezgin biriydim adeta yerimden asla durmazdım sürekli seyahat ederim ama gerek zamların gerekse sınavların yarattığı mecburluktan kendimi bile azarlar oldum
ahahaha aynen öyle kabullendi artık :D bir dönem çok kısa bir dönem okulun psikoloji bölümünde bir hocadan terapi almıştım, yaşadığım en başarılı terapi seanslarıydı. yöntemi tam senin dediğine çıkıyordu çünkü, benim kendime nasıl fayda sağlayacağımı bana buldurmak için önüme yollar çiziyordu araya tatil girdi ve bir daha bulamadım o hocayı. okul devam, uzattım ve bitmek üzere ama bitiremeyecekmişim gibi geliyor, gezmeye ben de bayyılırdım, pandemi ve masraflar ve tabii sınavlar derken ehh yani aynı durumdayız :D :/

ön yargım değil de olumsuz deneyimim daha çok uzak tuttu beni, ama doktordan doktora da çok şey farkediyor sonuçta. temel sorunu anlamadan bir ilaca başlatma, yan etkilerini görmezden gelip dozu arttırma, ilaç yüzünden daha büyük sorunlar yaşamak, ilacı bırakmak istediğimde başlı başına ayrı bir prosedür uygulanması, ilacı bırakırken yaşadığım acılar... off şöyle yazarken bile buz gibi oldum. o dönemde beni dinleyip yol gösterebilecek bir Dr karşıma çıkmış olsa şu anda bu kadar tepkili olmazdım sanırım
Kıyas yapamam, bu konuda muhatap olduğum tek doktor kendisiydi. Sizin yaşanmışlıklarıniz daha fazlaymış. Umarım çözersiniz🙋

Kıyas yapamam, bu konuda muhatap olduğum tek doktor kendisiydi. Sizin yaşanmışlıklarıniz daha fazlaymış. Umarım çözersiniz🙋
yok kıyas yapmak yanlış olur zaten, şans işi biraz da böyle konularda özellikle. size yardımcı olunabilmiş olmasına içtenlikle sevindim. çok teşekkür ederim :)

Ya niye böylesiniz siz !! Kadın derdini anlatiyor siz önce imla ya mı takiliyosunuz gercekten ?!? Birde bunada sinirlenmeyin diyosunuz. Öfke problemim var diyen bir kadını tetiklemekten başka neye yarar o zeki farkındalığınız bayan türkce ögretmeni ! Resmen insanlari iplemeyip daha fazla germek için gereksiz bir saygısızlık yapıyorsunuz. Pess vallahi pes. Bu kadının, kadını eleştirmesi, en mânasız yerde germesi yazıklar olsun sizlere......

Not :Bulun imla hatalarınıda tatmin edin egonzu biraz hadi.

ahahaha aynen öyle kabullendi artık :KK70: bir dönem çok kısa bir dönem okulun psikoloji bölümünde bir hocadan terapi almıştım, yaşadığım en başarılı terapi seanslarıydı. yöntemi tam senin dediğine çıkıyordu çünkü, benim kendime nasıl fayda sağlayacağımı bana buldurmak için önüme yollar çiziyordu araya tatil girdi ve bir daha bulamadım o hocayı. okul devam, uzattım ve bitmek üzere ama bitiremeyecekmişim gibi geliyor, gezmeye ben de bayyılırdım, pandemi ve masraflar ve tabii sınavlar derken ehh yani aynı durumdayız :KK70: :/
Evet ya ben de bulamadım o doktoru internetten buldum hatta hastanesine kadar ama onlar da gitti dedi nasip değilmiş görüşemedik bi daha ama olsaydı eminim sık giderdim :D kesinlikle öyle pandemi, zamlar, sınavlar bütün hayatını etkiliyor. Sosyal medyada bile insanlar noldu aktif değilsin demeye başladılar :D basit görünen bir durum belki ama insanın öfkelenmesine yol açıyor ister istemez. Bir de korkum şudur severek yapacağım bi iş hayal ediyorum hep böyle rutine bağlamaktan seyahat etmemi hayallerimi etkilemesinden çok korkuyorum işte o zaman depresyona girerim kesin :)))

Bu yorum yazanlari diren sayfadan engellem şansımiz olsa ne guzel olurdu. Siz maşallah yine sakin kalmişsıniz sayın konu sahibi beni çıldırttı bu sacma sapan yorum inanin...

Ya niye böylesiniz siz !! Kadın derdini anlatiyor siz önce imla ya mı takiliyosunuz gercekten ?!? Birde bunada sinirlenmeyin diyosunuz. Öfke problemim var diyen bir kadını tetiklemekten başka neye yarar o zeki farkındalığınız bayan türkce ögretmeni ! Resmen insanlari iplemeyip daha fazla germek için gereksiz bir saygısızlık yapıyorsunuz. Pess vallahi pes. Bu kadının, kadını eleştirmesi, en mânasız yerde germesi yazıklar olsun sizlere......

Haklisinizda keske alinti yapsaydıniz kalbim kırıldı simdi bunu yapmadıgim halde :deli:

yok kıyas yapmak yanlış olur zaten, şans işi biraz da böyle konularda özellikle. size yardımcı olunabilmiş olmasına içtenlikle sevindim. çok teşekkür ederim :)
Şimdi okudum, sizin yeni başlamış. Belki geçici bir dönemdir. Geçen yıl, balkonda dururken, yolda telefonla konuşarak yürüyen adamla kavga etmek istedim mesela. Neyse ki o süreç kısa sürdü

ya benim için çitten sorun deyil. o buşekil eylenmek istemiş herhaldeyse yanlız bir insan. bende bazen böyle şeyler yapıyorum kim yapmazki?
o deyilde mağlum kış geldi kalın eşortman filen ısıtmıyo, kalöriferi açıncada doğalgaz parası çok geliyo. onun için bi çözümünüz varmı?
(okurken gözü kanayan, doğrusunu unutan herkesten ay pardon herkeZten özür dilerim :D )

ya benim için çitten sorun deyil. o buşekil eylenmek istemiş herhaldeyse yanlız bir insan. bende bazen böyle şeyler yapıyorum kim yapmazki?
o deyilde mağlum kış geldi kalın eşortman filen ısıtmıyo, kalöriferi açıncada doğalgaz parası çok geliyo. onun için bi çözümünüz varmı?
(okurken gözü kanayan, doğrusunu unutan herkesten ay pardon herkeZten özür dilerim :KK70: )
Elim ayağım titriyor düzelt şu yazini diyenlere selam olsun 😂😂

Back
X