- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ahahahahahahha sorma yaaaa vallahi kovboy filmide varmı seninkindeOnsuz yapamiyolar sanirimhayr ben de vok severim ama her gun de izlenmez ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahahahha sorma yaaaa vallahi kovboy filmide varmı seninkindeOnsuz yapamiyolar sanirimhayr ben de vok severim ama her gun de izlenmez ki
Ben sevgili ya da evlisiniz sandım.Hiç bir şey. Hemen ayrıldık ne o aradı ne ben sordum. Arkadaşlarım nasıl geçti dedi görüşmen İçimden demiştim ki bu adamla evlenilir ama ikinci gün boşar.
Yok benimki Ana kutusu değil ben gidelim deyince gideriz kayinvalidemeYengecim, eşim de oğlakKesinlikle çok benciller. Kendi ailesine ve çevresine yakınız, hep onun aılesi ve arkadaslarıyla beraberiz kırk yılda bir benim çevremle alakalı bı durum olur mırın kırın eder. Hep kendisini düşünür
ama merhametli vicdanlıdır, para konusunda eli açıktır bazen abartır hatta ve tam bi ana kuzusu. Genel olarak iyi yani
![]()
Allah tan o yokAhahahahahahha sorma yaaaa vallahi kovboy filmide varmı seninkinde
kp oğlak burcuKızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
O nişanlın canm kocan olunca görecem bn![]()
kp oğlakYa tabi yok ama ne bilim oglak burcu erkekleri evcil romantik duygusal olur denir hep hiç alakası yok yani astroloji de yalan![]()
Ahahahahahahha demekki benimki o konuda kayın pederine çekmiş babamda severdi TRT 1 pazar western kuşağı takipcisiydi bende hep kızardım şimdi kocamda seviyor ama izletmiyorumAllah tan o yokyoksa delirirdim
Sorma çok bilmislerkp oğlak
hiç evcimen değil
adam mali müşavir ama kahveden cıkmaz
hiç romantik de değil
kv demi sacmasapan konusmaları ile cok üzer, alaya alır
Sizinki yanlış zamanda doğmuş bencekp oğlak burcu
kendisinden hiç haz etmem
Kızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
Ahahahahahahha demekki benimki o konuda kayın pederine çekmiş babamda severdi TRT 1 pazar western kuşağı takipcisiydi bende hep kızardım şimdi kocamda seviyor ama izletmiyorum![]()
Diyorumda hamuru bozuk. Eşlerine ne kadar hava da tutsalarda aldatmaya çok musaitlerYa bide çok yakın bi arkadaşım var 6 yıldır evli eşi oglak böyle çok eVÇil romantik karısıni çok sahiplenrdi ama aldatmis arkadaşımı bu ay bosaniyor lar
Sadık değil ler miDiyorumda hamuru bozuk. Eşlerine ne kadar hava da tutsalarda aldatmaya çok musaitler
Bilmiyorum hepsi için aynı şeyi diyemem. Ama benim gördüğüm kişide o intiba uyanmamıştı.Sadık değil ler mi
Izletmiyorum vallahi benizletmeme gbi bi durum oluyo mu cdden
sevmedgm onun sevdgi bisi vrsa acar izltr de izletr kizarim sevmiyorm degsrr dye oyalar izler onu
![]()
Vallahi aldatan tipler zaten hep el üstünde tutan tipler oluyor ama bu oğlak yengeç ikizler diye ayiramayiz canım sütü bozuksa yapıyor malesef sana denk gelmemiş demekki yakmamissin basiniBilmiyorum hepsi için aynı şeyi diyemem. Ama benim gördüğüm kişide o intiba uyanmamıştı.