Oğlak Burcu Erkeği

merhaba

benim eşimde oğlak burcu ben kova :) 8 yıllık evliyiz +6 yıllıkda sevgililik dönemimiz oldu .. biraz ağırdır herşeyi hallederiz yaparız diye zamana bırakır bense olucaksa olsun bitsin çıksın aradan isterim. onun haricinde iyi bir eş tir ama sevgiliyken 1,5 yıllık sevgiliyken beni seviyormusun diye sorduğumda hayır sadece hoşlanıyorum diyecek kadar da açık sözlüdür. hayatta aramaz aranılmayı beklerdi oğlakların böyle bir yapısı var..5 gün aramasam neden aramadın demezdi ilk başlarda tabi yıllar geçtikçe pammuk gibi adam oldu :))

ilk başlarda siz mi arıyodunuz peki ? ...Hani onu şımartmak için değil de sırf tepkisini ölçüp ona göre yol almak için mesajmı atsam diyorum .... :51:

onun biraz farklı...sanki özellikleri yay burcuna benziyo..evde oturmuyomuş hiç...Çok sosyal...Gitar çalıyo...dans kursuna gidiyo...iş güvenliği sınavına hazılanıyo mühendis kendisi.... Benden o gün hoşnmadıysa bana niye gülücklü mesaj atıp keyifli ve güzeldi diyo...niye face den ekliyo ? ...Mantık olarak ilgilenmeyeceği kızla irtibatı koparması gerekmiyo mu...

Offf belirsizlik çok sinir bozucu :43:

zaten ben yay burçları yüzde yüz böyledir demiyorum. ama benim gördüklerim hep böyleydi. hepsinin aynı olması imkansız zaten.
bence sen biraz kendini ikna etmeye çalışıyorsun.madem o kadar beğendin sen ara tekrar görüşmek için. ben bi adamı beğendiğim zaman asla ilk adımı atmam kafasında değilim. beğendiysem öyle gurur meselesi yapmam bunu. bu son oğlakta da öyle oldu mesela. sana tavsiyem o kadar istiyorsan bekleme sen ara.

zaten ben yay burçları yüzde yüz böyledir demiyorum. ama benim gördüklerim hep böyleydi. hepsinin aynı olması imkansız zaten.
bence sen biraz kendini ikna etmeye çalışıyorsun.madem o kadar beğendin sen ara tekrar görüşmek için. ben bi adamı beğendiğim zaman asla ilk adımı atmam kafasında değilim. beğendiysem öyle gurur meselesi yapmam bunu. bu son oğlakta da öyle oldu mesela. sana tavsiyem o kadar istiyorsan bekleme sen ara.

Napacağımı bilmiyorum...bir yandan bayanlar haklı hoşlansa mesaj yazardı diyolar..bir yandan oğlak burçları ağırdan alıyo bekle diyolar...Bende bi yandan olmayacak duaya amin diyosam bunu bilmek istiyorum... :35::37:

off ne kadar sinir bozucu bi arasada rahatlasak ben bilem merak ettim zoru neymiş beyefendinin

Son düzenleme:
Bana çok hoşlanmış gibi gelmedi bende oğlak burcuyum erkekle bayan arasında ne kadar fark eder bilmem ama benim üzerime çok gelen kişilerden daha çok kaçıyorum sadece ilişki olarak değil arkadaş çevremdede böyleyim çok üzerime düşülünce sıkılıyorum.

Çok fazla arayıp üsteleme bence kibarlık olsun diye hoşnut kaldığını dile getirmiş olabilir yada kaçan kovalanır hesabı sen kovalıyosun o kaçıyo olabilir biraz zamana bırak eğer aklındaysanız o sizi arıyacaktır.

ben tıpık bi yay burcuyum sevgilimde oğlak. konu benim konum :) bi arkadasta cok guzel anlatmıs yorumlarında burcların uyumunu :)

ilk önce yay burcu olarak cok tezcanlıyız sabırsızız.olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız maalesef. hemen şipşak ayrılık diyebiliyoruz. oglakta tam tersi ayrılık yok dıyenlerden.oglak burcu cok sadakatlı merhametli iyilik sever aslında sevgisini de çok çok belli ederler.(sahsen benmkı oyle:) annemn dedıgı de senı bu cocuktan baska kımse cekemez :)

ama canım konuna gelınce hoslanan erkek arar 5 gun beklemez hemen sevgılı olmaya bakar kaçırmayayım diye dusunur. sahsen kendi fikrim.

