Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende bı cocukla tanısma asamasındayım oglak burcu,bıldıgım tek sey evet elı sıkı degıl buna cok sevındım,koruma yonlerıde var galıba bu da cok hosuma gıttıD
evet ayrıca güvenilir olduklarınıda söyleyebilirim oğlak burcunun özellklerinde cimri yazıo ama alakası yok varsa paraları asla lafını yapmazlar kıskançlıkdada alttan alttan kıskanırlar bide çok merhametliler bnce kıyamazlar hemen hehe bak buda güzel bşi :lepi:
merba kizlar benimde sevgilim oglak ve sunu diyebilirimki oglak burclari icin cok onemli olan seylerden bir tanesi cinsellik![]()
evet cimriler kendileri için en iyisini isterler bencil yalan çok söylüyorlar dışardan bakınca mükemmel görünüyor ama gerçek öyle değil bence evlenme romantik hiç değillerevet cınsellık onemlı onlar ıcın,ya bı de sınırlı ya uyuz oluyorum ,bı de cok yalan soyluyo ayrılcam galıba nasıl evlenırım yalancı bırıyle ,ayrıca benımkının eli sıkı kendısıne fuardan luks araba almıs banada hedıye olarak dogum gunumde uyduruk bı kolye tamam fıyatı onemlı degıl ama cok uyduruk duruyodu sınrı oldum![]()
benmde hoşlandığım çocuk oğlak naptınız siz bu oğlaklara evlendiniz bana yardım edin içine kapanık pek konuşmayan konuşunca ya kendiyle övünen yada biri aşağılayan inatçılığını pek görmedim bide hiç bişe belli etmez bende başak burcuyum bu arada yardım edin bana ne yapmalıyım yurt dışında şuanda gördüm kızlarla resmini çatladım burda okulda pek konuşamıoduk facete o yazmıo ama bazen gariplik oluo ben yazıorum sabah chatten cvp gelmio sonra akşam oluo fln özel msjdan cevap verio bana bide bi havalarda anlamadım gitti ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bunları bilirsem hata yapmam herlde bu arada ocak ayının 11 i doumlu beyfendii amanda aman:97:
![]()