Oğlak Burcu Erkeği

Merhaba Kızlar,

Geçen haftalarda hayatımda biri yok nasıl olucak diye yakınırken..Geçen hafta biriyle tanıştım.Güzel bir cafede buluştuk yaklaşık 2 saat konuştuk ve çok elektrik aldık..Ortak noktamın çok olduğu biri.Üstelik tesadüf bu ya evlerimiz bile yakın çıktı.Hatta çocukluğumuzda aynı okula gidip aynı parkta vakit geçirmişiz hep... Hani Aşk Tesadüfleri Sever filmindeki gibi izleyenler bilir o filmi :16: ..

Tabiri caizse Boyu , posu , yaşı ,tavrı, sosyalliği sevmesi ,işi ,gücü ,kariyeri tam aradığım gibi... O gün o da bayağa bi tanımaya çalıştı beni.Ben de onu...Bu dediğim geçen perşembe oluyo.Sonra gece mesaj yazmış "keyifli bir geceydi teşekkürler" diye... Biz bununla İnternette bi iletişim sonucu tanıştık ..Geçen sene Benimle görüşmek istememişti .. Bende zaten bi arayış içindeydim geçen seneki mesajlaşmamızı görünce aklıma gelip tekrar buna mesaj attım..Bana hiç şans vermediniz eğer sizin için uygunsa ben 1 kez görüşmek isterim yüzyüze dedim ve kabul etti....Face de eklemek istememişti geçen sene.tabi yüzyüze tanımadığı için.Bu yüzyüze görüşmeden sonra face den ekledi..ailesiyle resimlerini gördüm bizim aileye benziyo ailesi sanki..Çok ısındım bilmiyorum...

Benim sorunum şu en son ben mesaj yazdım pazar günü mutlu pazarlar diye sonra o da cevap yazdı biraz sohbet ettik o kadar...O adım atmadığı için (arama, mesajlaşma) bende pazar gününden beri ne aradım ne de mesaj atıım.... Neden sizce böyle kendini geri çekiyo olabilir? Whats up a da giriyo , Face ede giriyo görüyorum girdiğini paylaşım yapmasada....Bugün 5 gün olucak ne ben yazıyorum ne o.... Ve inanılmaz bağlanmaya başladım bu çocuğa..anneme anlattım o da çok heves etti...Tam aradığımız gibi diye..Sigarası falan yok...Çalışkan biri...Geçtiğimiz pazar günü mesajlaşırken onu bizim şirketin partisine davet ettim eğer müsait olursan eşlik edermisin diye...bana kısmet şimdi bişey diyemem yazmış...parti de ayın 21 inde....

Ne yapayım sizce ? O oğlak burcu erkeği ..Ben yay burcu kızıyım... İlişkiler konusunda neredeyse hiç tecrübem yok desem yeridir...Kız arkadaşlarım onun aramasını bekle diyolar...Elektrik almasa bana niye o gün memnuniyetini belirtsin? .... anlamadım ben bu işi lütfen tüyo verin bana :26:

Oğlak burcu ile yay burcunun uyumu bence sonraki aşamada düşünmeniz gereken birşey. Sizi üzmek istemem ama olumlu hisler beslese çoktan arardı.

Yay ve ikizler erkeği daha dengesiz oluyo..Başaklarla hiç anlaşamam diyorum... :19::19:

Şimdilik mesajlaşıyoruz ama ilk selamı hep ben çakıyorum...

Neyse bana alışsında :52::52: daha 1 kere görüştük...yarın tekrar görüşecek gibiyiz

canım ilk adımı sen atmışsın benimde bundan bir kaç ay önce görüştüğüm kişi oğlak burcuydu kendi teklif etti bana tanıştık ettik felan benim hastalığım var hemde hastalığım çok zor sürekli ölüm riski içerisindeyim ben bunu o oğlak burcu olan kişiye söyledim benim için sorun değil öleceksen kollarımda öl felan filan ben sözümden dönmem hep yanındayım söz veriyorum diyen kişi ,2 gün sonra ben hastalanıp hastaneye kaldırıldığım gün bıraktı canım arkasına bile bakmadı üstelik ağır sözler söyleyerek sanki hastalığımı ben kendim yapıyormuşum sen önce kendini düzelt dedi bana en zor günümde yalnız kaldım benim burçlarla alakam yok erkeklerin hiç birine güvenmiyorum artık hiç birine ve sana başlarda uzak duran bu adama hiç yakınlaşma derim ben :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Sağol canımmmmm :16::16::16::16: ...... Amin inşallah hayırlısıyla olmasını çok istiyorum.....Şimdiye kadar hep birileriyle tanıştırıldım hiç içime sinmedi genelde hep ben olmaz dedim...Ya ilk defa birisini bu kadar tanımak istiyorum hayatıma almak istiyorum...Allah kalplere ilham veriyo ben buna inanıyorum :45:

vardır bi hikmet ve bunca duanın karşılığı olabilir..:nazar: şu an durum ne? mesaj falan attı mı?

canım ilk adımı sen atmışsın benimde bundan bir kaç ay önce görüştüğüm kişi oğlak burcuydu kendi teklif etti bana tanıştık ettik felan benim hastalığım var hemde hastalığım çok zor sürekli ölüm riski içerisindeyim ben bunu o oğlak burcu olan kişiye söyledim benim için sorun değil öleceksen kollarımda öl felan filan ben sözümden dönmem hep yanındayım söz veriyorum diyen kişi ,2 gün sonra ben hastalanıp hastaneye kaldırıldığım gün bıraktı canım arkasına bile bakmadı üstelik ağır sözler söyleyerek sanki hastalığımı ben kendim yapıyormuşum sen önce kendini düzelt dedi bana en zor günümde yalnız kaldım benim burçlarla alakam yok erkeklerin hiç birine güvenmiyorum artık hiç birine ve sana başlarda uzak duran bu adama hiç yakınlaşma derim ben :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Allah yar ve yardımcın olsun canım... :((

Allah yar ve yardımcın olsun canım... :((

sağol canım ben Allaha sığındım kimsenin ahı kimsede kalmaz sadece beni kandırmasaydı keşke ben kimseye zorla beni sevin demedim herşeyi anlattım buna rağmen senin yanındayım dedi ne sözler vardır...Güvenme erkeklere konuşabilirsin çıkabilirsin ama bağlanma...

Girsin, biriyle birlikte olacaksan seni seven değer veren birisi olsun kırılma ama adamın üstüne atlamaya hazırmışsın gibi bir görüntü çizmişsin. Ayrıca sadece netten tanıyorsun, senden başka görüştükleri olmadığına nasıl eminsin? Erkek naz yapacak değil ya seni gerçekten sevse şimdiye adım atmış olurdu kaç kere. Ayrıca eski sevgililerimden birisi oğlak burcuydu ve beni tavlamak için atmadığı takla kalmamıştı. Etkilenen beğenen insan yazmadan duramaz. Sert yazdım belki ama düşüncem bu.
Eski bi konu ama sen nasıl bi kızsın sessiz falan mı burcun ne?

Back
X