Ne kadar süredir var bu sinir peki? Ben kendimi bildim bileli var mesela ama bi o kadar da neşeliyimdir

Aslında normal buluyorum ben hatta geçen de anneme '' bu insanlar ne kadar asabi ya anladık herkes gergin kötü dönemden geçiyoruz ama bir tek onlar geçmiyor ki bu sıkıntılı dönemden bizler de aynı derdi yaşıyoruz '' dedim kibarca soru sorduğum insan bile sanki bağırmışım gibi ukala ve sertçe karşılık veriyor bana. Genel olarak zaten halkımız da olan bir sorun bu bence. Geçen de elektrikçiyi aradım priz yanlış yere takılmış düzeltebilir miyiz dedim tövbe bismillah adam açtı ağzını yumdu gözünü '' hanımefendi biz değiştiririz tamamda ne dendiyse onu yaptık şunu da bilin bizim sorumluluğumuz değil ayrıca istediğiniz led ışığı da gidin bulun biz takarız '' dediği gibi paaat diye de suratıma kapatmasın mı yemin ederim ne kızdım ne sitem ettim ne de sinirlenmesi gereken bir şekilde konuştum ama yaşadığı stresin hıncını benden çıkardı

bende mesaj attım iş ahlakınız olsun önce yaşadığınız gerginliğin acısını müşteriden hiçbir müşterinin suratına telefon kapatılmaz bu işi hayrına değil parasıyla yapıyorsunuz diyip engelledim asdfg stres topu gibi gelen bana kızıyor giden bana sövüyor

o yüzden ben ülkecek sinirli olduğumuzu düşünüyorum işte arada benim gibiler kaynıyor

zamanla geçer ya eşinize çok sinirli olduğunuzu hissettiğinde bulaşmaması gerektiğini söyleyin de kırılmasın garibim