Yapmaz. Ve evet burç falan hikaye adamlık burçta değil candadir,diye şimdi bir atasözü uydurmuş bulunmaktayım.burçlarla alakası yok. karakteri bozuksa, bencilse bencildir. eşin ikizler olsa senin istediğini yapacak mı zannediyosunz?
Durum çok mu vahimİkizler diyeyim Halime oturun siz ağlayin
İnatcidir EvetBeni tanıma aşamasında kibarlıktan ölen kişi . Yüzüme gülen gözlerini benden alamayan bu kişi. daha tanişmadan 24 saat geçmeden ayrılık mesaji yazdı. Şok oldum. Bende benim için çabalayacak sandım. Hiç birkez olsun aramadı yıllar geçmesine rağmen. İnatçı sinsi bişeydi.
Aynı kocamOğlak burcu benimki de kendi plan yapmaz ben begenmem diyerek her şeyi bana sorar onay almadan hiç bir şey yapmaz.Arada üşengeçtir benden bekler, alışveriş ekmek alma gibi şeyleri.Arada inadı tutar benim dediğim olsun der.Çok sinirlenir kin tutmaz çabuk öfkesi geçer.Evcildir pek dışarıda takılmaz kumanda kendinde olsun ister.Bana karışmaz gez toz pek bana bulaşma der.Romantik pek değil ama her defasında beni sevdiğini söyler.Yani tutyor mu bilmem ama iyi yönleri de var kötü yönleri de bende başak burcuyum.
bir bakiyosun ne kadar tatlı adam tam aşık olunası tıp,bı bakiyosun gözlerinden ateş fışkırtan canavar,tam topuklayarak kaçınılası tıp.Durum çok mu vahim
Ahahahaha oglakta böyle canım malesef bazen içime sokasım geliyor bazen yerin dibinebir bakiyosun ne kadar tatlı adam tam aşık olunası tıp,bı bakiyosun gözlerinden ateş fışkırtan canavar,tam topuklayarak kaçınılası tıp.
Yo tabiki de ama ben mesela özelliklerimi çok tasirim bizim adam da hiç bişey yokGerçekten inanıyor musunuz burcu aynı olan herkesin aynı karakterde olacağına?
Anlaşılıyormusunuz ve kaç yıllık evlisinizBende yengeç kocam oğlak sor sorabildigin kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?