ben tıpık bi yay burcuyum sevgilimde oğlak. konu benim konum :) bi arkadasta cok guzel anlatmıs yorumlarında burcların uyumunu :)

ilk önce yay burcu olarak cok tezcanlıyız sabırsızız.olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız maalesef. hemen şipşak ayrılık diyebiliyoruz. oglakta tam tersi ayrılık yok dıyenlerden.oglak burcu cok sadakatlı merhametli iyilik sever aslında sevgisini de çok çok belli ederler.(sahsen benmkı oyle:) annemn dedıgı de senı bu cocuktan baska kımse cekemez :)

ama canım konuna gelınce hoslanan erkek arar 5 gun beklemez hemen sevgılı olmaya bakar kaçırmayayım diye dusunur. sahsen kendi fikrim.

ben bugün yazıcam bu çocuğa tepkisini ölçücem...bakalım ne olucak ona göre yoluma bakarım...

Merhaba Kızlar,

Geçen haftalarda hayatımda biri yok nasıl olucak diye yakınırken..Geçen hafta biriyle tanıştım.Güzel bir cafede buluştuk yaklaşık 2 saat konuştuk ve çok elektrik aldık..Ortak noktamın çok olduğu biri.Üstelik tesadüf bu ya evlerimiz bile yakın çıktı.Hatta çocukluğumuzda aynı okula gidip aynı parkta vakit geçirmişiz hep... Hani Aşk Tesadüfleri Sever filmindeki gibi izleyenler bilir o filmi :16: ..

Tabiri caizse Boyu , posu , yaşı ,tavrı, sosyalliği sevmesi ,işi ,gücü ,kariyeri tam aradığım gibi... O gün o da bayağa bi tanımaya çalıştı beni.Ben de onu...Bu dediğim geçen perşembe oluyo.Sonra gece mesaj yazmış "keyifli bir geceydi teşekkürler" diye... Biz bununla İnternette bi iletişim sonucu tanıştık ..Geçen sene Benimle görüşmek istememişti .. Bende zaten bi arayış içindeydim geçen seneki mesajlaşmamızı görünce aklıma gelip tekrar buna mesaj attım..Bana hiç şans vermediniz eğer sizin için uygunsa ben 1 kez görüşmek isterim yüzyüze dedim ve kabul etti....Face de eklemek istememişti geçen sene.tabi yüzyüze tanımadığı için.Bu yüzyüze görüşmeden sonra face den ekledi..ailesiyle resimlerini gördüm bizim aileye benziyo ailesi sanki..Çok ısındım bilmiyorum...

Benim sorunum şu en son ben mesaj yazdım pazar günü mutlu pazarlar diye sonra o da cevap yazdı biraz sohbet ettik o kadar...O adım atmadığı için (arama, mesajlaşma) bende pazar gününden beri ne aradım ne de mesaj atıım.... Neden sizce böyle kendini geri çekiyo olabilir? Whats up a da giriyo , Face ede giriyo görüyorum girdiğini paylaşım yapmasada....Bugün 5 gün olucak ne ben yazıyorum ne o.... Ve inanılmaz bağlanmaya başladım bu çocuğa..anneme anlattım o da çok heves etti...Tam aradığımız gibi diye..Sigarası falan yok...Çalışkan biri...Geçtiğimiz pazar günü mesajlaşırken onu bizim şirketin partisine davet ettim eğer müsait olursan eşlik edermisin diye...bana kısmet şimdi bişey diyemem yazmış...parti de ayın 21 inde....

Ne yapayım sizce ? O oğlak burcu erkeği ..Ben yay burcu kızıyım... İlişkiler konusunda neredeyse hiç tecrübem yok desem yeridir...Kız arkadaşlarım onun aramasını bekle diyolar...Elektrik almasa bana niye o gün memnuniyetini belirtsin? .... anlamadım ben bu işi lütfen tüyo verin bana :26:

canım bir oğlak kadını olarak söyleyim ozaman..
Biz üstümüze çok düşen kişileri itici buluruz...
Yani sen yeterince adım atmışsın eğer ondan hiç tepki yoksa şımartma derim...
Çünkü ne yalan söyleyim biz oğlaklar şımartılınca b.kunu çıkarıp seven kişinin tepesine bineriz...
Burcumu sevmiyorum ve malesef bu gıcık yönler ben de de mevcut..

