Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlak Burcu Kocası Veya Sevgilisi Olanlar ?

benim babuşum oğlak her işe eli yakışır babam diye değil dışardan bakanlarda öle söyler beceriklidir yani titizdir aşırı bi inatçılıkları yoktur sadece önce parlarlar sonra sabun köpüğü gibi eriyiverirler üstüne gidersen hiç bi isteğin yerine gelmez hafif duygu sömürüsü de çok işe yarar aklinialirimsmile elleride sıkı değilidir ayrıca genelleme yaparsak böleler bence bi kaç arkdaşımda oğlak burcu

canım bende bı cocukla tanısma asamasındayım oglak burcu,bıldıgım tek sey evet elı sıkı degıl buna cok sevındım,koruma yonlerıde var galıba bu da cok hosuma gıttı:DD

canım bende bı cocukla tanısma asamasındayım oglak burcu,bıldıgım tek sey evet elı sıkı degıl buna cok sevındım,koruma yonlerıde var galıba bu da cok hosuma gıttı:DD

evet ayrıca güvenilir olduklarınıda söyleyebilirim oğlak burcunun özellklerinde cimri yazıo ama alakası yok varsa paraları asla lafını yapmazlar kıskançlıkdada alttan alttan kıskanırlar bide çok merhametliler bnce kıyamazlar hemen hehe bak buda güzel bşi :lepi:

evet ayrıca güvenilir olduklarınıda söyleyebilirim oğlak burcunun özellklerinde cimri yazıo ama alakası yok varsa paraları asla lafını yapmazlar kıskançlıkdada alttan alttan kıskanırlar bide çok merhametliler bnce kıyamazlar hemen hehe bak buda güzel bşi :lepi:

ooo guvenılır dedın canevımden vurdun bacımzemuszemus oyy merhaöetlı ınsanlar kıyamam lülülülülülü

eski ve simdilerde potansiyel sevgilim oglak :D
kiskanc, inatci, korumaci ve cok seven biriydi.

sevgilim oğlak ve her zaman haklı olması beni çıldırtıyor!!! fazlasıyla korumacı eli sıkı değildir ama hesabını bilir her işte de beceriklidir kıskançtır dediğim dediktir ama biraz şirinlikle her dediğimi yaptırırım

merba kizlar benimde sevgilim oglak ve sunu diyebilirimki oglak burclari icin cok onemli olan seylerden bir tanesi cinsellik :49::49::54:

merba kizlar benimde sevgilim oglak ve sunu diyebilirimki oglak burclari icin cok onemli olan seylerden bir tanesi cinsellik :49::49::54:

evet cınsellık onemlı onlar ıcın,ya bı de sınırlı ya uyuz oluyorum ,bı de cok yalan soyluyo ayrılcam galıba nasıl evlenırım yalancı bırıyle ,ayrıca benımkının eli sıkı kendısıne fuardan luks araba almıs banada hedıye olarak dogum gunumde uyduruk bı kolye tamam fıyatı onemlı degıl ama cok uyduruk duruyodu sınrı oldum:5:

benim kocam da oğlak .. arada işkembeden salladığı oluyor. yani bire bin katıp anlattığı tabi artik anlıyoum ve yemin et diyince öyle apışıp kalıyo...:20:
cinsellik önemli evet ama sürekli bi mıncıklama isteği var yani daha çok oynaşmak diyebiliriz:60::60::60:
evet kıskanç ama o kadar da değil yani bi olay olunca o olay son haddine gelene kadar pek bişey yapmaz. daha çok kendilerini düşünürler. korumacı yapısının pek olduğunu düşünmüyorum. eli sıkıdır ama şimdi ipler benim elimde istediği kadar sıksın ellerini... maaş karttı kredi kartları yani benim elimde:60::60::60:
malın kıymetini iyi bilirler.evde bişey kırılsa dökülse kıyamet kopar. o kıyamet koparınca ben daha beterini yaptığım için artık hiçbişey söylemiyor...

