- 18 Mart 2017
- 587
- 746
- 18
Hadi ya üzüldümbenimkide oğlaktı ve şuan boşanıyorum öncesini düşünün. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya üzüldümbenimkide oğlaktı ve şuan boşanıyorum öncesini düşünün. :)
Sorma çok inatAçılın Abim oğlak:) Yakın arkadaşlarım da oğlak olur genelde.
Gözlemlediğim kadarıyla; tutumludurlar, çok kıskançlar, aileye düşkün, hırslı, kaprisli insanlar genelde. Bencilliklerini görmedim, ben merkezci olabilirler.
Burçlar kuşağının en inatçı burcu oğlaktır. Bir de kindarlardır. Sizin unuttu sandığınız şeyleri 10 yıl sonra önünüze dökebilirler.
Hiç bir şey. Hemen ayrıldık ne o aradı ne ben sordum. Arkadaşlarım nasıl geçti dedi görüşmen İçimden demiştim ki bu adamla evlenilir ama ikinci gün boşar.Ne oldu?
Ben yengeç eşim kova berbat bir ikiliyiz. Geçenlerde evlilik yıldönümümüz vardı. Eşim hatırlattı, bende gülerek hayatımızın içine ettiğimiz gün! Dedim karşılıklı gülüştük. Kutlanadık, kutlanacak bir şey yoktu zaten.Kızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
Babam da kova çok anasına düşkündü allah yardımcınız olsun ne deyimBen yengeç eşim kova berbat bir ikiliyiz. Geçenlerde evlilik yıldönümümüz vardı. Eşim hatırlattı, bende gülerek hayatımızın içine ettiğimiz gün! Dedim karşılıklı gülüştük. Kutlanadık, kutlanacak bir şey yoktu zaten.
Sana yardımcı olamayacağım, kelin ilacı olsa başına sürecek
Bi oğlak da bende var valla ben de burçlara inanmazdim ama dgruymus demekKızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
Aynen ya adam yediğime de karışıyor ben geçen gün Sütlü dondurma istedim adam Çilekli almış neymiş bu daha guzelmisBi oğlak da bende var valla ben de burçlara inanmazdim ama dgruymus demekkemal sunal bile ayni olur mu yaaa
gelir gezer kanallari bign once izlemis olsak bile yine acar o kemal sunali.dsari yemege gttysek ne yicen der sylerim sunu yesen saha iyi degl mi bu daha gzel ser durur.taki ben tamm onu yicem dyene kdar
![]()
O nişanlın canm kocan olunca görecem bnNişanlım oğlak.
100% evcil
Benim fikrimi almadan cekirdek bile almaz
Romantik degildir... ne bilim... zeytinsiz nefes anlamadığım icin akşamları zeytin getirir. Arar, altın düşmüş sana altın alıyorum der ( yabanci olmasina rağmen cok alişdi, yakında kısır yapip güne gidecek diye korkuyorum)
Cicek filan nadir alir
Bana cok düşkündür. İlgilenir, sever, öper...
Oğlak erkeği iyi oluyo ya.. ben memnunum
Ahahahaha kemal sunal ortak nokta hepsi aynı benimkide öyle ahahahahahhaBi oğlak da bende var valla ben de burçlara inanmazdim ama dgruymus demekkemal sunal bile ayni olur mu yaaa
gelir gezer kanallari bign once izlemis olsak bile yine acar o kemal sunali.dsari yemege gttysek ne yicen der sylerim sunu yesen saha iyi degl mi bu daha gzel ser durur.taki ben tamm onu yicem dyene kdar
![]()
Ahaha vallahi ayniAynen ya adam yediğime de karışıyor ben geçen gün Sütlü dondurma istedim adam Çilekli almış neymiş bu daha guzelmis
Bu cevap banamıydıDaha yenisiniz 2 yılı atlatin tekrar konuşalım evlilik hemen oturmuyor huy suyu hemen ogrenilmiyor oğlaklar hemen bir insanaa güvenemiyor güvendiği zaman dağ gibi durur arkanda merak etme geçer gider hatırlamazsın bile
Eşimde annesine çok düşkün. Ama çok şükür bana da düşkün. ( bir eş, kadın olarak değil ama bir insan, arkadaş, hatırı olan birisi gibi, romantiklik yok yani ) Anne sevgisini birlikteliğimizin dışında tutuyor.Babam da kova çok anasına düşkündü allah yardımcınız olsun ne deyim
Hayır konu sahibineydi 1 buçuk yıl olmuş evleneliBu cevap banamıydı
Onsuz yapamiyolar sanirimAhahahaha kemal sunal ortak nokta hepsi aynı benimkide öyle ahahahahahha