Öfkemi ya tutamazsam

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selamlar kızlar hepinize;
Evliligimde çok şükür mutluyum ama eşimin beni acayip yoran bi ailesi var. Biz işimiz gereği farklı bi ilde yaşıyoruz ailemiz 7 saat yolluk uzakta ikimizinde. Eşimle liseden tanıştık birbirimizi bekledik evlendik. Fakat nişanlandgmdan beri aileye uyum saglayamıyorum, çabam çok büyük çok adım atıyorum ama yok. Beni ne biri arar, ne sorar. Dügünümüzü eşimin ailesinin maddi durumu yok sıfırdan kendimiz yaptık. Evimizi kendimiz kurduk . Iletişim kurmak istiyorum ailesiyle ama yok , kayınvalidem ben aramasam aramaz.kayınpederim kim ararsa para ister aramaya korkuyo eşim. görümcelerim mesaj atarsam cevap verir. Gelmezler gitmezler.
Küçük görümcem hariç ,o bi ara kpss calısayım sonra işe gireyim diye bana arka odanızı açin dedi reddettim düsünün bunda bile bi bencillik var. Mesela eşimin bi kardeşi bize gelsin ablası hemen triplere giriyo kıskanıyo.kardesleri bize gelsin istemiyo. Eşimle de cok mesafeliler artık bilmiyorum evlenmeden önce de böylelermiydi. Memlekete gdicez yakında ziyarete ve ben ne varsa kusmak istiyorum kendimi törpüleyemiyorum.

En iyisi hiç beklentiye girmeyin ilişki kurmaya çalışmayın, görüşmeyin, yokmuşlar gibi düşünün. O zaman bu kadar sinirinizi bozmazlar

Aramayın onlar size mesafe koymuş sizde koyun. Gidince de her şeyi ortalığa dökmeyin kötü siz olursunuz.

Eşinize karşıdami soguklatr Aynı benim.kv kp. İlk başlarda çok garibime gitti şimdi alıştım
Ne diye kusacaksiniz ki aramiyorsunuz diyemi. Daha iyi degilmi. Benim kp de sadece para istediği zaman arar eşim babam aradı dediğinde direk soruyorum ne kadar istedi diye.

Eşinize karşıdami soguklatr Aynı benim.kv kp. İlk başlarda çok garibime gitti şimdi alıştım
Ne diye kusacaksiniz ki aramiyorsunuz diyemi. Daha iyi degilmi. Benim kp de sadece para istediği zaman arar eşim babam aradı dediğinde direk soruyorum ne kadar istedi diye.
Aynısı işte. Midem bulanıyo artık

Kusmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım. Size samimiyet, sıcaklık borçları mı var? Kardeşlerine karşı bile mesafelilermiş, siz niye böyle bir beklenti içerisindesiniz? Hani bir laf vardır; gölge etme, başka ihsan istemem, diye; daha ne istiyorsunuz, en azından huzurunuzu kaçıran, sürekli dibinizde biten insanlar değiller. Hesap sormaya hakkınız olan bir şey yok bana göre, herkes kendi halinde takılıyor. Gidip kusacaksınız da ne olacak, durduk yere huzursuzluk çıkacak. Sizin konuşmanızla düzelecek de değiller. Bence hiç bulaşmayın.

Cünkü yok sayıyorlar. Neden yapiyolar?

ya ben mesela telefonla arasmayi sevmem,
cocuklardan sonra kayinvalidemi aramaya basladim, hani cocuklarla gorussun diye, ondan oncesinde bayramda seyranda anca,
hic de bir sorunum yok,
iletisim meseleleri genel olarak kisisel oluyor.
bir sey deseniz de degismez bu yastan sonra insanlar.

Hani size bariz bir kotulukleri varsa o ayri,
ama aramiyor sormuyorlar diye sinirlenmeye bile gerek yok,
hadi sinirlendiniz diyelim, icinizde tutacaksiniz o sinirinizi.

Kusmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım. Size samimiyet, sıcaklık borçları mı var? Kardeşlerine karşı bile mesafelilermiş, siz niye böyle bir beklenti içerisindesiniz? Hani bir laf vardır; gölge etme, başka ihsan istemem, diye; daha ne istiyorsunuz, en azından huzurunuzu kaçıran, sürekli dibinizde biten insanlar değiller. Hesap sormaya hakkınız olan bir şey yok bana göre, herkes kendi halinde takılıyor. Gidip kusacaksınız da ne olacak, durduk yere huzursuzluk çıkacak. Sizin konuşmanızla düzelecek de değiller. Bence hiç bulaşmayın.
Ama ne oluyor biliyor musunuz gamze soguk diye dedikodu yapilıyor. Kötü günde hastalıkta yoklar.

Ama ne oluyor biliyor musunuz gamze soguk diye dedikodu yapilıyor. Kötü günde hastalıkta yoklar.
Bu dedikoduyu kimden duyuyorsanız, Gamze kime sıcak olacağını bilir deyin geçin ya.
Ben neden arayıp sormadıklarının hesabını soracaksınız sanmıştım bu arada. Siz dedikoduların hesabını sormaktan mı bahsediyorsunuz? O ayrı değerlendirilebilir tabi.

Nasil bir samimiyet bekliyorsunuz?

Samimiyetin en buyugunu gostererek sizinle yasamak istemis gorumce hanim😅

daha buyuk bir samimiyet olamazdi bence.

az oz gorusun yeterli

Ayy bende yoruyorlar deyince sürekli gelip gidiyorlar hep tepenizdeler sandım. 🤪 Abartıyorsunuz ne bu zorla kendinizi kabul ettirme cabaları ne güzel işte mesafeliler sende mesafeli dur zaten uzaktalar cok mu lazımlar

Dertsiz başıma dert arıyorum diyorsun yani, hemde burada ki konulara aşina olmana rağmen. İnsan psikolojisi işte samimi olsalar darlanırsın, uzak duruyorlar şikayet ediyorsun.

ya niye aramak zorundalar ki? kayınvalidemle aram çok iyi ama hastalık veya gerekli durum hariç kadın ben aramaz. niye arasın yani?

Koca ailesi tarafından yok sayılmak Bı cok gelinin hayali. Tadını cıkarın.
Kaynanam beni hergun arasa ne olur ki? Veya gorumcem?
Dert etmeyeceklerim listesinde ilk sırada yer alırlar, bence sizde dert etmeyin.

Back
X