Oglak burcu kocası olan

esım yengeç ben oğlağım.. eşim evcimendir, tembeldir, uykucudur, her seyi son dakıka karar verır, para konusunda savurgandır, ben ıse gezmeyı severım, tembellıkten hoslanam , hayatım planlıdır, para konusunda tutumluyumdur, oğlak fıkır almayı sever ama yönetmeyı de sever.. ayrıca babam oğlak ıyı bır baba, evıne duskun bır estır ama kendı dogrularından asla şaşmaz.

Anlaşılıyormusunuz ve kaç yıllık evlisiniz
5 yıllık evliyiz ben demediğimiz sürece anlaşıyoruz sinirlidir çabuk yanar çabuk soner bi bakmışsın biz bağırıyoruz birbirimize sonra hop normaliz icimizd3 tutmuyoruz bazen ben susarım o susunca konuşurum ama tam konuşurum biryere gidilecekse fikrim alınır birşey alınırken haber verilir ben istersem olur istemezsem olmaz ama yemek konusunda asla taviz vermez o ne isterse o pişer ne yemek isterse onu yer istemediğini asla yemez biraz dediğim dedirtir ama ben alttan alttan yine istediğimi yaptırırım benimki sevgiye gelemiyor ben sever okşar canım cicim her dediğimi yaptım bu güne kadar

Birde benimkinin çok evcimen son 3 yıldır hiç kahveye biryere bensiz gittiğini hatırlamam önce biraz giderdi sonra tamamen evcimen oldu yardımcısı olur herseyde tam bir ev erkegidir yemek yapar sofra toplar yapar yani ha bide en önemlisi caliskandir

Ya evet para konusunda eşimin hakkini yiyemem ama hep kendi dedigi gibi olacak hersey birde çok kıskanç

Yemek mi yapar ne yemeği bizimki elinden gelse hanim kalk beni tuvalete götür diyecek

Eşim oğlak ben boga
Bekarken gezmeyi seven adam evden çıkmaz oldu hafta içi zaten çalışıyorum bırak evde dinleneyim der ben bi yere çıksam gönlü razı olmaz akşam beraber şuraya çıkarız der mutfak alışverişi kendisi yapar evde bi çok kendine görev edindiği işler var dır çoğu zaman çamaşır asmak bulaşık yıkamak gibi çok dik baslidir çabuk öfkelenir çabuk söner bişey olmamış gibi davranır her dediğimi yapmaya çalışır baba olduk dan sonra daha duygusallasti aklıma gelenler bunlar 1 kızım var 2.5 yaşında 4.5 yıldır evliyiz

Ben balık eşim oğlak :) cok sahiplenir kıskanır Allaha şükür ne istersem yapmaya calışır 6yıl beklediğim için herseyin karsılığını vereceğini söz verip sözündede duruyo sağolsun.romantiktir komiktir sevdiğini söyler süprslerde yapar.bide kızını tasıdım için torpilliyim yani:)bencede burcla alakası yok içindn gelmesi ve yetiştirilmeyle ilgili artı nasıl baslarsa öyle gider.

Ben güçlüydüm de ne oldu. O kadar acızdiki anlatamam.

Yemek mi yapar ne yemeği bizimki elinden gelse hanim kalk beni tuvalete götür diyecek
Eskiden yapmazdı benimkide canım şimdi gelir beraber yaparız karıştırma işi ona aittir çok sever Ocak. Başında durup saatlerce karistirabilir sen ver gazı alttan alttan mesela ben bulaşık yıkarken aşkım hadi bi kahve içelim senin elinden sen güzel yapıyorsun derim kalkar yapar sen taktiksel ol biraz

Ya çok kıskanç birde pat pat söyler lafını hiç düşünmez nereye gidecegini lafın
İşte sen de o sustuğu zaman konuşacaksın canım o zaman benimkide kiskancti hemde çok ama şimdi gözü kapalı güvenir

Né dersen de benim herif yapmıyor işten gelir mutfağa geçer Tencerelere bakar ne pisirmisim diye yemk yer tv karşına geçer birde Kemal Sunal filmi bulduk mu değmeyin keyfimize

Né dersen de benim herif yapmıyor işten gelir mutfağa geçer Tencerelere bakar ne pisirmisim diye yemk yer tv karşına geçer birde Kemal Sunal filmi bulduk mu değmeyin keyfimize
Ahahahaha ne kadar oldu evleneli

benimkide oğlaktı ve şuan boşanıyorum öncesini düşünün. :)

Açılın Abim oğlak:) Yakın arkadaşlarım da oğlak olur genelde.

Gözlemlediğim kadarıyla; tutumludurlar, çok kıskançlar, aileye düşkün, hırslı, kaprisli insanlar genelde. Bencilliklerini görmedim, ben merkezci olabilirler.

Burçlar kuşağının en inatçı burcu oğlaktır. Bir de kindarlardır. Sizin unuttu sandığınız şeyleri 10 yıl sonra önünüze dökebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…