Düzelsin mi istiyorsun, yoksa unutmak mı?
Eğer nişanlına güveniyor, sevdiğine inanıyorsan düzeltmek için bir adım atabilirsin. En azından denemiş olursun, aklında kalmaz.
Düğünde ısrarcı olursan belli ki bir sonuca varamıyacaksınız, karşı tarafta inat. Ben olsam nikah yapardım sadece, böylece onların da dediği olmamış olur. Zaten hem masraf olmayacak diye teklifi iyi bulabilirler, hem de düğün istememeleri, kadın erkek karışık bir eğlenceye hoş bakmadıklarındır.
Şimdi bu benim tek hayalim, krallara layık bir düğündü diye takılıp kalmayın bence. Gelinliğini giyersin bir gün, senin ve eşinin en yakın arkadaşlarıyla bir yerde yemek yer, dans edersiniz. Seçme bir grupla daha da zevkli olur bence.
Karşılıklı sevginize inancınız varsa nişanlınla bir yerde konuş. Kaybedecek ne var? Ya olur, ya da zaten beni hiç sevmemiş ki buna bile yanaşmadı diye onu tamamen silersiniz.
Bir bayan olarak imakanımız da olduğu için evet düğün istemiştim ama bu olaylar olduğunda düğünden vazgeçtim nikah yapalım madem dedim sonrasında eğlence bile istemedim. Direk balayına gideriz diye düşündük nişanlımla ama babası nikah bile olsa o duayı bir şekilde okutacağını söyledi. Biz kimsenin istediği olmasın orta yolu bulalım dedik o gene illa kendi istediği olsun istedi.