- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Hayır götürmedi. İlk günden itibaren sürekli konuşuyoruz, ahlamaktan vahlamaktan başka bir şey yapmadı. Emin olmasam yazmazdım.Belki başka şeyler alıp götürmüştür seninle gitmeden önce ya da kredi kartı dolmuş olabilir. Evet ayıp etmiş ama bu onu bağlar. Senlik bir durum yok boşver
Bu resmen hıyarlık. Ne bileyim insan bi çekinir eksiklenir. Sanki dünyaları bağışlamış gibi bir havası var bi de ahahahsh.Hayır götürmedi. İlk günden itibaren sürekli konuşuyoruz, ahlamaktan vahlamaktan başka bir şey yapmadı. Emin olmasam yazmazdım.
Neler yaptığımı kalem kalem yazmayacağım. Ama dün arkadaşımdan ‘iyi ki varsın, öyle değerlisin ki’ mesajı aldım. Burdan anlarsınız diye düşünüyorum.Arkadaşınıza siz ne götürdünüz ?
Öyle tabi. Ama öfkem doğru yerde mi onu öğrenmeye çalışıyorum aslında. Bu arada hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyeceğim arkadaşlığıma tabi ki sınırlar çizilecek.ayıp ama onu bağlar. Herkesin insanlığı kendine.
Evet anladım. Yazınızda sadece arkadaşınızın ne götürdüğünü yazmışsınız, siz hiç bir şey götürmeydiyseniz onun götürdüğü tavuk bile bir şey olacaktı.Neler yaptığımı kalem kalem yazmayacağım. Ama dün arkadaşımdan ‘iyi ki varsın, öyle değerlisin ki’ mesajı aldım. Burdan anlarsınız diye düşünüyorum.
Olamaz, olsaydı en ufacık yaptığı yardımı bana söyler. Onun için aldığı o bir tavuk zaten çok büyük bir yardım.Arkadaşınızın ailesi deprem bolgesinden cikip guvenli alana gidebilmis. Belki tavuk getiren arkadasiniz elindeki kaynaklari hala deprem bolgesinde olan insanlara yonlendirmistir, olamaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?