Oglak burcu kocası olan

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Kızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu

Ya tabi yok ama ne bilim oglak burcu erkekleri evcil romantik duygusal olur denir hep hiç alakası yok yani astroloji de yalan

Beni tanıma aşamasında kibarlıktan ölen kişi . Yüzüme gülen gözlerini benden alamayan bu kişi. daha tanişmadan 24 saat geçmeden ayrılık mesaji yazdı. Şok oldum. Bende benim için çabalayacak sandım. Hiç birkez olsun aramadı yıllar geçmesine rağmen. İnatçı sinsi bişeydi.

Oğlak burcu benimki de kendi plan yapmaz ben begenmem diyerek her şeyi bana sorar onay almadan hiç bir şey yapmaz.Arada üşengeçtir benden bekler, alışveriş ekmek alma gibi şeyleri.Arada inadı tutar benim dediğim olsun der.Çok sinirlenir kin tutmaz çabuk öfkesi geçer.Evcildir pek dışarıda takılmaz kumanda kendinde olsun ister.Bana karışmaz gez toz pek bana bulaşma der.Romantik pek değil ama her defasında beni sevdiğini söyler.Yani tutyor mu bilmem ama iyi yönleri de var kötü yönleri de bende başak burcuyum.

INatc
İnatcidir Evet

Aynı kocam

Bende yengeç kocam oğlak sor sorabildigin kadar

Eğer ki illa burca odaklanacaksak da oğlak erkeği karşısında çok güçlü kadın görmek ister.
Çevresinde itibarı olan sayılan kadın ister.
Siz de söz söyleyin,ama triple değil,akılla.
O ancak o zaman dumura uğrar ve siz ne derseniz o olur.

Şu minnoş yengeçler niye hanzo oğlaklarla evlenir anlamam. Yemek için paralarını pişirip yemiyor mu ehehe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…