Son düzenleme:
ben yayim kocam oglak cok farkliyiz. karakterlerimiz taban tabana zit. zitlatin cekimi diye birsey var asikkende. evlenince o zitlarin cekimi yerini anlasmazliga tartismalara birakiyo ayni telden calamiyoruz yani. ilk seneler cok bocaladim careyi onun tavrina gore hareket etmekte buldum.aslinda ben bir yay kiziyim o bana uysun istesemde uyduramadim, sonuc ben ona uydum huzuru buldum ama deli dolu halimi eski gunlerimi cok ariyorum.
hic sevmiyorum oglak burcunu bunlarin ici gecmis :) varsa yoksa somut seyler maddecilik uzun vadeli dusunurler kural plan program hah bide ne hissettigini anlayamazsin ne dusundugunu. kapali bir kutu gibi. benim omrum tahminle gecti diyebilirim yordu yani beni oglak burcu adami.

ben yayim kocam oglak cok farkliyiz. karakterlerimiz taban tabana zit. zitlatin cekimi diye birsey var asikkende. evlenince o zitlarin cekimi yerini anlasmazliga tartismalara birakiyo ayni telden calamiyoruz yani. ilk seneler cok bocaladim careyi onun tavrina gore hareket etmekte buldum.aslinda ben bir yay kiziyim o bana uysun istesemde uyduramadim, sonuc ben ona uydum huzuru buldum ama deli dolu halimi eski gunlerimi cok ariyorum.
hic sevmiyorum oglak burcunu bunlarin ici gecmis :) varsa yoksa somut seyler maddecilik uzun vadeli dusunurler kural plan program hah bide ne hissettigini anlayamazsin ne dusundugunu. kapali bir kutu gibi. benim omrum tahminle gecti diyebilirim yordu yani beni oglak burcu adami.

biz yay burçları çok sosyal şen şakrakız..ama bu çocuk inan benden daha sosyal..gitar çalıyo..dans kursuna gidiyo...hafta sonları koşmaya gidiyo..sportmen... çok renkli biri....bi de uyum yakaladık...vallahi bi daha görüşücez...bu çocuğu nasıl kendime bağlayabilirim ? Siz nasıl nikah masasına oturttunuz ? :44:

biz yay burçları çok sosyal şen şakrakız..ama bu çocuk inan benden daha sosyal..gitar çalıyo..dans kursuna gidiyo...hafta sonları koşmaya gidiyo..sportmen... çok renkli biri....bi de uyum yakaladık...vallahi bi daha görüşücez...bu çocuğu nasıl kendime bağlayabilirim ? Siz nasıl nikah masasına oturttunuz ? :44:

ah canim benimkide ev kusu degil yani hic o da sosyal. sporu cok sever hatta duzenli gider spora. muzigi cok sever kocam da dansla pek arasi yok ama :) simdiiii bunlar ilk adimi hep senden bekler yani bak ilk msji sen at diye oylece durup beklemis hic sasirmadim bunlarin cinsi boyle anacim :) nazlanmak sevgilim benim pesimden kossun diye beklemek oglak erkegiyle en son yapilcak is. benim tespitim reddedilmekten korktuklari icin ilk adimi atmak yerine oylece bekliyolar 1 ay aramasan belki yine bisey yapmazdi... sabiir sabir sabir bu adamla nikah masasina oturmak icin ve sonrasi icin sabra ihtiyacin olcak beklemeyi sabretmeyi fedakarligi ogretcek sana. hemen oyle hersey olsun bitsin sipsak yok yani.
sen kac o seni kovalar diyemiycem. etkilenmedim senden desen orda birakir ustelemez bile belki tamam der cekilir. tabi sen arkasindan dusunur durursun bu kadar basitmi benden nasil hemen vazgecti falan diye o kactikca yay oldugun icin sana daha cazip gelir bu sefer roller degisir o kacarsen kovalarsin o aramaz sabirlidir hemde catlatcak kadar :(
sen sabirsiz oldugun icin ilk adimi sen atarsin hep