Benim sevgilimde oğlak :69:
Sinirli inatçı falan ama herşeyine katlanmaya çalışıyorum seviyorum yaaaaa :76::69::17::16:

benmde hoşlandığım çocuk oğlak naptınız siz bu oğlaklara evlendiniz bana yardım edin içine kapanık pek konuşmayan konuşunca ya kendiyle övünen yada biri aşağılayan inatçılığını pek görmedim bide hiç bişe belli etmez bende başak burcuyum bu arada yardım edin bana ne yapmalıyım yurt dışında şuanda gördüm kızlarla resmini çatladım burda okulda pek konuşamıoduk facete o yazmıo ama bazen gariplik oluo ben yazıorum sabah chatten cvp gelmio sonra akşam oluo fln özel msjdan cevap verio bana bide bi havalarda anlamadım gitti ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bunları bilirsem hata yapmam herlde bu arada ocak ayının 11 i doumlu beyfendii amanda aman :D:97::69:

benmde hoşlandığım çocuk oğlak naptınız siz bu oğlaklara evlendiniz bana yardım edin içine kapanık pek konuşmayan konuşunca ya kendiyle övünen yada biri aşağılayan inatçılığını pek görmedim bide hiç bişe belli etmez bende başak burcuyum bu arada yardım edin bana ne yapmalıyım yurt dışında şuanda gördüm kızlarla resmini çatladım burda okulda pek konuşamıoduk facete o yazmıo ama bazen gariplik oluo ben yazıorum sabah chatten cvp gelmio sonra akşam oluo fln özel msjdan cevap verio bana bide bi havalarda anlamadım gitti ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bunları bilirsem hata yapmam herlde bu arada ocak ayının 11 i doumlu beyfendii amanda aman :D:97::69:

benim hoşlandığım çocuk oğlak burcu , özelliklerine bakıldığında ciddi , en dürüst burç , namuslu , sadeık ve burclar arasında en kacamak yapmaya en az meyilli burctur . deniliyor gercekten böylemi iki burc yorumcusunun söylediğine göre ilk başta işlerini kurarlar . çekingenlerdir . evlenene kadar cinsellik yaşamaya bilrilerde . ama bir o kadarda şehvetli olduklarını söylüyorlar . gercekte bu doğrumudur . oğlak burcu yalancı diyen birkaç yorum gördüm herelda biraz yükselen burçtan olsa gerek.

evet cınsellık onemlı onlar ıcın,ya bı de sınırlı ya uyuz oluyorum ,bı de cok yalan soyluyo ayrılcam galıba nasıl evlenırım yalancı bırıyle ,ayrıca benımkının eli sıkı kendısıne fuardan luks araba almıs banada hedıye olarak dogum gunumde uyduruk bı kolye tamam fıyatı onemlı degıl ama cok uyduruk duruyodu sınrı oldum:5:
evet cimriler kendileri için en iyisini isterler bencil yalan çok söylüyorlar dışardan bakınca mükemmel görünüyor ama gerçek öyle değil bence evlenme romantik hiç değiller

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama o senin erkek arkadaşın mı değil mi? Bende bir video paylaştım onu izle aradığın yanıt orda.

Benim paşam da oğlak :) ben boğayım bilmiyorum biz anlaşıyoruz herkese dişini geçirir inatçıdır ama bilir ki ben ondan kat kat inatçıyım o yüzden daha alttan alarak anlaşma yoluna gider :) evlenmek gibi düşüncesi pek olmaz diyorlar ama biz çıktığımızdan beri beni evlilik hayallerine götüren de o :) bilmiyorum biz anlaşıyoruz mutluyuz çok şükür :) burç uyumu diye bir şey var bence :)

ben yengeçim eşim oğlak.

ben duygusal o mantıkçı. bazen çok zorlanıyoruz.
hamileyim dün gece resmen bana sarıl diye adamı uyandırdım. "çok uykum" var dedi yattı. bi kaç kere daha denedim olmadı.
ben de döndüm yattım. ya sevgi açlığımı aş ermesi mi neyse artık öyle bişeydi. çok sinir oldum.

sabah sarılıyor. ben de bu sefer pas vermedim. hala gıcığım ona. bunu bana ara ara yapıyor. sanki sevgi ya da sarılma parayla.:19:

Back
X