ah canim benimkide ev kusu degil yani hic o da sosyal. sporu cok sever hatta duzenli gider spora. muzigi cok sever kocam da dansla pek arasi yok ama :) simdiiii bunlar ilk adimi hep senden bekler yani bak ilk msji sen at diye oylece durup beklemis hic sasirmadim bunlarin cinsi boyle anacim :) nazlanmak sevgilim benim pesimden kossun diye beklemek oglak erkegiyle en son yapilcak is. benim tespitim reddedilmekten korktuklari icin ilk adimi atmak yerine oylece bekliyolar 1 ay aramasan belki yine bisey yapmazdi... sabiir sabir sabir bu adamla nikah masasina oturmak icin ve sonrasi icin sabra ihtiyacin olcak beklemeyi sabretmeyi fedakarligi ogretcek sana. hemen oyle hersey olsun bitsin sipsak yok yani.
sen kac o seni kovalar diyemiycem. etkilenmedim senden desen orda birakir ustelemez bile belki tamam der cekilir. tabi sen arkasindan dusunur durursun bu kadar basitmi benden nasil hemen vazgecti falan diye o kactikca yay oldugun icin sana daha cazip gelir bu sefer roller degisir o kacarsen kovalarsin o aramaz sabirlidir hemde catlatcak kadar :(
sen sabirsiz oldugun icin ilk adimi sen atarsin hep

Ama istemese görüşelim demezdi dimi aklım oraya takıldı :44: ...çok dürüstmüş bu burç ...Bi de benim evlilik amaçlı görüştüğümü biliyo niyetimi...onun bunu bilerek hala görüşmek istemesi iyiye alamet diyebilir miyim ? :26:

Benim annemde aynisini derr :) eheheh

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Araryip sorma bence sekerim, simardi mi ne........birak, cok istiyorsa kendi gelsin.

Bir de ben de cok tezcanliyim, olacaksa hemen olsun, olmayacaksa da hemen belli olsun, karsimdaki net olsun isterim. Ben istiyor muyum, istemiyor muyum benim icin her zaman ilk andan beri nettir, bunu karsidakinden de beklerim. Boyle ne oldugu belli olmayan isler beni de strese sokar genelde, okurken icim $i$ti, sinirim bozuldu. Ben olsam sogurdum bu heriften, net olmayan laylaylom takilan erkeklerden inanilmaz tiksiniyorum. Erkek dedigin bence, begeniyorsa yumrugunu masaya vurmali, guclu ve kararli olmali. Cizdigin tablo benim erkek anlayisima ters:50::50:

Son düzenleme:
Canım benim çok sevindim senin adına inşallah en hayırlısıdır senin için bay oğlak :16:
Oğlak dedin mi bana soracaksın :37:
Başak burcuyum, en iyi arkadaşlarım, hoşlandığım çocuklar, hatta ilk sevgilim bile oğlaktı. Çekiyorum yani kendime. Ki astrolojide de yazar bu, başakla oğlağı birbirinden iyi çekecek burç yoktur diye.
Hatta konunu ilk okuduğumda inşallah başaksındır diye düşünmüştüm:27:
Neyse bir yay olarak tezcanlı, hemen her şey olsun isteyen, hayatında belirsizliğe yer vermeyen, sosyal, arkadaş canlısı birisin :24:
Oğlak beyimiz de her şeyi zamana yayan, zor güvenen, ketum, tutumluluğu cimriliğe kadar giden ama sevdiği zaman çok sadık olan, merhametli biri :24:
Gördüm son mesajını. Yine sen atmışsın.
Atma:30:
Buluştuktan sonra sakın sakın sakın atma bir daha :44:
En yakın arkadaşımdan örnek vereyim, oğlaktır kendisi, çatladı, patladı atmadı yine mesaj. O atacak dedi. Cidden çatladı ama :52:
Sonra ne oldu karşı taraf attı. Ben de böyleyimdir sıkıntıdan bir yerimde bir şey çıkar yine de atmam ı-ıh yani :37:
Belki de oğlağı çeken taraf budur.
Şu tezcanlılığını da bırak en azından avını kafesleyene kadar belli etme :37:
Oğlak çok zor bir burç. Gerçekten baş edebilirsen helal olsun :16:
İnşallah o da senden hoşlanıyordur da güzeel bir ilişkiniz olur :16:
Deeer ve giderim :21:

Back
X